Gå til innhold

_ART_

Medlemmer
  • Innlegg

    697
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av _ART_

  1. Min spillernye acer aspire 3810T lider av et mystisk syndrom. I går merket jeg at venstresida var betraktelig mørkere en resten av skjermen. Verst er det nede i venstre hjørne. Slik har det ikke vært før. I går gikk det bort da jeg dyttet skjermen et par mm opp eller ned, men nå ser det ut som om problemet er vedvarende. Hva er dette, hvordan fikser jeg det og er det eventuellt en reklamasjonssak?

  2. Bruk et år på å forbedre karakterene dine fra videregående. Du kan gjerne jobbe litt også for å skaffe deg litt arbeidserfaring. Du skal ikke stresse med å komme deg igang med høyere utdanning. Det er lurt å være helt sikker på hva du vil før du begynner. (jeg har en bachelorgrad, men planlegger å begynne på jus-studiet til høsten)

     

    Du kan jo ta fagene som privatist, men da går du glipp av den sosiale biten ved det å være student. Personlig mener jeg at det sosiale er vel så viktig som det faglige. Ingen andre steder enn på skolebenken vil du finne så mange venner og fremtidige kontakter.

  3. Dette skal du absolutt ikke betale et rødt øre. Kvaliteten er milevis unna det som kan regnes som akseptabelt fra en tilsynelatende proff fotograf.

     

    Kanskje denne tråden kan bli stående som sticky til skrekk og advarsel til alle de som poster tråder med spørsmål som: "Trenger billig og bra fotograf til bryllupsfoto" "Jeg skal ta bilder i bryllup. Hvilket objektiv skal jeg bruke, og må jeg bruke blits?" Og min personlige favoritt: "Vi skal gifte oss. Noen tips til et billig speilrefleks vi kan utstyre fotografen med?"

  4. Du får vel en skjerm som er enda bedre på sRGB. Tror jeg faktisk skal konvertere helt til sRGB nå etterhvert. Ettersom CMYK er et mindre fargerom enn både sRGB og aRGB, skjønner jeg ikke helt poenget med å kjøre aRGB under hele prosessen.

     

    Jeg tror jeg er for S2431 nå. Delvis grunnet fordi jeg leste litt negative ting om HD2441Ws rendring av tekst, grunnet pixelplassering elns...

     

    Men på en annen side virker det som om HD2441W har veldig presise farger. Men mange er jo også veldig fornøyd med S2431. Men nå må du huske på at HD2441W egentlig var dobbel så dyr som S2431, så skjønner ikke helt hvorfor den gikk så mye ned i pris.

     

    I følge denne testen http://www.pcpro.co.uk/reviews/122250/eizo...an-hd2441w.html så er panelet i disse to skjermene det samme. Vil det si at bildet, med alt det innebærer av farger, kontraster osv, vil være identisk?

  5. Hjelp og trøste, jeg begynner tydeligvis å bli stormannsgal. Eizo FlexScan S2431W ble med et veldig forlokkende. Men har jeg råd? og ikke minst: har jeg plass? Sansynligvis ikke, men for en flott skjerm..

     

    Eizo S2431W er nok ein knakande god skjerm, og det beste valget om du har tenk å arbeide mest med SRGB farger, då den ikkje har Wide Gamut.

    Om du har tenkt å arbeide mest mot Adobe RGB farger, finn du nok betre skjermer med Wide Gamut, men dei er igjen ikkje så gode med SRGB farger. Så det er valgets kvaler, kva en skal prioritere, SRGB eller ARGB, det finnes nok ikkje nokon skjerm som er like gode i begge fargeromma.

     

    Edit: 13 = 31

     

    Så dersom jeg fremkaller bildene mine hos "vanlige" bildelaber, har jeg mest igjen for pengene dersom jeg velger en skjerm som ikke er wide gamut?

×
×
  • Opprett ny...