Gå til innhold

FM09: Football Manager 2009


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hoho, begynner å få trua på Scudetto med Zebrane mine dette året. Dog har jeg hatt en bitteliten nedtur periode med noen uavgjorte og et tap, men jeg leder fortsatt serien med 2 poeng, foran djevlene Inter. (Mannen med det vanskelige navnet) Quagliarella har vært i storform hele tiden, og har skåra massive 22 mål på 25 kamper.

Til og med min evige skeptiske assistent sier han tror på Udinese :)

 

Edit: Satan gikk på et totalt ufortjent tap mot Juve, 1-0 etter 96 min (og det var selvsagt lagt til 5 min). Cupkampen etter leder jeg 2-0, på overtid av overtiden i første omgang fikler Nedved den inn, på overtid av overtiden i andre omgang fikler Amauri den inn. Makan til Møkka Lag!

 

Uansett, er det noen som har "problemer" med at det alltid blir lagt til minst 4-8 min? Jeg kan seriøst ikke huske sist gang det ble lagt til kun 1 min eller 2 i andre omgang.

Endret av Giallorossi
Lenke til kommentar

HoHo! Ligger foreløpig på tredje plass i Serie A med Udinese nå, 33 kamper spilt (23 kamper vunnet, 2 tap og 8 uavgjort), og har derav 77 poeng dønn likt med Inter men de ligger over meg siden de har sluppet inn vesentlig mindre, og Roma ser ut som er i en litt annen klasse fortiden (Men har kun 2 poengs forsprang) og ligger på førsteplassen.

 

Tror Seriegullet er kjørt selv om jeg har den beste Terminlista iforhold til de andre lagene (Roma+Inter), men som sagt så virker Roma i en helt annen klasse og vrir alltid et 0-1 tap til 2-1 seier iløpet av 2 min :(

 

Jeg røyk av av Coppa de Italia i Semien mot et skitent Juventus-lag, defensitvt orientert og med en knallgod keeper gikk de videre på bortemålsregelen.

Er fortsatt med i Uefa-cupen, skal snart spille Semi mot Sporting, satser på å vinne den å komme meg til finalen og sansynligvis møte Sevilla som jeg nok en gang vinner mot (Var i gruppe med dem og slo dem rimelig greit).

 

Mannen med det vanskelige navnet (Quagliarella), har skåret massivt for meg denne sesongen, han leder selvsagt toppscorer tittelen i italia overlegent med sine 29 mål (nestemann på lista er Rocchi/Zlatan og resten av kjøterne med 17 mål - Sier litt) ;)

 

Edit: Som forventet mot Sporting, ligger under 2-0 etter en begredelig første omgang, men med et par oppmuntrende ord og litt endring av taktikken så ender det 2-2 og jeg burde ha vunnet. Eneste bekymringen nå er at Zapata har nådd grensen for gule kort, tho er Felipe tilbake etter en slik karrantene, dessuten har jeg evt Andrea Coda eller mest sansynlig innhopper Domizzi som Backup spillere ;)

 

WOHO! Tok både Uefa cupen og Serie A! Gulla som et reint hælvete mot slutten hvorav Roma på en mistenkelig måte klarte å miste en 1-0 ledelse da det gjensto 8 minutter, og tapte 2-1. Så siste kampen var jeg omtrent sikra bare jeg unngikk et stortap mot Inter, men selvsagt så vant jeg 1-0! :D

Endret av Giallorossi
Lenke til kommentar

Jeg begynner å bli så jævla forbanna når jeg spiller kamper om dagen. Hver gang det kommer en ball mot spillerne mine løper de vekk fra ballen. Det virker som ingen på laget vil ha den. Det fører til at motstanderne scorer som faen og jeg taper kamper. Laget mitt eier ikke moral og dette går til helvete.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+212343

spørsmål:

 

nå har jeg lastet ned et par rar filer med bakgrunner. jeg kom på at jeg savnet tiden med game cm med skiftende bilder i bakgrunnen. men hvordan får jeg disse til å vises i spillet?

 

jeg leste at jeg må huke vekk skin cache, og huke på reload skin on confirm, pluss at jeg skulle pakke ut bakgrunnene i mine dokumenter/sports interactive/football manager 2009/graphics, jeg har ingen graphics mappe der. skal jeg opprette denne og legge bildene rett i den eller hva?

Lenke til kommentar

Hei.

Jeg har begynt å spille FM09, liker det veldig godt så langt.

Men noe som irriterer meg noe så innmari. Startet game med Liverpool FC, spilt kanskje 4-5 kamper i serien og i hver kamp blir noen skadet. Gerrard, Torres, Kuyt, Pennant, Benayon er alle ute med skade. Dette fører så klart til unødvendige tap :(. Jeg lurer på om det kan være pga trenings opplegget. Er det noen som har noen tips til en desperat manager.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...