Gå til innhold

Dyr frakt med Amazon.com


ricksen

Anbefalte innlegg

Hei,

jeg er på jakt etter et par brune lacoste sko. Jeg har vært i alt for mange butikker i Norge for å finne dem, men ingen av dem hadde den modellen jeg lette etter. Så begynnte jeg å søke på internett, men enten leverte de ikke varer til Norge, eller så hadde det ikke størrelsen jeg bruker. Men ved en tilfeldighet fant jeg dem på amazon.com og på grunn av den svake dollaren tenkte jeg at jeg like så godt kunne bestille et par andre småting(noen smykker). Så endte regninga opp på ca 200$, men når jeg skulle betale var regninga helt oppe i 370$. Fikk litt sjokk av at regninga nesten hadde doblet seg, men fant ut at det var på grunn av frakten.

 

Pleier frakten å være så høy, eller har jeg gjort noen feil? Noen andre som har bestillt varer fra amazon.com og fått så høy frakt?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det kan være en mulighet, men ville vært litt rart om jeg skulle betale tollen direkte til amazon. Når jeg har handlet fra utlandet før har det endt opp at jeg måtte betale tollen når jeg hentet pakken i posten. Men vet ikke hva som er vanlig for utenlandske nettbutikker og håper derfor på å få et litt mer konkret svar, enn gjetting :tease:

 

Noen som har noen erfaring med å handle fra amazon.com?

Lenke til kommentar

Amazon har ikke så alt for avskrekkende fraktpriser, har bestilt en god del hos dem tidligere.

 

Men det kan være greit å vite at andre butikker selger varer via Amazon sine sider. De opererer med andre fraktpriser og betingelser enn det Amazon gjør. De skoene du linket til selges av Shoe Mania, ikke av Amazon selv.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...