Jump to content

jeey

Medlemmer
 • Content Count

  93
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

53 :)

1 Follower

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hei Hadde nylig en lignende runde med elektriker vedr dette. Ser ut som de kommer seg rundt TEK17 kravet med å bruke trådløse røykdetektorene med batteri. Men med en sentral med 230v + batteribackup. Siden røykdetektorene har 10års batteri, så skal de uansett fungere ut levetiden sin. Så her måtte man bestille ekstra punkter for heatit z-smoke som man ønsket å bruke i mitt tilfelle.
 2. Vurderer QN93 eller QN95 fra Samsung, noen som har erfaring med hvordan tilsvarende modeller har vært priser på BF tidligere år? Må ikke ha ny tv i dag, men om prisen er ca i samme område kan man likegodt unne seg en nå.
 3. Hva med å ta en sjekk på gjeldsregisteret. De burde vel dukke opp der om de er aktive.
 4. Nei, DHL vil koste deg mer. Det vil komme ca 350-500 kr i fortollingsgebyr + 25% på kjøpesum. Om de bruker DHL express går det på 1-2 dager, UPS bruker fort 3-5.
 5. UPS så trenger du ikke å tenke på noe, du betaler alt hos aquatuning ink mva. Du får ikke gyldig kvittering om dette skal brukes i firma sammenheng. Men som privat person er det greit. DHL havner momsgebyr og mva på deg.
 6. Du finner klær hos mange, zalando feks må du bare søke riktig. Søk etter long, tall, osv så finner du. Ellers funker også https://mediumtall.no/ https://www.sonofatailor.com/
 7. Bolig salg delen til finn virker ikke slik, for at den skal relanseres på toppen av listen så er det to 2 mulige metoder. 1. Annonsen pauses i 30 dager, ny finn kostnad må betales 2. Selger senker pris med 5% Så at den pauses for å få den opp på toppen av listen er ikke sant.
 8. Lanseringsdato på komplett (ble levert sist) 2-3 uker etter lansering hos netonnet og ble levert først. Begge to 5900x
 9. Har fått levert 2 stk, så det har gått fint. 1 fra netonnet og 1 fra komplett.
 10. Har et par venner som solgte 2080ti nå nettop, de gikk for 6500 innen et par minutter. Så det bra marked
 11. Yes, fant ut dette var en setting nå nettop. takker for tips
 12. Finner ikke extreme combined i advanced edition ? Så looper bare firestrike extreme
 13. Noen 3dmark tester som egner seg bedre enn andre til å belaste både cpu og gpu ? Driver å tester xc3 mot tuf´en, hadde vært greit å satt i gang noe som kan bare stå å loope.
 14. Driver å tester det samme her nå, bare jeg prøver å finne ut om jeg skal beholde evga 3080 xc3 ultra eller tuf oc. Førsteinntrykket mitt er at Tufen har mye mer coil whine i allefall, men silent moden på viftene er ikke dum.
×
×
 • Create New...