Gå til innhold

TigerBlack

Medlemmer
  • Innlegg

    360
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av TigerBlack

  1. Propofol er ett stoff som brukes til nedsoving, og få kroppen til å slappe av. Du vil få beskjed om at de gir deg noe som du vil føle litt lett svimmelhet så til stadie tilsvarende der du er når du har sovet for kort etter en lang dag og kroppen vil dra deg lengre ned. Etter undersøkelsen vil du komme deg ganske fort igjen, vanskelig å si antall minutter da dette er individuelt. Du må regne med å være litt "sliten" etterpå.

     

    Har ikke hatt begge undersøkelser samme dag, men jeg tror ikke jeg hadde hatt noe problem med det. En ren antagelse blir at de kjører samme undersøkelsene mens du alikevel er mer eller mindre i drømmeland.

  2. Har ikke hatt på volvat, men min erfaring er at første gang ble det gitt litt beroligende og muskel avslappende.. that's it.. og det var en grusom opplevelse. Beroligende var ikke nok til å få meg til å slappe av og muskelavslappende funka fint på armer og bein ,men ikke der det skulle funke..

     

    så neste gang sa jeg at de bare måtte finne fram ei slegge å kjøre på.

     

    Det gjore de.. jeg fikk noe så jeg kunne ikke brydd meg mindre, hadde ikke noe smerter (som jeg husker) og undersøkelsen gikk veldig greit. Når jeg kom til meg selv hadde jeg hodepie og vont i r'va.. Men greit nok jeg viste jo hva som var gjort..

  3. Har en Samsung Smart Blueray spiller BD F6500 for å være nøyaktig

    Denne har en veldig ok streaming funksjon, men utvalget streaming sites er jo elendig. Har Netflix (Norsk utgaven) ,nettavisen, vgtv, Youtube, Viasat og facebook.. that's about it.

     

    Jeg vet det finnes apps for BBC og ett lass med andre intresante steder , men de kommer ikke opp i apps store funksjonen på spillern.

     

    har noen noe ide om hvordan man kan gjøre noe med dette ?

     

    gjerne få US netflix også.

     

    jeg ser liten vits å ha en slik funksjon hvis utvalget er så elendig som dette.

  4. Har akkurat bygget ny pc med dette sjermkortet

    XFX Radeon HD 7870 2GB GDDR5

    Her får jeg bare respons fra den ene sjerm kontakten. jeg har to sjermer så satte i begge DVI koblingene. Men får kun svar fra den ene. Den andre er dau som en spekesild.. Jeg har prøvd å bytte på kablene, eneste resultat var den andre sjermen våkna til liv, mens den første slokna..

    Noen som har noe ide ?

  5. Oki, revidert handleliste, vurderer SSD, men det er ikke helt førstepri (ennå).

     

    *ASUS P8B75-M, Socket-1155 m-ATX, B75, DDR3, 1xG3+1xG2-PCIe-x16, 2xPCI, VGA, DVI, HDMI, UEFI

     

    *Cooler Master HAF 912 Plus Midi Tower Vifter: 1x 200mm Front, 1x 120mm Bak, mATX, ATX, Rød LEDs Av/På

     

    *Intel® Core i5-3570K Processor Socket-LGA1155, Quad Core, 3.4Ghz, 6MB, Boxed w/fan

     

    *Kingston DDR3 HyperX 1600MHz 8GB Kit w/2X HyperX 4GB DDR3, CL9-9-9-27, 240pin

     

    *Lite-On DVD/Blu-Ray Reader, iHOS104-06 SATA, 4x BD-ROM Read, 8x DVD-ROM Read, Bulk, BLACK

     

    *Western Digital® Desktop Green 3TB SATA 6Gb/s, (SATA 3.0), RPM = IntelliPower, 64MB, 3.5"

     

    *XFX ProSeries Core Edition 650W PSU ATX 12V V2.31, 80 Plus Bronze, Standard, 2x 6pin PCIe, 2x 6+2pin PCIe, 8x SATA

     

    *XFX Radeon HD 7950 3GB GDDR5 PCI-Express 3.0, "Dual Fan -DD", DVI, 2xmini-DisplayPort, HDMI, 800MHz

  6. Jeg er 16 år og har 16cm (under ereksjon).

    Normalt størrelse?

     

    Er jo normal for så vidt, men var ganske lite, egentlig. Du kommer nok til å få problemer med å sjekke damer, stor fare for at de vil latterliggjøre deg pga. relativt beskjeden størrelse på penis. Er mange som krever minst 18 cm.

     

    Vel den smalt fra en som tydligvis har en 12cm å stile opp med.. men seriøst.. 16 cm er så normalt som det er mulig å bli og du vil absolutt ikke ha noe som helst problem mht lengden.. den fysiske begrensningen går ved ca 8 cm. og snittet i den vestlige verden er ca 15 cm. i Asia er snittet 13 cm.

     

    Hvis ei dame/jente ler av det du har i buksa så er ho ikke værdt bryet.. enkelt og greit..

  7. Så på tide å lage seg nytt oppsett.. har ikke gjort dette på veldig mange år, så har fått litt assistanse..

     

    Noen som har noe kommentar innen rimlighetens grense ?

