Gå til innhold

Steen og Strøm i Trondheim?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Men trådstarter indikerer ingenting om hvilket kjøpesenter det henvises til i spørsmålet. Og senteret i Oslo helter ikke bare Sten & Strøm, men Sten og Strøm Magasin. Så etter vurdering av spørsmål i første post kan man like gjerne (faktisk mer sannsynlig) henvise til kjeden. Når man da kommer med en ganske så nedlatende "vet du i det hele tatt..." så stiller man seg selv i et ganske så dårlig lys.

 

 

For å svare på spørsmålet; nei, Sten & Strøm Magasin i Oslo er relativt unikt i Norge i den forstand at dersom en annen by hadde hatt tilsvarende ville dette indikere at det ikke var særlig mange butikker utenfor dette senteret. I stede forsøker man å bevare en midere, kompakt, bykjerne der man finner mange, tilsvarende, butikker utenfor storsenterene. Storsenterene betår ofte av store butikkjeder, men også små butikker, som kun eksisterer på ett enkelt senter.

 

Du kan jo ta en titt på linken jeg postet så finner du de forskjellige senterne i Norge De fleste av de har egen sider (følger stort sett samme mal) hvor man kan finne lister over butikkene som er i de forskjellige senternen.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...