Gå til innhold
Trenger du hjelp med PCen? Still spørsmål her! ×

300 kr til personen som vet hvordan man fikser dette :P


Anbefalte innlegg

Hei, reposter noe jeg skrev tidligere fordi den fikk lite oppmerksomhet ><

 

"Idag gikk pcn litt treigt så jeg holdt inn av knappen for å få skrudd den av og på fort...men nå kommer det opp melding om at det har skjedd noe galt og jeg må velge hvordan jeg vil starte pcn, i sikkerhetsmodus osv, og hvis jeg velger vanlig måte så kommer jeg til windows loading screen, rett etter kommer det blue screen og pcn rebooter seg bare :S velger jeg noen av de andre valgene så blir skjermen bare svart."

 

Som sagt, 300 kr til personen som kommer med rådet som fikser den :)

 

takk

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Emnetittelen i denne tråden er lite beskrivende for trådens innhold og det er derfor ingen god emnetittel. Jo bedre og mer beskrivende emnetittelen er, jo lettere er det for andre å skjønne trådens innhold og det vil være lettere å treffe den riktige forumbrukeren med det rette svaret. Ber deg derfor om å endre emnetittel. Vennligst forsøk å ha dette i tankene neste gang du starter en tråd, og orienter deg om hva vår nettikette sier om dårlig bruk av emnetitler.

 

Husk at en god emnetittel skal beskrive eller oppsummere hvilket problem du har - ikke at du har et problem. En god emnetittel skal heller ikke kun bestå av et produktnavn.

 

Bruk p_edit.gif-knappen i første post for å endre emnetittelen.

 

(Dette innlegget vil bli fjernet ved endring av emnetittel. Ikke kommenter dette innlegget, men p_report.gif gjerne dette innlegget når tittelen er endret, så vil det bli fjernet..)

Lenke til kommentar

ok nå har det skjedd noe nytt her...jeg kom faktisk inn på sikkerhetsmodus ^^ men da den spurte om jeg ville gjenopprette de gamle instillingene mine så rebootet pcn og forsøkte å starte vanlig og da fikk jeg bluescreenen igjen og reboot. Så nå er jeg ihvertfal inne på sikkerhetsmodus, what do i do now?

Lenke til kommentar

Du kan jo for eksempel prøve å gå inn på: Høyreklikk på min datamaskin og velg egenskaper. Deretter Avansert, og velg innstillinger under Oppstart og gjenoppretting. Under systemfeil fjerner du krysset ved start på nytt automatisk. Da vil du kunne lese hva som står på blåskjermen neste gang den kommer. En annen mulighet kan være å kjøre chkdsk på os partisjonen, eller benytte systemgjenoppretting. Kan være verdt noen forsøk før formatering.

Lenke til kommentar
Kan være lurt å ta en kopi av viktige filer først og fremst. Også kan du kjøre gjennom en ny innstalasjon av operativsystemet.

 

Hvilket operativsystem kjører du?

Xp pro. Så...den eneste måten å fikse dette på er å reinstallere windows?

 

 

Det er iallefall en måte som mest sannsyneslig vi løse problemet. Du kan prøve å velge reparer når du booter XP cd'en først å se om det blir fikset da.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...