Jump to content

tomatsaus26

Nye medlemmer
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Takk. Ja hvis de har sendt den til deg så får du. Tviler på Coop sender ut poser med ris istedefor som andre butikker har gjort haha.
 2. Gratulerer 👍. Kan jeg spør, når fikk du den sendings bekreftelse eposten, klokkeslett sånn ca? Er interesert i å vite det så jeg vet sånn ca når på dagen de sender ut ordre så jeg ikke føler trangen til å sjekke utover dagen lol
 3. Ja, er fra sørlandet. Ringte i går, han sa jeg måtte være tolmodig så "skulle jeg få spille snart" lol. Han sa han kunne se de hadde begynt å pakke ordren min i går, noe mer vet jeg ikke. Begynner å bli lei av de nå så gidder ikke bry meg noe mer før den kommer.
 4. jeg bestilte optisk version og fikk ordrebekreftelse 10:05, hvorfor skal jeg da bli straffet for at de ikke har digital versioner? dette er jo helt på jordet. Og til den personen som spurte om det fortsatt sto "til behandling" hos meg, ja det gjør det.
 5. nå har coop overført tilbake pengene! herregud jeg klarer ikke mer... får vel tak i ps5 en gang neste sommer hvis jeg er heldig
 6. coop har ikke sent konsollen, jeg fikk ordrebekreftelse 10:05. Pengene er fortsatt reservert og har ikke fått noen epost om kansellering... skjønner ingenting jeg.
 7. siste gang jeg handler noe fra coops nettbutikk ihvertfall, har snart gått 5 dager siden jeg bestilte og dem har ikke sent ordren engang. Normalt sender man jo varene samme dagen som den er bestilt, eller dagen etterpå... Obs sender dem når det passer for dem ser det ut til, og driter i kunden. Kundeservicen er jo helt blåst, de vet jo ikke noenting om noe, kunne jo likegodt spør bestemora mi når de sender. Lol
 8. Jeg bestilte med hent i butikk, bor på sørlandet, de har enda ikke sent. Står "til behandling" hos meg og.
 9. Ja han ene sa den ville bli sent i dag eller på mandag... ho andre sa i løpet av neste uke. Det virker som de ikke vet men bare gjetter lol. Får håpe du har rett og de er bare litt trege. Hvis ordren blir kansellert etter alt dette tullet så vet jeg ikke hva jeg kommer til å gjøre haha.
 10. Har ringt der 2 ganger før de sier bare det er 2-7 dager leveringstid og at de holder på med pakking men det sa de i går også hvor lang tid skal de ha på å sende en pakke? Elkjøp sendte jo sine bestillinger nesten umiddelbart.
 11. coop har fortsatt ikke sent min... jeg fikk ordrebekreftelse kl 10.05... På mine sider står det bare "under behandling". Begynner å tro at de solgte for mange
×
×
 • Create New...