Gå til innhold

Mekker`n

Medlemmer
  • Innlegg

    3 069
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Hjelpsomme svar

  1. Mekker`n's innlegg in Flåtebygging, hvor få tak i gratis materialer? ble markert som svaret   
    På jobben min(et bilverksted) så bruker vi mye plastfat/tønner til såpe. Både i vaskehallen og som "gulvsåpe" på verkstedet. Disse er jævelig solide. Spør på verksteder, bensinstasjoner m/vaskehall osv.
     
    På den lokale tresjappa (Maxbo) ligger det masse tømmer dumpa ved parkeringsplassen og utenfor gjerdene(alltid gjort). Jeg regner med at det bare er å ta. Dette er det ofte litt lengde på.
  2. Mekker`n's innlegg in Indragning av sertifikat. ble markert som svaret   
    Mener det er 3 uker de kan holde på førerkortet ditt. Oppretter dem ikke noe sak før det kan du gå å kreve førerkortet tilbake. Selvom du er skyldig,
     
    Du er sikkert under etterforskning og foreløpig vil dem sikkert bare holde på det intill ting er avklart. Plutslig kommer det et Politi brev i posten med førerkortet ditt.
     
    Prøv og ikke bli tatt for å kjøre uten lappen i den peridoen.
  3. Mekker`n's innlegg in Skadet støtfanger bak ble markert som svaret   
    Dette er jo ikke noe farlig å kjøre med. Bare så det er sagt.
     
    Da jeg jobber hos Toyota som ny/bruktbil klargjører så skal det sies at disse fangerene er ektremt lette å demontere. Hele fangeren er bare et tynt plastikk skall og jeg skal skryte på meg at den er av i løpet av 2 minutter. Hvis du skal bytte fanger går dette fort, men det spørs om du har hengerfeste/ryggesensor og må sage til den nye fangeren da den kommer uten hull.
     
    Man kan alltids fundere på hardbolied rice sitt svar. Det er veldig lett og komme til fra baksiden så det er jo aktuelt å reparere. Likevel når du først har reparert må jo hele fangeren lakkes for at dette skal bli pent. Det spørs jo også hvor handy du er.
     
    Jeg har skjønt det sånn at de fleste lakkerere er ikke spesielt glade i brukte plastikk fangere. Fulle av sår, steinsprut osv. De har en grense de også før dem bestiller ny del. Det krever mye jobb å få dette pent. Da kan man likegreit kjøpe ny fanger å få lakkeringen billigere.
     
    Jeg tror ikke disse bakfangerene er så hiisides dyre.. 2-3000,- kanskje. Det er jo også helt normalt at hvis du først bytter fanger, for den lille skaden der, så kan du banne på at du rygger skikkelig inn i noe annet i løpet av kort tid og denne gangen MÅ du bytte den. Jeg hadde ikke gjort noe som helst før bilen skal selges
     
    Man bruker ikke bonus på den lille skaden der.
  4. Mekker`n's innlegg in [Løst] Nærlys fungerer ikke - Deawoo Nubira 2005 ble markert som svaret   
    Å feilsøke på et lys uten å ha sjekka pæra er ikke lov. Ikke unormalt at pærene ryker samtidig.
×
×
  • Opprett ny...