Gå til innhold

loathsome

Medlemmer
  • Innlegg

    5 029
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av loathsome

  1. Mornings Diskusjon!

     

    Har et problem som begynner å bli vel så irriterende etter hvert - når jeg pakker ut filer, uavhengig av format, går hele pc-en sørpetregt og det er praktisk talt umulig å få gjort noe produktivt med mindre jeg pauser utpakkingen eller venter til den er ferdig. Som sagt så skjer dette også uavhengig av filformat og utpakkingsprogram, enten det er .zip, .rar, .par, .par2 - etc.

     

    Jeg aner ikke hva dette kan komme av -- noen som har en liten idé eller kan gi meg et dytt i riktig retning her?

     

    Har Quad Q6600, 4GB RAM og kjører W7 32-bit.

     

    Thanks!

  2. I gode gamle dager hadde man skjermer som nesten tålte så mye juling som helst. Har flere ganger vært redd jeg har brukket hånden etter å ha måket til nitten tommer med glass i drittsinne.

     

    Ahh, flashback! *kjenner smerten i håndflaten*

     

    Får (som oftest) ut mitt raseri i verbal form.

  3. Halla,

     

    La oss si man har en god FB (eller fler), og bursdagen til vedkommende hadde vært nåkommende Fredag. Hva skulle man gitt i gave? (utenom det åpenbare for those who catch my drift ;)).

     

    NB: Kun seriøse svar.

     

    Noe som kan nytes sammen kanskje ?

     

    Som HVA da? Trenger ideer - blir det muligens feil å i det hele tatt gi en gave?

     

    Åja, du har en, muligens flere FB? Græts.

     

    Visste det kom til å komme, hvilket er hvorfor jeg pent og pyntelig slengte på en "NB" helt på slutten der... :roll:

  4. Må rett og slett si meg mektig imponert med Windows 7 akkurat nå. Nylig gått til innkjøp av en Nokia 5800. Koblet den til vha. en USB-kabel, og vips dukket et ikon av mobilen opp på oppgavelinjen. Det var fullstendig støtte for den fra første sekund. Og ikke nok med det, jeg prøvde å kopiere en helt vanlig videofil (720p, faktisk!) inn (via Explorer), og da fikk jeg spørsmål fra Windows 7 om jeg ville konvertere den til det rette formatet før den la den over på telefonen :)

     

    Null ekstra programvare installert, ingen videokonverterings-software til 49$ og ingen ekstra drivere.

     

    Screenshot

  5. Da var det bekreftet fra flere kilder: Windows 7 går offisielt RTM 13. Juli.

     

    Earlier today the guys over at GeekSmack.net "confirmed" that Windows 7 was set to RTM (release to manufacturing) on July 13, which also coincides with Wzor's unconfirmed rumor last month. A few minutes ago sources close to the company, who wish to remain anonymous, have confirmed to Neowin that Windows 7 is indeed set to RTM on July 13.

     

    La nedtellingen begynne :fun:

  6. Noen som vet om det er mulig å installere fra en intern harddisk? Lager en dedikert partisjon og booter fra den. Vet det er mulig med en ekstern harddisk, så mulighetene burde jo være der. Ville forenklet ting en hel del :) Takker for svar!

     

    - edit -

    Spør altså ikke etter hvordan, men om noen har erfaringer eller lenker. Prøvde å søke litt, uten å finne noe av særlig interesse.

×
×
  • Opprett ny...