Gå til innhold

Metal Gear Solid 2


Caitlin

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
mgs2: substance, hva handler den om da? har aldri hørt om den, er snakern med der altså?

 

Aldri hørt om MGS2:Substance? *shocked* Ligger jo en anmeldelse på spillet her på gamer.no. Og ja, Snake er i Substance, men Substance er mer en tilleggspakke til 2rn. Du får mer av det geniale gameplayer osv :D

Lenke til kommentar

Jeg og. Har rundet mgs2 utallige ganger, og vil gjerne ha noe nytt. Substance virker perfekt. Skal kjøpe spillet så fort som mulig. Skulle komme ut i går, men fant det ikke i butikkene. Gikk Tromsø rundt, var i 7 butikker som fører ps2 spill :( men, kanskje i dag. kanskje jeg finner det i dag *håpe*

Lenke til kommentar

Substance er jo nesten det sammen som mgs2 men man har flere muligheter (har funnet ut litt) maaaasse VR trening bla pluss at du faktisk kan være SNAKE på plattformen istedet for puslingen Raiden (ingen slår Snake) hvis man har spilt mgs2 er det vel ikke mye nytt, men for snake fan som meg er bare litt nytt, myyye nytt!!

Lenke til kommentar

Caitlin: Du og jeg er definitivt i samme båt 8) Elsker Snake , men Raiden er også kul. Okei, han kan selvfølgelig ikke måle seg med den solide slangen på noen måte, men relativt sett er han helt ok :) Har ennå ikke fått tak i spillet. Skal dra mandag, etter skoletid :yes:

 

*Gleder seg som et barn gleder seg til julaften*

Lenke til kommentar

Hmm, er også en passe stor MGS2 fan, og har veldig lyst til å kjøpe Substance. Er innholdet på Bonus DVD-en alt nytt, eller er det samme gamle fra SoL pluss litt ekstra? Elsker å se slike ting, skjønner dere. :)

 

Hadde ikke vært noen tvil om å kjøpe det om økonomien til lille meg hadde vært bedre, men har egentlig andre ting som står høyere på lista. :roll:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...