Gå til innhold

Warhammer Online: Mitt liv som Witch Hunter


Anbefalte innlegg

Har ikke spillt evig mange timer på denne witchhunteren jeg laga men , utifra det jeg testa i pvp foreløpig og jeg er bare 13 med denne, men for meg så virka det som om disse er nesten laga for å ta tanks rimelig lett og andre klasser, men så er det tidlig i spillet og

 

Men tanks og slikt dør rimelig fort og healers etc også men det spørs vel kanskje på hvordan man spiller,

 

men det jeg uansett gjør er å holde så mange bleeds som mulig på tanks og iblandt får tid til et og anna instant damage skill men de er iallfall langt ifra umulige med denne klassen hvis man bare dotter dem nok og beveger seg slik de ikke får inn alle slaga på en måte

 

Men så gikk jeg over til tank spilling istedet men mer pga group play moroen i det :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Ja jeg vet ikke helt hva weaponskill gjør egentlig...

 

Hold musepekeren over staten, så ser du hva den gjør. Mer weapon skill = høyere prosentandel av armor som ignoreres ved hvert angrep.

 

Vet også at mange mener at WH er "broken" på warhammer allianse..jaja

 

På Warhammer Alliance mener vel nesten samtlige at klassen deres er ødelagt.

 

Øh, nå spiller jeg ikke mdps, men mange av disse classene har mye som ignorerer armor som regelrett SLAKTER tanker. Jeg er av oppfattningen av at disse classene (som kan ignorere armor) er anti tanks, ikke motsatt.

 

Jeg er av en annen oppfatning. Melee DPS er laget for å knerte myke mål. Stein-saks-papir-balansen gir ikke så mye rom for diskusjon, og en tank som parerer/blokkerer 70% av alt du gjør som mDPS, har du ikke mye du skulle ha sagt mot, til tross for armor ignore. Det avhenger selvsagt av at vedkommende spiller som tank og ikke kvasi-DPS selv.

Lenke til kommentar

ja jeg har stått å slått på utallige tanks...og jeg kan med hånden på hjerte si at dem ikke er lettere å ta ned enn clothies...

 

Men det er greit å slå på tanks innimellom. For da unngår jeg å havne midt inne blandt fiendene (noe jeg nesten alltid gjør om jeg går for healers)....

 

Angående at alle syntes klassen deres er broken...kan ikke tenke meg at tank klasser klager egentlig...

Lenke til kommentar
Jeg er av en annen oppfatning. Melee DPS er laget for å knerte myke mål. Stein-saks-papir-balansen gir ikke så mye rom for diskusjon, og en tank som parerer/blokkerer 70% av alt du gjør som mDPS, har du ikke mye du skulle ha sagt mot, til tross for armor ignore. Det avhenger selvsagt av at vedkommende spiller som tank og ikke kvasi-DPS selv.

Veel. Parry ligger vel normalt sett rundt 5% og block cap ligger vel på 25% (ligger som regel rundt 20%). Så om du mente 25% og ikke 70% så ja. Men det jeg mente var vel at Mdps er classen som kan ta en tank ned fortest. Jeg har en sword master og har blitt revet i filler rimelig raskt av witch elves.... men så kan man vel ikke sammenligne WE med WH for tiden :p

Lenke til kommentar

Men hva er det som gjør at WE ( som skal være sammenlignet med WH )er så mye bedre enn WH?

 

Har dem stun? Mer skade pr slag? Hva er det egentlig teknisk? Lettere å spille den klassen? Er WE den direkte bugget? (dvs gir 400 skade, mens det egentlig står og skal være 90 liksom? )

Lenke til kommentar

svar på whining på DOK litt lengre ned i tråden her: DoK har ingen instant heals utenom den som healer deg dersom DoK'en slår på en annen. Dette er også den sterkeste healen vi har. I alle fall opp til 21 (så langt har jeg komt). Tingen med witch hunter er vell strengt tatt at du skal stealthe deg bak dine fienders linjer og gjør massiv dmg på casters/light armor/robe classes.

Lenke til kommentar

Når vi snakker om 25 achievement kills så er utrolig nok den første klassen som dinga inn i går for meg; marauders:) hehe.. hmm tåler ikke marauders så mye egentlig?

 

I går hadde jeg en spesielt god dag som WH....jeg kjørte bare scenario og der døde jeg faktisk bare 1 gang på 10 min..jeg holdt meg til gruppen min...eller meg og en eller annen tilfeldig forfulgte en stakkars jævel som var kommet bort fra flokken sin..

 

Jeg brukte Stealth stort sett for å komme meg unna, men det hjalp jo det og..

