Jump to content

gurka

Medlemmer
 • Content Count

  113
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

20 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Spennende. Jeg venter selv på et 3080 Non-OC. Fikk forøvrig vite av Elkjøp at det muligens kommer noen leveranser fra Asus før jul, men de kunne ikke love noe. Har noen fått dette kortet fra Elkjøp tidligere?
 2. De som har bestilt fra Dustin, hva sier ordrene deres? Mulig en tabbe å ikke bestille derifra. Var mulig å bestille lenge der, i motsetning til 1-2 sek på elkjøp/power.
 3. Noen som vet hvilket klokkeslett bestillingene starter på onsdag? :)
 4. Reservert (på lager). 38203XXX her også. Kortbetaling.
 5. Til dere som har bestilt fra Elkjøp. Står det forventet dato eller reservert, eller noe annet? Hos meg står det reservert på min side nå hos Elkjøp.
 6. Da ble min ordre på komplett omgjort fra 2.des til reservert 😁 Blir spennende å prøve AMD igjen (5600x) Jeg bestilte samtidig Asus Prime x570-P med 20% rabatt. Noe jeg bør være obs på her? Mangler bare GPU nå...😅
 7. Vil dette si at AMD 5600x yter bedre til spill enn Intel 10600K? Det er jo kun kjørt benchmarks så langt i lekasjene, ikke i spill såvidt jeg kan se.
 8. Det jeg vil anbefale, om du blir helt ferdig etter 3 minutter med 8,5km/t er følgende. Senk tempoet og finn en løype på 2-3 kilometer. Start med å jogge i et tempo du synes fungerer greit, for deretter å senke tempoet bittelitt til. Det som er viktig for deg nå, er å ikke starte for hardt ut, det får du lite utbytte av. Jevnt tempo over en lengre distanse tror jeg er nøkkelen for deg. Intervaller kan du ta senere. Når du mestrer dette så øker du enten tempo eller distansen. I starten er det mengdetrening som bør være ditt fokus om du har litt tid. Husk å ha hviledager, men 2-3 økter i uka bør være et minimum om du vil gjøre det godt til slutt.
 9. Nice, men har du husket på ESD? 😃
 10. Dette var trist, Merko. Det eneste jeg vil si er at du må bruke tiden med de som betyr mye for deg. Jeg håper du står på og bruker tiden fremover på det du selv synes er viktig og har vært viktig i livet ditt. Om du føler du må gjøre ting klart, så kan det lønne seg å betale profesjonelle for å få mere tid selv(om du har råd). (Fri)Tid med andre er undervurdert, og det jeg setter mest pris på i livet nå. Vi er jevn aldrende, i en tid der mye skjer og fritid kan av og til være ett fremmed ord. Bruk fritiden godt, og jeg er helt enig i at det å dra på jobb og beholde den sosiale biten er viktig. Stå på, og nyt livet!
 11. Mulig jeg går for det kortet der, men avventer som sagt benchmarks som kommer på torsdag.
 12. Er forskjellen så stor mellom x570 og b550? Jeg synes 6k blir litt i overkant for min del. Tenker at noe rundt 3k ville fungere greit også?
 13. Noe HK å anbefale til denne prosessoren? Har fra før kjøling av en Noctua DH15 for intel, men tror det finnes ombyggingsett til AM4. Så da er det i boks. Blir spennende å se reviews på torsdag
 14. Hei, Jeg tenker å oppgradere til 10600k med TUF Z490. Vil det være en merkbar forskjell mot 6700k med Z170? Ekstra spørsmål: DDR5 og PCIe4(hk intel) er rett rundt hjørnet. Samme med AMD Zen 3. Bør jeg vente eller er forskjellene neglisjerbare?
 15. Nå vet vi ingenting rundt AMD sine ekstrafunksjoner (om de har et motsvar mot nvidia). Ser ut til at 3070 Ti blir budsjettvinneren på sikt (skal slippes etter AMD sin neste pressekonferanse).
×
×
 • Create New...