Gå til innhold

Ny telefon. G900 eller N82?


Nuntun

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg har en k810i nå. Den har 3.15 megapiksler, og det holder i massevis for meg. Så om G900 klarer å ta bilder med samme kvalitet som den er jeg fornøyd :p

 

Hvordan er forresten blitsen på kameraet?

 

 

Jeg leste en produktanmeldelser på kompett.no at g900 hadde "veldig kronglat meny, og den reagerer tregt på tastetrykk" og "masse irriterende småfeil"

Hadde du noen problemer med dette LissiN?

Endret av Nuntun
Lenke til kommentar

Hei. Jeg stod ovenfor samme dilemma for ei drøy uke siden. Skulle jeg velge N82, G900 eller rett og slett vente på noe nytt? Det jeg satt igjen med etter og ha lest, spurt og gravD gjorde at jeg valgte Nokia n82. Hadde selv en k810i før, som deg.

 

Nokia n82 gir bedre bildekvalitet og fargegjengivelse, samt den har ekte blits som rett og slett er et must ved bilder i dårlig belysning. Man kan også spille inne videosnutter i 640x 480 med 30fps. Ellers er n82 vesentlig raksere en g900, den har GPS og alt som er av tilkoblingsmuligheter. N82 har også 3,5 jack, slik at du kan bruke hvilket som helst headsett når man vil høre på musikk. Fordelene med g900 er at den har touchscreen og noen skikkelig kule notatfunksjoner. G900 er også litt tynnere, og ser kanskje litt bedre ut. Ellers, så mangler g900 blits, gps og edge. Den er som k810i ubrukelig til brukbare videoklipp. Dersom du vil ha alt av teknologi og ønsker det beste kameraet, så er n82 valget. Har du lyst til og prøve deg på touch og skriver ofte notater så er g900 valget. Lg lanserer forreten en ny touchtelefon nå snart, med 8mp kamera og dolby lyd, med både gps og wifi.

 

Syntes forresten at operativsystemet på n82(s60) er utrolig brukervenlig og fint!

 

Håper det hjalp litt.

Endret av mr.nauz
Lenke til kommentar
Håper det hjalp litt.

 

Takk for et godt svar, det hjalp veldig mye!

 

Jeg har en anelse om at den nye LG telefonen som kommer er langt høyere prislapp en hva det jeg er på jakt etter ;)

 

Hvordan er N82's gps? Er dette en sak som er veldig dyr å bruke? Eller er den gratis hele tiden? Er ikke helt sikker på hvordan dette med gps på telefonen fungerer :p

 

At g900 mangler super-3G og Edge er egentlig ikke et problem. Bruker veldig sjeldent dette uansett.

 

Hvordan er telefonene i forhold til hverandre når det gjelder å høre på musikk?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...