Gå til innhold

Ps3 med Get


maradona

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Hei og hå

 

Etter at jeg flyttet og fikk bredbånd fra Get har jeg ikke klart å komme meg på nett med ps3'en, har modemet som går via kabeltvuttaket, har dette noe å si? Må jeg ha en ruter eller noe sånt?

 

Du kommer online med PC via samme modem og uttak?

 

Jeg veit ikke hva det kom av, men da vi skiftet til GET her for en par uker siden, så ville ikke Xbox 360'n på nett lenger. Kablet forbindelse. Det jeg til slutt gjorde var å ha IP adresse på automatisk mottak i 360'n, mens DNS serverenes adresser til GET måtte jeg faktisk skrive inn manuelt. Merkelig greier. Men etter jeg gjorde det så funket det.

 

Har PS3 her og den gå via trådløs ruter på nett uten problemer.

Lenke til kommentar

Har du prøvd å frigjort ip-adressen på pc-en før du kobler til PS3? Get gir ut en ip-adresse, og denne kan være knyttet opp mot din PC. Prøv "ipconfig /release" på pc før du kobler den fra, så kanskje det går bedre?

 

Kobler du til en router etter modem slipper du dette problemet (dersom det er det som er feil da).

Lenke til kommentar

Husk at modemet til Get husker MAC adressen til nettverkskortet det er koblet til. Dersom du kobler på et annet nettverkskort (annen pc/mac/router/spillkonsoll/osv.) vil modemet ikke gi ut en ny ip-adresse automatisk.

 

For at modemt skal "glemme" MAC adressen, må du dra ut strømmen i ca. ti sekunder, enheten du kobler til skal i utgangspunktet være satt opp til å motta både ip og dns automatisk :-) dersom du benytter XL eller Extreme abonnementet vil du få flere offentlige ip-adresser om du benytter en switch eller en hub.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...