Jump to content

kvatne

Medlemmer
 • Content Count

  157
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

55 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Med fare for at det allerede er lagt ut så ligger det en del priser hos Overclockers UK. Dropper man de dyreste Asus kortene så ser det ganske bra ut.
 2. Takker for tips. Testet ut på Division 2. Funket som en kule. All stotring er borte. Kjører på en 5960x/2080 i 4k.
 3. Nesten 660p priser på Adata SX8200 Pro 1TB. 1432,- hos Proshop og 1551,- hos Power. Neste uke er det vel muligens DnB tilbud hos Power igjen også? Så for øvrig at Prisjakt.no listet ut Power.dk sine priser tidligere i dag. Kanskje prisroboten til Proshop reagerte på den, og så smalt det tilbake på Power.no? I så tilfelle varer det gjerne ikke så lenge.
 4. Skjedde her og. Hovedmeny > nederst, innstillinger > nederst, språkmeny > nummer 2.
 5. Test av siste versjon av Battlefield V med raytracing på 2070, 2080 og 2080 Ti.
 6. Nå ser det ut som de så smått begynner å få litt mer teken på raytracing og.
 7. Så noen andre foreslo å skru av regelmessig fakturering (var litt ymse resultat, noen mente det fungerte, mens for andre gjorde det ikke). Jeg hadde den av i alle fall. Greide for øvrig å stacke 5 ganger frem til midten av 2021.
 8. Bare bekrefte at den siste lenken din fungerte. Tidligere har jeg bare fått opp 1 måned for kr 10. Takker!
 9. Mulig å poste et screenshot av den? Elkjøp liker tydeligvis å fly under radaren : )
 10. De har også 50% på alt i outlet. I tillegg har de en liten bug med koden sin. Legger du til en billig fullprisvare (f.eks. denne) som er omfattet av Cyber Monday samt det du vil ha fra outlet og skriver inn koden CM40 (som egentlig bare gjelder fullprisvarer) får du 40% av på det igjen. Reebok/Adidas er inkl. mva.
 11. Merkelige greier. 'Lik pris på nett og i butikk' som de skriver stemte tydeligvis ikke helt. Jaja, burde være en god deal for de som kan plukke opp på Alnabru i det minste. Takker for svar.
 12. Prøver å få fatt på noen av Osram Lightify pærene til kr 75 pr stk. Noen som har peiling på hvordan man får valgt å sende det i posten hos Coop? De er tilgjenglig på nettlager, men jeg får bare valg om å hente dem på Alnabru (bytter jeg varehus går prisen opp i stratosfæren).
 13. Ikke noe å si på prisen, CPU er ok, SSD, ok med minne (og kan til og med oppgraderes), men er en 17" med 1600x900 oppløsning å leve med? Om du har en Power i nærheten som fortsatt har denne på lager så virker det som veldig mye for pengene. Quad-Core i5, full-HD, 4GB minne og 256GB SSD for 4000.
×
×
 • Create New...