Jump to content

gurka

Medlemmer
 • Content Count

  144
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

29 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Litt over 13k er vel billig nå: https://www.proshop.no/Grafikkort/GIGABYTE-GeForce-RTX-3080-GAMING-OC-LHR-10GB-GDDR6X-RAM-Grafikkort/2963733?utm_source=prisjakt&utm_medium=cpc&utm_campaign=pricesite
 2. Ryker ikke garantien om man bytter thermalpads selv? Vurderer det selv, da jeg har et gigabyte 3080 gaming oc lhr på vei. Og det er stor forskjell på 110 grader mot 84 grader.
 3. Man har dessverre ikke så mye valg om man ønsker et kort nå om dagen 😕
 4. Merkelig å tilby et nytt kort, med 1-6 måneders leveringstid(selv om jeg forstår hvorfor) Derimot dumt å ta de 2000kr, da det er umulig å få et tilsvarende kort for 8k? 1 år uten grafikkort merkes. Takk for at jeg fikk tak i PS5 tidlig.
 5. Noen forskjell i ytelse på LHR og de uten LHR til gaming? Ble tilbudt EVGA kort med og uten LHR i tillegg til Gigabyte og PNY. FTW3 Ultra er brukbart?
 6. Skal denne kun brukes til å verve? Jeg har nylig gått over til tibber, og vil egentlig gjerne høre deres erfaringer med Tibber. Har dere spart mye på dette? Jeg synes det virker veldig spennende, og ser at enten strømprisene eller markedet er blitt billigere nå i mars kontra januar/februar. Om noen trenger 500kr for å kjøpe ting i tibber store, så gjerne bruk denne linken eller legg til koden i appen: Tibber har ingen bindingstid. Vil du teste du også, så får både du og jeg 500 kr til å handle smarte dingser for i tibber store. https://invite.tibber.com/dcdb5655 Eller i appen med Tibber kode: dcdb5655 Ser det er elbilladere som easee, panelovner fra mill, netatmo værstasjon mm. man kan kjøpe
 7. Noen som vet hvordan man får alle installerte spill til å vises på hjemskjermen? Irriterende å måtte gå via spillbiblioteket hver gang.
 8. Samme her. Fint om du gir også meg beskjed om svaret du får Litt merkelig når det klart og tydelig er bilde av ps5 utgaven, det står det i ordrebekreftelsen også (+ Nordic). Uansett så er det deilig å ha ps5 i hus! Virkelig en forbedring!
 9. Uansett meget bra at de gjør det på denne måten med trekning. Da har man i det minste en sjanse. Er mange faktorer de må håndtere, så vi må bare være positive til dette, da de strengt tatt ikke trenger å gjøre annet enn å legge de ut for salg og på nett (for boter, varslingssystemer og noen få "the flash")
 10. Om noen i Trondheim etc. er litt mer gira på digitalversjonen enn diskversjonen så gi beskjed 😊 Utrolig bra at flere fikk tak i maskiner i dag, helt konge av de som hjelper og deler slik info 👍
×
×
 • Create New...