Jump to content

jeey

Medlemmer
 • Content Count

  104
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

58 :)

1 Follower

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. du har jo enablet control channel ink DFS, skru av denne også.
 2. Du kan prøve å tvinge 5ghz til en ikke DFS kanal, skal fungere bedre da. https://www.asus.com/support/FAQ/1045936/
 3. Har hatt XT8 og var plaget med lignende problemer og mistenker du også er truffet av "radar" signal oppdaget. Sjekk loggene dine så vil du se noe radio dropped, radar signal detected. Denne feilen har gått igjen til ASUS i flere år nå med 5ghz som bakhaul, virker nesten som de er alt for sensetiv på radar deteksjon.
 4. ATX 3.0 PSU Ikke mye å velge i ennå dessverre
 5. Blizzard tar paypal og dette funker som bypass i slike caser.
 6. Om man vurderer ddr5 kit for 13900k er det noe vits å se på gskill sine 7600mhz kits (F5-7600J3646G16GX2-TZ5RK) for futureproofing. Eller bør man bare ta noe 6000mhz kits ?
 7. Noen som har opplevd boot loop ennå med 4090? Har 4090 Suprim X og opplever boot loop med en gang driverne til kortet ble lagt inn. Ser det en del som opplever dette på asus hovedkort. https://www.overclock.net/threads/rtx4090-and-boot-loop.1801324/ Ingen av workaroundene har virket ennå for min del.
 8. PNY på lager nå. https://www.elkjop.no/product/gaming/pc-komponenter/grafikkort/pny-geforce-rtxR-4090-24gb-xlr8-gaming-verto-epic-x-rgbT-triple-fan/530127
 9. Uttak og overføring fra kredittkort pådrar som regel rente fra dag 1. (det er kjøp i butikk og nett som hovedsakelig har rentefri 30dager)
 10. Du kan endre oppsettet ditt til å være uavhengig av 3part. Se litt på smarthus system slik som Homey, Home-Assistant, Openhab osv. Philips hue = trenger zigbee kontroller i huset Toshiba Varmepumpe er vel cloud only, finnes trolig noen 3parts prosjekter. Adax Wifi gen2 (legg merke til gen2) kan styres lokalt med nyeste firmware. Roborock kan også styres lokalt men er litt knot å hente ut token keyen du trenger for dette.
 11. Vurderer bygge en O11 mini med EK front distro plate og EK CPU + GPU blokk. EK anbefaler jo selvsagt sine egne radiatorer som er Coolstream SE for dette kabinettet, problemet er bare at disse er noen av de dårligste slim radiatorene på markedet ut i fra tester? Er det noen som kan anbefale noen andre alternativ? Og hva må man passe på med metall blanding? Ser at både Corsair XR5, XSPC TX* og HWLabs Nemesis GTS går igjen. Heller litt mot Corsair XR5 serien da det full kobber og dette skal vel gå greit å blande inn sammens med EK sine deler?
 12. Hei Hadde nylig en lignende runde med elektriker vedr dette. Ser ut som de kommer seg rundt TEK17 kravet med å bruke trådløse røykdetektorene med batteri. Men med en sentral med 230v + batteribackup. Siden røykdetektorene har 10års batteri, så skal de uansett fungere ut levetiden sin. Så her måtte man bestille ekstra punkter for heatit z-smoke som man ønsket å bruke i mitt tilfelle.
 13. Vurderer QN93 eller QN95 fra Samsung, noen som har erfaring med hvordan tilsvarende modeller har vært priser på BF tidligere år? Må ikke ha ny tv i dag, men om prisen er ca i samme område kan man likegodt unne seg en nå.
 14. Hva med å ta en sjekk på gjeldsregisteret. De burde vel dukke opp der om de er aktive.
 15. Nei, DHL vil koste deg mer. Det vil komme ca 350-500 kr i fortollingsgebyr + 25% på kjøpesum. Om de bruker DHL express går det på 1-2 dager, UPS bruker fort 3-5.
×
×
 • Create New...