Jump to content

kvatne

Medlemmer
 • Content Count

  163
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

62 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Så lenge hodetelefonutgangen er noenlunde habil funker X2 helt fint uten ekstern forsterker.
 2. De har forskjellig lydsignatur, der nok X3 er mer "korrekt" og teknisk sett bedre, mens X2 har noe mer fremhevet bass som er underholdende og lett å like selv om den ikke er det ypperste på detaljnivået. X3 fikk nok litt hard medfart fordi folk forventet at det skulle være en forbedret X2, men så var den noe helt annet. Finnes en god tråd på head-fi.org.
 3. Quad ERA-1 har bra pris hos Stereofil. Ikke testet dem selv, men har lest mye bra om dem. Lurt å huske på at disse samt X2/X3 og Hifiman under er åpne hodetelefoner. Ser ut som det er normal pris dessverre. Fidelio X2HR er veldig fine til film, og knallgode for den prisen de går for nå. Godt med bass for å være åpne hodetelefoner. Om det er spilling med Oculus Quest 2 og film du skal bruke dem til får du klart mer lydkvalitet for pengene ved å droppe trådløst og støy-kanselering. Passform kan vel kanskje være en utfordring med store hodetelefoner og Quest 2?
 4. Kan virke sånn. Sub står på listen over Sonos produkter de sier de skal ha tilbud på, men ikke Arc.
 5. HiFi klubben har tilbud på Sonos sub fra 00:01 natt til torsdag.
 6. Med fare for at det allerede er lagt ut så ligger det en del priser hos Overclockers UK. Dropper man de dyreste Asus kortene så ser det ganske bra ut.
×
×
 • Create New...