Gå til innhold

-KooPa

Medlemmer
  • Innlegg

    880
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av -KooPa

  1. Da har jeg begynt på papirhuset og er på del1 ep10. Veldig spennende men samtidig langtekkelig på en måte. Jeg liker at vi får masse detaljer. 
    Jeg er litt feig og ser med engelsk tale og norsk tekst, men må bytte til engelsk tekst for den norske teksten er oversatt fra spansk og stemmer derfor dårlig med hva som blir sagt. Skal se ferdig del 1, så skal jeg prøve å se minst første episode om igjen med spansk språk.

  2. Vi leier ut ca 70m2 i kjelleren. Normal standard. 

    Hva er realistisk å sette av til vedlikehold? Jeg skjønner jo at det kan komme store utgifter før vi har satt av nok på utleie-bufferen. 

    Er det noen her som har leid ut over noen år som har en viss formening om hva det har kostet i vedlikehold?

    Ta utgangspunkt at vi gjør alt vi kan selv, slik at det kun er elektriker og rørlegger vi evt må leie inn. 

  3. TMB skrev (2 minutter siden):

    Folk i butikken som, når det er én ting igjen på båndet, kommer på at de har glemt noe så de går for å hente det mens jeg og personen bak kassa må vente med awkward silence. Og alle de andre bak meg i køen.

    Veldig enig.
    Det er mange år siden matbutikkene fikk pausefunksjon og kunne fortsette å ekspedere kunder mens frekke kunder går for å hente 1-28 ting, men jeg syns det er sjeldent betjeningen bruker funksjonen. Vet ikke om det er fordi de ikke vet om den, eller om de syns det er gøy at resten av køen venter på en person som ikke klarer å finne alle varene før h*n går til kassen.
     

    • Liker 2
  4. Jeg ønsker å bli testpilot

    Jeg mener jeg er en god testpilot fordi jeg vil gi ærlige tilbakemeldinger og jeg vil også la andre teste telefonen for å la de sammenligne med hva de har i dag. Jeg vil sammenligne med iPhone 11 den første uken, deretter vil jeg legge iPhonen i skuffen i 2 uker for å se hva jeg eventuelt savner. Jeg er ingen Apple-fanboy, så det er ingen problem å prøve noe nytt.
    Det er meg de rundt meg kommer til når de har problemer med teknologi, eller ønsker å kjøpe noe nytt.
    Tidligere sverget jeg til Android, men de siste ca 5 årene har jeg hatt iPhone og er fornøyd med det, men liker å teste nye ting og er for all del ikke fastlåst i iOS-verdenen.
    Jeg følger med på det som skjer innenfor de fleste tekniske områder og elsker å prøve nye ting.
    Det jeg er mest spent på er AppGallery, finner jeg tilsvarende apper som jeg normalt bruker og fungerer appene som de skal? Og kommer jeg til å savne Play Store? Også spent på batterikapasitet og ladehastighet. 
    Jeg er også spent på om Huawei har en god løsning på migrering av data fra iPhone og Android. Jeg vil teste migrering fra begge verdener og se hvor godt det fungerer. Dette er viktig for alle der ute som ikke kan ut og inn på en telefon og er redd for å bytte til noe nytt. 

  5. Hvordan skal produktet deres (dersom bildet er produktet) kunne løse alle problemene oppgitt i undersøkelsen?

    Hvordan hindrer den meg i å miste bits fra jeg tar den ut av magnetholderen og skal legge den på plass?
    Hvordan hindrer den bits i å bli utslitt?
    Hvordan hindrer den meg i å ta med feil bits?
    Hvis produktet deres skulle ha egenskapen dere påstår i markedsundersøkelsen trenger man aldri å kjøpe en bits igjen fordi man ikke mister de og de blir ikke slitt. Da kan dere fint ta 1.000kr og de forsvinner fortere enn dere klarer å produsere dem.

    Gjennomfører dere ikke markedsundersøkelsen nettopp for å finne ut om produktet er attraktivt?

     

    • Liker 2
  6. Hvis du mener verdien på bilen er 15.000kr etter nødvendig reparasjon, og billigste reparasjon koster 15.000kr sier det seg selv hva som lønner seg. Lever den på hogging.

