Gå til innhold

Mister Karl

Medlemmer
  • Innlegg

    289
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Mister Karl

  1. Litt OT, men noen som vet hvor tunge manuelvekter man bør starte med som 16åring. vet det ikke finnes noe fasitsvar, men hvor mange kilo bør en manuel vekt veie sånn omtrent i denne alderen? hva er vanlig å starte med for newbies?

    jeg begynte for et halvt årsiden med manualer, tar 20kg pr arm 50 ganger på høyre, og 44 på v.

     

    men så var jeg riktig nok ganske velbygd fra før av, og er den stærkeste på skolen ;) (går i 10'ende)

    Manualer biceps altså? Det tror jeg ikke noe på. 20kg med 50reps for en tiendeklassing er ikke mulig

     

    I motsattfall må du bevise med bilde av deg og armen din

    Joda det er fullt mulig, men har ingen hensikt ;)

     

     

    Det at man klarer det betyr ikke at man "klarer" det. For det er en tung belastning på kroppen. Spesielt i 16årsalderen da gutter blir mer kraftig bygget, tror ikke jeg det er bra å kjøre musklene for hardt med vekter. Men jeg vet ikke så mye om dette så er bare mine tanker om det

     

    Det du sier er jo såklart veldig fornuftig, men faktum er at hvis man ikke kan regne med den helt enorme fremgangen hvis man alltid skal stå på 100% sikker grunn.

    Jeg kommer sikkert til å få masse pepper for det utsagnet, men i bunn og grunn er det teknikk og forholdsmessig styrke og volum som avgjør om du blir skadet, andre ting som hvordan kroppen din reagerer på lavrepstrening, kan du ikke kontrollere. Det må egentlig gå som det går..

  2. Tatler i bogstadveien (Oslo)... Der får du alt som er dyrt, rosa og babyblått og har JL-logo :p

     

    Jeg handler mest på Carlings, JC og sportsbutikker. Og seff H&M...

    Nei, nei slutt.. Ingen får snakke stygt om Tatler.. (Selvom de gjerne kunne kastet de Lindeberg greiene ut vinduet..)

  3. Du bør spise MYE ordentlig mat, ja. Baser deg på kjøtt, egg, havregryn. Proteiner i hvert eneste måltid (Burde være 5\dag) Du trenger ikke overdrive med proteinene hvis målet er kun opp i vekt. Hvis du har tenkt å trene, tren KNEBØY. Det er ikke mulig å ikke gå opp i vekt da..

     

    Ellers kan det være en god ide å drikke så mye melk du klarer etter hvert måltid (Hvor du har spist deg mett). Du må spise til du brekker deg!

  4. Jeg er 15 og trener 5x5 programmet, så dette er da farlig?

     

    OT: Jeg kjenner en (vi var venner) som veier 67kg og tar 110kg i benk, jeg mistenker doping...

    5x5 er tungt for et utrent individ, så dette er ikke det første programmet du bør hive deg på. Hvvis du har trent en stund er det helt greit.

  5. Dette med muskelmassen er svært tvilsomt.. Dere kan ta et lite tankeeksperiment. Se for dere 20 KILO BIFF. Dette er _Veldig_ mye. Plasser det rundt på kroppen. Resultatet er en helt annen person, altså, en _Helt annen_ 20kg opp uten å bli _veldig_ mye fetere er godt mulig, men tenk deg om, War. Jeg har stor tiltro til deg, men 20 kg. REN MUSKELMASSE er så utroolig mye, jeg tror ikke mange her vil kunne forestille seg hvor mye det er engang..

  6. Jeg skjønner ikke at folk orker og trene magen nevneverdig. Det ødelegger jo V-formen å magemuskler kan du trene så mye du vil de kommer uansett ikke fram hvis man har et fettlag over dem. 3-5 set i uka med f.eks crunches er for meg mer enn nok.

     

    å Six-pack er femi uansett, å med six-pack fremme vil man aldri få den effekten av treningen som man vil ha. Det har War prøvd og forklare dere flere ganger, overskudd av energi å alt det der.

     

    Å er du så tynn fra før at du har Six-pack framme, ja da må du spise mer.

    Det der ville jeg vanligvis vært _Veldig_ enig i, men jeg har fått erfare at min mangel på magetrening nok har holdt meg tilbake i bøy og mark, samt utsatt meg for høyere skaderisiko. Jeg må bare få presisere at det er viktik å trene magen, men ikke for å få sixpack, men for å få bedre stabilisering av ryggen under tunge løft.

     

    Angående det bildet av Dexter Jackson, synes jeg folk på den størrelsen kler litt mage, jeg. Altså, jeg ville funnet fysikken hans mer behagelig å se på uten sixpacken!

  7. Hehe, må rapportere om en artig hendelse her i Trondheim:

     

    Jeg gikk forbi Høyres bod, og denne særdeles velkledde mannen stakk til meg en brosjyre og sa "Hei du, Nyt kapitalismen'a!" med et lite blunk.

    Etterpå passerte jeg en RV bod hvor en lurvete person sto og så fjern ut.

    Jeg bestemte meg for å ha litt moro, så jeg spurte ham hva som var så galt med Høyre, og viste ham den vittige brosjyren (Den med sosialisten bakom som sier at han hater rike og at alle skal være like mislykkede, eller noe slikt;)

    Etter en stund viser det seg at denne lurvete mannen fra RV jobbet på jernbanen(!) og at en haug av arbeiderkompisene hans hadde fått sparken der, osv.

    Etter litt om og men viste det seg at han mente det var en skam at noe slikt kunne skje, bare fordi det "ikke var lønnsomt" å drive på den måten!

     

    At noen kan stemme på et parti som mener at bedrifter bør drives i underskudd for å verne arbeiderne som jobber der er meg et mysterium..

  8. 96% er 110% umulig å drikke rent, det blir ikke mottatt av kroppen, eneste måten å få det ned halsen i hele tatt er om man utvikler mye spytt før man svelger så den blir blandet ned..

    Så om noen påstår at de har f.eks styrtet 96% så er det bare ren LØGN eller så TROR de bare at det er 96% og de bør slutte å tøffe seg...

    bullshit. Hvorfor skal det være umulig å drikke 96%?? Med promille fra før av er det ihvertfall mulig!

  9. Naturligvis må man ha kontrakt. Jeg har aldri løftet en finger uten kontrakt. Det tar tyve minutter maks å lage en kontrakt å få nok underskrifter.

     

    Når det gjelder nattarbeid synes jeg godt loven kan gjøres mer difus, slik at det faktisk er mulig for en ungdom under atten å jobbe dersom den selv ønsker det.

    Jeg er utrolig enig med deg, men det er vel bedre å forandre loven og gjøre det HELT legalt for "barn" å utføre lønnet arbeid om natten. Diffuse lover skaper vel som oftest bare problemer.

  10. Noen som vet hvor det ble av Cartoon Network på den nye grunnpakken til Canal Digital? De sendte mer eller mindre 24\7 i starten, og så byttet de om til TCM etter 18.00 eller noe slikt, og nå er det ingen sendinger på denne kanalen før TCM dukker opp på kvelden.

     

    Jeg likte et par av programmene på Cartoon Network veldig godt, men nå er da kanalen vekk.

    Er det noen som vet noe om dette?

×
×
  • Opprett ny...