Gå til innhold

kash

Medlemmer
  • Innlegg

    356
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av kash

  1. Mitt tv en Sharp lc32sae1 er fire år gammel, så jeg fant ut at jeg ville prøve å fikse det selv (ingen garanti). Skrudde opp tv`en, gikk over alle koplinger og blåste bort støv. Skrudde ekstra over skruer og jordingspunkt og VOILA: Tv`en har ikke hatt noen problemer etter jeg skrudde det sammen igjen.

     

    Men dersom du har garanti bør du vel benytte deg av den. Eller spandere en 1000 lapp på service. For min del ville jeg ikke bruke 1000 kr på service på dette TV, da du får bedre TV` er for under 3000 i dag

  2. Synes opdal og krissy viste solid internasjonal klasse idag. Krissy var en bauta. Fakiri overrasker også positivt. Tynt fremover, og dahl holder ikke nivået. Fikk litt vondt av ham, men så møter han også en vanskelig motspiller i olsen.

     

    Nå må steinar nilsen få arbeidsro, han trenger denne sesongen til å sette laget. Har klokketro på nilsen.

  3. Ikke hørt noe som helst fra dem, altså, kash? Drøyt! Kan man bruke beløpet på MMS og nettsurfing på mobilen også?

    Ble litt usikker nå, finner ingen info noen sted. Min mobil er en e61, den har ikke kamera, så jeg har nok aldri sendt MMS. Men jeg har brukt mobilnett til å laste ned epost, selv om det vanligvis har skjedd med trådløst nett.

     

    Eneste jeg har mottatt fra Tele2 er velkomstmelding på epost, må se om jeg kan finne papirene som fulgte med simkortet.

  4. Jeg hoppet på dette Sheriff abonnementet i sommer. Jeg er en gjennomsnitts bruker av mobil, og jeg har aldri mottatt en faktura eller epost fra tele2 etter at abonnementet ble åpnet. Jeg ringer helt vanlig. Helt utrolig. Jeg har alltid hatt en leveregel om at når ting høres for godt ut til å være sant, så er det som oftest det.... Men tydeligvis finnes det unntak. Jeg har 175 kr i "gratis" ringe tid, og dette kan jeg nok takke MTU for. Konkurransen lenge leve!

     

    Men tele2 kan vel umulig tjene penger på dette :hmm:

  5. Jeg ser i BT idag at Nilsen skal utnevne et kapteinsteam, hvor han rangerer de tre potensielle kapteinene. Mitt tips er at Håkon Opdal blir kaptein på Brann anno 2009. I det hele tatt oser det kvalitet på det Nilsen står for. Det første han bør gjøre er å gi Bakke et ultimatum: Slutt å syt, eller finn deg en annen klubb. Han snakker også om å "parkere" Hanstveit saken. Dette liker jeg, jeg tror vi går mot en bra sesong.

     

    http://fotball.bt.no/eliteserien/article124302.ece

  6. Fakiri har visstnok 2,8 mill i årslønn, så like greit å bli kvitt ham. Jeg håper Eirik Bakke er nestemann vi kan bli kvitt, han har vel 4-5 mill i årslønn for å sutre over kunstgress og besøke fysioterapeuten og legen 5 ganger i uken.

     

    Bra at det renskes litt opp i stallen nå, er for mye daukjøtt her.

  7. Etter mitt skjønn må Brann hente inn en ny kaptein foran neste sesong. Det er slik jeg ser det ingen tilstrekkelige kapteinsemner i dagens stall. Forslag?

    Det er jeg faktisk enig med. Bakke tror jeg er ferdig på dette nivået uansett, og Steinar Nilsen vil nok ikke godta "jeg kan ikke spille på kunstgress". I dagens brann mannskap er det vel bare Håkon Opdal som kan overta kapteinsbindet. Personlig kunne jeg tenkt meg en Mika Koppinen i midtforsvaret, og gjerne som kaptein.

  8. Steinar Nilsen må selvsagt få noen år til å bygge opp laget, jeg vil tro at en del daukjøtt på spillersiden, må ryddes ut av stadion. Han har allerede sagt at det første som må gripes fatt i er den defansive organiseringen, all den tid Brann slipper inn alt for mange mål.

     

    Til neste sesong har jeg en magefølelse av at vi vil bli overrasket over hva som bor i denne brannstallen. Jeg forventer meg at en spiller som Jaiteh og Huseklepp, vil blomstre under Nilsens trenervinger. Jeg tror også at Nilsen får skikk på Demba og Fakiri.

×
×
  • Opprett ny...