 

Men jeg har vel kommet frem til strategien at ser jeg en goblin shaman så skal han dø...om så jeg må forfølge ham over hele sonen....og pga at kulene mine har snare effekt, så er det ikke noe som helst han kan gjøre for å komme unna meg hi hi...

Lenke til kommentar

De gangene jeg blir overfalt av witch hunters tar de meg som regel ned på noen sekunder. Forsøker som regel å løpe i retning av lagkameratene mine, men de står for det meste der som hodeløse høns mens angriperen lager kjøttdeig av meg.

 

Slik er det for det meste med alle melees som kommer seg bak frontlinjen vår. Heldigvis knuser jeg det meste på avstand, særlig med en healer i ryggen.

Lenke til kommentar
Hvilke classer er regnet som overpowered for tiden? Er det noen?

 

meste av destructions... :)

witch elf. melee dps (bare sammenling med wh)

maurauder. også melee dps. ingen på order side av melee dps kan måle seg

shaman. er nesten umulig å ta ned, har alt for my hexes osv

 

til en viss grad rune priest. tåler mye, men er ikke mange om spiller denne klassen egentlig.

white lion er bra og velbalansert klasse, samme med sword master. (noen mener att disse er op)

 

stor del av problemet er også att empire ikke har tanks. mange nekter å spille dwarf eller elf... så en haug med ganske dårlige dps klassser løper rundt å blir slaktet (order)

 

(og jeg har spilt alle order klassene til level 10 for og teste og fleste på destro)

wh bare er for jævlig. denne skulle vært ranged dps med mye skyte skills, men er en dårlig hybrid. samme med engineer. turret gjør lite skade og tåler ingenting. (skulle vært samme system som turrets i tf2. mye skade, tåler lite.)

bright wizard er ok, em kjip å levle opp alene. tåler ingenting, men gjør massiv dmg vist du får stå å nuke bak tankene)

 

klassene som jeg går for nå er sword master og white lion. sword master tanker nesten like bra som dwarf tanken, men er ok på skade og aoe. snart level 23 og er fornøyd. minus er jo så klart att den er dårlg i 1vs1. white lion er bedre all rounder med pet til tanking

Endret av alleibruk
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Etter masse tenking og valgets kval fant jeg ut at man ikke kan ha på seg hatt uten å ha en elelr annen form for "beard". Nå skjønner jeg hvorfor bart og skjegg var så pop i tiden hvor folk brukte hodeplagg.

 

Så jeg sluttet i går å spille på min lvl 22 WH og startet en ny en...med en nydelig og stilig mustasje:) Jeg droppet i tillegg arret jeg hadde....for dette ble ganske voldsomt i grunnen....

 

Jeg har bestemt meg for å levle han opp med 95% rvr scenarioer. Dvs ren pvp char hehe. Dette gjør jeg ihvertfall til level 22 eller noe.

 

Så husk mine kjære venner...tenk nøye over utseende til charren deres slik at dere unngår samme feil som jeg..jeg kastet bort noen uker på en som ikke kler hatt. Dere bør tenke slik at charren deres skal se kul ut i end-game utstyr.

 

På den annen side har jeg etterhvert lært meg WH godt...og jeg føler faktisk at jeg klarer meg ganske bra...det hjelper sikkert endel at jeg har stort fokus på resistance til magi..omtrent alle items jeg hadde på min 22 lvl var full av slike res i dem ulike magiene...

Lenke til kommentar
Hvilke classer er regnet som overpowered for tiden? Er det noen?

Witchelves er ikkje sjukt overpowered eigentlig, men, dei har noko essensielt som witch hunter ikkje har, ein tactic som gir dei +50% crit damage. Det gjer dei overpowered i forhold, når dei eigenleg skal vere eit spegelbilete av Witch hunter.

 

Maurauder er også rimelig ubalanserte for øyeblikket.

Men berre vent, ved første balanseringspatch skal eg love dåke at dei vil merke forskjellen.

Lenke til kommentar

Har til nå spilt mange av klassene og jeg forstår ikke at mange klager på at WH skal vere så dårlig. Personlig liker jeg WH godt, og ligger gjennomsnittlig meget høyt oppe på damage done på alle scenarioer, og syns heller ikke at jeg dør spesielt raskt. Som WH har du muligheten til å velge dine egne "battles" og gjør du det så kan du virkelig gjøre nytte for deg.

 

Tipper at de som klager over at WH blir revet i stykker er de som stormer inn i kamp som første mann :p Jeg har nemlig sett mange eksempel på nettopp det...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...