Gå til innhold

Phoenixs

Medlemmer
  • Innlegg

    458
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Phoenixs

  1. Er det ikke bedre å legge en god del av det som tar opp plass på Macbooken over på den eksterne harddisken? Du må jo fortsatt ha en god del plass til windows partisjonen som bootcamp lager for Windows Xp / Vista. Hvorfor ikke rydde opp, og så lage windows partisjonen stor nok til å ta Windows + Orange Box?

     

    Husk at du ikke trenger Leopard for Bootcamp. Fram til Januar tror jeg, vil Bootcamp fortsatt være i fri bruk uten å måtte oppgradere til Leopard. Og eksisterende Windows partisjoner vil også funke etter det. Du må ha Leopard for å legge til nye partisjoner eller forandre på gamle etter Januar.

  2. Det som hovedsakelig er problemet her, er ikke trojanen selv, men måten (BKA) vil brukes disse. Selv om det kan diskuteres hvor effektiv disse virkelig vil være. Dette skal skje uten noen form rettskjennelse. Det vil si at de rett og slett kan sluse inn denne hvor de vil, de trenger ikke å legge frem håndfaste bevis for å gjennomføre dette. Slik det er vanlig ved telefon avlytting, ransakelser osv.

     

    For øyeblikket bryter dette med grunnloven i Tyskland. Spesielt paragraf 13. Som kort og godt sier at boligen din er "ugjennomtrengelig".

     

    Det er denne (BKA) og Wolfgang Schäuble prøver å forandre. Og det er dette som er skummelt.

    Det er heller ikke den eneste paragrafen som herr Schäuble ser på som en begrensning.

     

     

    Wolfgang Schäuble er rett og slett helt på tryne (eller paranoid) når det kommer til sikkerhets politikk. Hadde fyren fått gjennomslag for alt han ønsker så hadde Tyskland så godt som vært en politistat nå.

     

    Wolfgang Schäuble:

     

    Sier ja takk til tilståelser fra folk som har blitt torturert.

    Vil opprette camps ala Guantanamo i Tyskland.

    Har luftet ideen om at staten skal kunne drepe mistenkte personer.

    osv

     

    Så langt har han ikke fått gjennomslag for sine forslag, men jeg frykter at den dagen det smeller i Tyskland, så får han gjennomført absolutt alt :ermm:

  3. Ja ja, hadde ventet meg noe slikt. Men ikke at de flyttet release såpass langt tilbake. Mangelen på nye informasjon i det siste har jo ikke vært overveldende, noe det burde ha vært hvis du slipper spillet i Oktober, eks. E3.

     

    Men Funcom har ikke mistet en kunde her. Jeg venter fortsatt på spillet, er virkelig spent på dette. La oss håpe at Funcom gjør dette for "mer kvalitet" sin skyld, og ikke fordi spillet er utrolig dårlig.

  4. Jeg kjøper ikke virtuelle items/gull. Og jeg er imot det.

     

    Metodene selgerne får tak i "ressursene" på:

     

    Boter.

    Hacking av accounts.

    Exploits.

    Utbytting av menneskelig arbeidskraft på det groveste.

    Og diverse andre metoder på kanten av lover og regler.

     

    ^

    Det er hovedgrunnene mine.

     

    Det er imot reglene i de fleste spill.

    Det kan ødelegge økonomien i spillene.

     

    Gir folk med penger fordel ovenfor folk som ikke har råd til å kjøpe seg disse tingene. Slik skal det ikke være i spill, mener jeg. Hva du har av eiendeler utenfor spillet skal ikke bety noe i selve spillet.

     

    Mmo spill er nokså vanedannende. Når de får en ekstra dimensjon som ekte penger i tillegg, blir de ekstra skummelt.

  5.  

    http://stage6.divx.com/Age-of-Conan/video/...C---Atzels-720P

     

    Ny film fra Age of Conan. Ser bedre og bedre ut. Men jeg må si jeg ble skuffet av animasjonene denne gangen. Virket som Funcom har hyret noen som ikke er helt god på høyre beinet sitt. Det er greit når en bestemt fyr går slik, men når absolutt alle har slike animasjoner blir det litt drøyt. De håndlagde animasjonene var heller ikke så bra :no: Men det er nok slikt som skjer når du bruker motion capture på noe, og må gjøre resten på den gamle måten. Ulvene/hundene, huff så dårlig.

     

    Hater "speedtree" trærne, og det virket som om skyggene på gjerdet ikke var helt "ok".

     

    Men ellers utrolig flott :thumbup: Flagrende hår, sweeeet :dribble: Vis meg litt magi gameplay, så er dere enda et steg nærmere pengene mine Funcom.

     

    Edit: Links :whistle:

  6. Synes folk burde vente til spillet er ferdig før man klager på grafikken.

    8969117[/snapback]

     

    Feil. Grafikken er ikke noe som forandres på kort tid. Som regel er grafikken nokså ferdig når et spill når beta stadiet. Det blir fikset på ting her og der, men det meste er ferdig og kommer ikke til å forandres, med mindre spillet blir forsinket for å gjøre dette.

×
×
  • Opprett ny...