Gå til innhold

Fler som vil ha Warcraft IV? - Warcraft, Starcraft, Diablo eller WoW?


Hvor mange ønsker seg Warcraft IV  

428 stemmer

  1. 1. Hva er det du helst vil ha

    • Warcraft IV
      158
    • Mer Diablo
      115
    • Mer Starcraft
      43
    • Fornøyd med WoW jeg
      27
    • Jeg kunne tenke meg noe helt nytt fra Blizzard
      56
    • Jeg liker ikke Blizzard
      12
    • Jeg klarer ikke bestemme meg
      3


Anbefalte innlegg

Teknisk sett er vell wow 4år etter Frozen throne.

 

Vist de kommer til å lage en WC4, kan det jo tenkes at man kan fortelle historien mellom FT og wow.

 

Selv er jeg spent på historien til Diablo3, skal den fortsette etter 2`eren? I Diablo2 dreper man jo alle prime evils til slutt, eller kansje ikke?

 

Ja var det jeg mente også, men nå kom jeg akkurat over det at det var ikke 10 år i det heletatt ang illidan. Det var jo det at han hadde vert fanget i 10.000 år :p Beklager det der. Men var det jeg mente også, at WC4 kan fortsette mellom WoW og WC3 så man får med seg hva Illidan gjorde da siden det viste seg at han overlevde slaget mellom han og Arthas.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Litt ønsketenkning.

Nokon som har lese Warcraft-bøkene her inne? Er det verdt å lese?

 

Jeg har lest 5 av dem. Lord of the clans som omhandler thralls livshistorie.

The last guardian som handler om khadgar og medivh.

Og war of the ancients triologien som omhandler ja de diverse krigene mot burning legion. husker det ikke for godt. begynner å bli en stund siden jeg leste. Men alt i alt er de totalt verdt å få med seg, blir så oppdatert på alt. loren er det viktigste

Endret av Zeph
Lenke til kommentar
Litt ønsketenkning.

 

Klikk for å se/fjerne innholdet nedenfor
post-23219-1220899144_thumb.png

 

Nokon som har lese Warcraft-bøkene her inne? Er det verdt å lese?

yess du har skjønt det :)

 

Jepp, jeg leser bøkene. Har bare lest Day of the Dragon foreløpig og har begynt på del en av trilogien The War of the Ancients. Day of the Dragon var kjempe bra og The Well of the Eternity virker også veldig bra. Var heldig med rekkefølgen der og :p Well of eternity har hatt spenning helt fra starten :) Jeg synes dem er fullt verdt og lese hvis du like Warcraft :) Men mine bøker er på Engelsk, jeg vet ikke om dem finnes på norsk, men om du ikke har problemer med å lese engelsk så er det jo ingen sak :)

Endret av Zeph
Lenke til kommentar
Det skal den slettes ikke. Den skal være fra Warcaft-universet, men skal ikke ha noe med Thrall/arthas/Jaina eller noen av de vi kjenner.

 

OK, finner ikke artikkelen som sa det nå, men jeg vet jeg har lest det et sted. Possitivt, i gurnn, sært om Warcraft IV blir "spillet etter filmen" :p Det ville blitt som om Diablo III skulle blitt film som fulgte opp historien etter Diablo II.

Mener jeg leste at den skulle være etter Frozen Throne ett sted jeg men skal ikke si noe sikkert. Om den har noe med de vi kjenner til og gjøre vet jeg ikke men. Synes ikke det er så mye informasjon om denne filmen enda. Så du har lest at den har absolutt ingen ting med noen vi kjenner i fra warcraft universet i det heletatt? Innkludert Windrunner søstrene, Rhonin, Dragen Korialstrasz ~ Krasus eller noen av de vi hører om i bøkene og tidligere versoner av Warcraft? Eller er det kun snakk om fra Warcraft III Universet. Jeg kunne tolket det som at den ikke vil fortsette noe mer på hvordan Frozen Throne sluttet jeg, og kanskje Arthas. Men så har jeg ikke lest artikkelen du referer til.

 

Skulle ønske den kunne ha med mer av Illidan. Eller omhandle en av bøkene til Richard A. Knaak Uansett så gleder jeg meg til filmen og den kommer sikkert til og bli bra :)

Lenke til kommentar
Nytt Diablo kommer, så om det hadde vært ett spill som jeg ville ha nytt av, så WC. (En som sa at SC og er på vei, ikke hørt noe, men så har jeg heller ikke følgt med:P)

Det skulle da være ganske lett og få med seg? Hvertfall om man følger med på diablo vil jeg da tro... Ellers så har jeg ikke fulgt med på noe av det som helst og alikevel fått med meg begge :p

Lenke til kommentar
Jeg vil ha noe nytt fra Blizzard for en gangs skyld. Det er greit nok at franchisene de allerede har er gode som gull, men de hadde sikkert klart å mekke sammen noe nytt som var minst like bra, om ikke bedre, istedet for å safe med det samme gamle...

 

Tja... Hvorfor? Blizzard tjener store summer på nåværende franchise, hvorfor risikere tap på ett nytt prosjekt? De lager ikke spill for å være snille mot oss, men tjene penger.

Lenke til kommentar
Illidan er "killable" i WoW. DVS at hvis Warcraft IV skulle fortsette etter WoW, og det skulle blitt fortalt om Illidan så vil det bli sagt at en ukjent helt drepte han. pluss at neste expansion i WoW må passe inn. Jeg synes WoW lager litt mye rot. Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal forklare det men håper noen her i forumet skjønner hva jeg mener.

Tsktsk, det er Maiev som dreper Illidan, raidet("de ukjente") gjør bare grunnarbeidet..

 

Og det blir helt sikkert noe av det samme som skjer med Arthas i WotLK også.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...