Gå til innhold

Deimos_Anomaly

Medlemmer
  • Innlegg

    971
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Deimos_Anomaly

  1. TheKims skrev (6 timer siden):

    Installerte Fallout 76 på PC i går og hadde en del problemer selv. 48 fps på en mid/high end PC selv om jeg satte alt på laveste grafikkinnstillinger. Jeg fant en fix på Steam forumet for å få fjernet V-Sync ved å redigere en ini fil og fikk omsider løst lav fps, men nå var problemet at jeg ikke kunne bevege karakterene min. 

    Er sånn smått utrolig at et AAA studio med millionbudsjett kan gi ut noe som er så buggy, også gidder de ikke fikse sånt en gang.

    Ble Avinstallering her også.

    For høy framerate gjør at man ikke kan bevege karakteren. Tvinge vsync og/eller begrense framerate i driveren fikset det for meg.

    Etter rundt 20 timer så synes jeg egentlig at 76 jevnt over er en verre versjon av Fallout 4. Det blir for distraherende med konstante "MMO"-popups og andre spillere som oppfører seg fjasete, AI er (om mulig) enda dummere, gunplay/combat bærer preg av dårlig nettkode (selv om man spiller for selv mot miljøet) og skrivingen er noe av det mest banale Bethesda har gulpet opp så langt.

  2. plankeby skrev (På 11.11.2022 den 19.59):

    Ikke stol noe på prisjakt.no sin prishistorikk.

    ...

    Prisjakt har heller ikke funksjon for å varsle feil. Altså enkelt rapportere at varen his prisjakt lenker til noe annet i den aktuelle nettbutikk. Det er kritikkverdig og kunne forbedret tjenesten mye.

    Det er en rapporter feil knapp for hver prislinje om du ekspanderer butikkinformasjonen.

    image.png.e67eff99dccd6e03350e5bd3351e5a25.png

    Men ja, det kunne vært tydeligere.

    • Liker 2
    • Innsiktsfullt 1
  3. Lettmajones er "falsk" majones.

    Majones er en emulsjon mellom en olje og syre, med eggeplomme som emulgator, så "ekte" majones laget på tradisjonelt vis har fett som primær ingrediens. Lettmajones krever etter det jeg kjenner til mer industrielle prosesser og er noe man vanskelig kan få til på kjøkkenet hjemme.

    Ekte her kan vel ses på som synonymt med tradisjonell.

    • Liker 1
    • Innsiktsfullt 2
  4. På hvilken måte er dette annerledes enn Steam marketplace? Serienummer og salgshistorikk må jo nødvendigvis eksistere for å holde oversikt over "eierskap" og å hindre duplikater, selv om det ikke er synlig for brukeren?

    Om det skal være en "miljøvennlig" variant av NFT har de vel kuttet blokkjeden og den kryptografiske sikringen og erstattet det med en sentral transaksjonsliste?

  5. 19 hours ago, guttorm said:

    Jeg synes det er dårlig at det selges EK flowmeter, så finnes det ingenting å plugge det til ? Den com. modulen er vist til rev. og ingen vet når den kommer i salg. 

    Uansett kan jo bare sette inn noe annet, men litt waste. Viste ikke man måtte ha en egen modul en gang for å få flowmeteret til å virke. 

    Er det ikke standard RPM signal den sender ut?

    Fra connect manualen:

    image.png.41f3ca40d27d2ac4769d82826e37aaf1.png

    Så det må jo nødvendigvis være en slags krysskompatibilitet med andre flow meter her. Du kan sende en mail til EK og spørre om pinout kanskje.

    Edit: Connect står som EOL hos EK

  6. 11 hours ago, minim said:

    Det er allerede gjort som nødløsning med noen noctua vifter jeg hadde liggende, men jeg bikker 85grader når jeg har grafikken  på de innstillingene jeg hadde før og det virker litt voldsomt. På idle eller surfing generelt er det jo bare 25-30grader, men det hjelper ikke når jeg ikke får spille.

     

    Da må jeg sjekke hva det andre jeg har er. Takk for tipset.

    20210814_182615.jpg

    Viftene du har brukt er airflow vifter med lavt statisk trykk som er dårlig på å presse luft gjennom kjøleribba. Om du har noen andre vifter kan du prøve dem. Kan hende det hjelper litt med ny kjølepasta og. Er rart om en slik løsning ikke skal kjøle like bra som stock viftene.

  7. Det er mulig med vannblokk i aluminium.

    Det man ikke må gjøre er å blande aluminium og kobber i samme loop. Radiator og eventuelt alt annet i loopen må være aluminium.

    En enklere løsning er nok å fjerne plastdekselet og viftene, for å mekke til en løsning med 120 eller 92mm vifter. Finnes en del videoer om temaet på YT: https://www.youtube.com/results?search_query=gpu+custom+fan+mod

  8. For å svare på spørsmålet først: Nei, det er ikke så uvanlig å runke i kondom, noen liker følelsen. Jeg tror ikke det er spesielt vanlig heller, men jeg har hørt folk si at de gjør det.

    Ut i fra situasjonsbeskrivelsen tviler jeg dog på at det er det som foregår her. Og om han er respektløs ovenfor deg, så er det uansett bare å komme seg unna.

    • Liker 1
    • Innsiktsfullt 1
×
×
  • Opprett ny...