    Du "tjener" da 3.000kr i vrakpant, ca 500kr i finn-annonse, en verkstedtur til sverige og 14 dagers karantene etter du kommer hjem fra sverige. I tillegg til at det er jo ikke sikkert du får 15.000kr igjen for den.

     

    • Liker 3
  7. @Lami Hvis du hadde klikket "se fakturadetaljer" rett under beløpet hadde du nok sett perioden det gjelder for.

    Men i hvert fall tidligere var det slik at man måtte betale for resten av måneden ved utportering. Den perioden jeg drev og byttet operatør flittig passet jeg da på å få portering i slutten av måneden. Dette står helt sikkert i vilkårene du godkjente da du ble kunde. Sure penger men er nok lite å få gjort med det.

  8. Ja, DOpus er faktisk et av de programmene jeg mener er verdt pengene sine, det bruker jeg daglig. Begynte på Amiga, og fikk tak i piratkopi til Windows, før jeg fikk litt bedre økonomi så jeg kunne kjøpe det. Et eksempel på at piratkopi noen ganger gir et salg.

    CCE (Cinema Craft Encoder) kombinert med DVD Rebuilder, Free DVD (og et par til tror jeg) var oppskriften på en god DVD-kopi for "hundre år siden".
    Husker også jeg kjørte et program som ga multitasking i DOS, brukte dette for å ha 2 noder av BBS'en oppe samtidig.

  9. For ca 2 måneder siden gikk jeg over til iPhone 11 fra iPhone 7. Grunnen til at jeg byttet var at batteriet måtte ladet 1-2 ganger om dagen og at skjermen knuste. 
    iPhone 11 lader jeg stort sett annenhver dag, den har til og med holdt 3 dager ved et par anledninger. Jeg gledet meg til FaceID, da det skulle være kjappere enn TouchID. Det kjedelige er at du må la telefonen se ansiktet ditt (det pleier å gå raskt), deretter swipe opp fra bunn for å bruke telefonen. Om du får et varsel, er det nok å trykke på det og la FaceID registrere ansiktet. Sånn sett savner jeg faktisk TouchID, da jeg syns det gikk kjappere. Jeg hadde jo lagt meg til å holde over knappen i det jeg løftet telefonen, så der låste jeg opp telefonen i en bevegelse.
    Men alt i alt er jeg fornøyd med iPhone 11.

    Hadde jeg fått XS til 6.500kr hadde jeg selvsagt gått for den. Men ser ikke ut til at man kan skaffe den lenger til den prisen med mindre man bor langt nord i landet.

  10. Crazy Joe Davola skrev (4 timer siden):

    Minner om dagens gratis-spill på Epic Store som er Yooka-Laylee and the Impossible Lair. Dette kom ut så sent som oktober i fjor. Det vil også komme to nye spill senere i dag.

    https://www.epicgames.com/store/en-US/product/yooka-laylee-and-the-impossible-lair/home

    Jeg var for sent ute. Jaja får legge det til Steam ønskelisten.

  11. Fleskefjeset skrev (13 minutter siden):

    Ulempen jeg hadde med Teamviewer for noen år tilbake var at de mente jeg brukte det kommersielt siden jeg kjørte softwaren på en vm med server-OS. Byttet over til Chrome remote desktop og det har fungert utmerket. Du får dog ikke brukt f.eks backup av laptop utenfor hjemmenettverket med sånne løsninger.

    Nå skal ikke TS kjøre dette på server-OS, og ikke kjøre backup av laptop.
    Men Chrome Remote Desktop er selvsagt et alternativ til Teamviewer.

  12. Hvorfor ikke gå for forslaget til @0laf ?

    Teamviewer løser oppgaven ganske enkelt uten å måtte tenke på å åpne porter, konfigurerer VPN-programmer på begge PC-er og konfigurere DDNS hvis du ikke har fast IP ut mot internett på den stasjonære (ser du skriver du har fast IP på stasjonære, men er det lokal adresse eller offentlig?).
    Husk du skal kunne koble til uten å være bekymret over om noe ikke fungerer.
     

     

×
×
  • Opprett ny...