     

    Here goes. .:

     

    *Cooler Master HAF 912 Plus Midi Tower Vifter: 1x 200mm Front, 1x 120mm Bak, mATX, ATX, Rød LEDs Av/På

     

    *Lite-On DVD/Blu-Ray Reader, iHOS104-06 SATA, 4x BD-ROM Read, 8x DVD-ROM Read, Bulk, BLACK

     

    *Oppgraderingspakke Intel - Core i5-3450 3,1GHz Quad core, 8GB DDR3 1600MHz, B75 chipset

     

    *Western Digital® Desktop Green 3TB SATA 6Gb/s, (SATA 3.0), RPM = IntelliPower, 64MB, 3.5"

     

    *XFX ProSeries Core Edition 650W PSU ATX 12V V2.31, 80 Plus Bronze, Standard, 2x 6pin PCIe, 2x 6+2pin PCIe, 8x SATA

     

    *XFX Radeon HD 7870 2GB GDDR5 PCI-Express 3.0, "Dual Fan -DD", 2xDVI, 2xmini-DisplayPort, HDMI

     

     

     

    , og mens jeg holder på, noen som aner hvorfor i schvarte Firefox krasjer med Flash for tiden ? Youtube og andre video-steder, + flash spill går i stå, evt ikke engang vil laste.

  8. Dette du beskriver er ikke akkurat unormalt. Det er en psykisk prosess som for noen går bedre en andre. Noen kommer rett igjennom den uten noe veldig og andre sliter veldig.

     

    Prøv å få til noe avslapningsteknikker gjerne sammen med din utkårede. Hvis hun er mer erfaren en deg, la henne ta styringen de første gangene. Prat sammen, ta tiden til hjelp og dette vil løse seg.

     

    Ungå ONS og den slags, ungå alkohol og andre rusmidler da dette vil hemme snoppen din.

     

    Men det viktigste er å ta dette med ro , du er ikke unormal på noen måte, men noen trenger litt lengre tid en andre på å mestre dette.

     

    Ang agurkbruk, denne må jeg bare inrøme var ny. At ei jente bruker en agurk er ikke på noen måte uvanlig ,men jeg må si at jeg har aldri hørt om en gutt som har brukt denne før.

     

    Men dette går så greit, igjen ta det med ro og la alt gå naturlig for seg. Klarer du å holde kontroll på hodet gjør kroppen resten selv.

  9. Stemmer det også at det er ekte GPS i denne ? eller bruker den datatrafikk til å koordinere hvor du er ?

     

    Hvis du har skrudd av GPS så finner den lokasjon basert på basestasjonene i nærheten. Dette bruker noe datatrafikk, men det er vel ikke snakk om mange kilobytene. Jo mer sentralt du befinner deg (jo flere basestasjoner i nærheten) desto mer nøyaktig blir denne lokasjonen. (F.eks. i Oslo sentrum peiles du helt greit med sikkerhet på +/- 100m kun basert på basestasjoner. Hvis du skrur på GPS så benyttes også samme system med basestasjoner for å kunne triangulere posisjonen med GPS raskere. Hvis du skrur av datatrafikk på mobiltelefonen så vil den ikke bruke datatrafikk overhodet og da går GPS trianguleringen noe saktere. Hvis du er redd for alt som heter datatrafikk så vil det nok være begrenset hvilket utbytte du har av en slik telefon.. Jeg merker selv når jeg er i utlandet og skrur av datatrafikk at det i grunnen er fint lite jeg kan bruke telefonen til (bare tale+sms i grunnen).

     

    Neida jeg er ikke redd for datatrafikk.. i Norge.. men derimot reiser jeg endel og for ex i USA er datatraffik j'vlig dyrt og jeg kunne evt tenke meg å bruke denne som GPS der.

  10. Så kommer neste spørsmål. istedet for å satse på kondomer som har en lei tendens til å enten sprekke eller bli glemt i skuffen når sjansen byr seg til en kjappis..

     

     

    kan ikke dama di settes på p-pilla eller p-sprøyte elns ? så lenge dere er i ett fast forhold og begge er friske er jo sjansen for STD ganske så små.. Ja greit ho får litt ansvar ,men de er mye rimligere en både gummi og angrepiller..

  11. Jeg driver å vurderer denne telefonen oppimot SE ARC, oppgraderingen blir ganske krafitg har en Iphone 3G som jeg altid har syntes var noe sær ,men brukanes. Så har lyst å prøve Android istedet for Apple..

     

     

    Stemmer det også at det er ekte GPS i denne ? eller bruker den datatrafikk til å koordinere hvor du er ?

     

    og følger det minnekort med telefonen eller er dette kjøp separat. ?

  12. Du er godt utviklet for å være såpass ung..

     

    Det mange ikke tenker på er at det er litt begrensning på hvor "dyp" jenta er. Har du en "snopp" på 17-19 og over må du være forsiktig, for støter du den for dypt og treffer litt "godt" så er dette utrolig smertefult for jenta.

     

    For jenta er det ofte best med en pikk med større omkrets en, en som er kjempelang. Hvis du ser på den kvinnlige anatomi har hun flest nerveender i sjedeåpningen og rett innafor mot g-pungtet, altså en 5-7 cm inn. Etter dette har ho ikke på langtnær så mye nytelsesnerveender så der er det heller godt for henne å bli fylt opp av en omfangsrik pikk, som både stimulerer sjedeveggene hennes,gpungtet med pikkhodet og klitta med pikkrota evt skambeinet til mannen.

     

    Som nevnt tidligere her er standarden på en erigrert pikk på 12-15 cm, og menneskene er nå engang bygget slik at genitialene skal passe i hverandre. Så har du ikke en kjempe"pølse" ikke bry deg noe om det. Hun vil ha det mye bedre med en elsker/partner som vet hva han driver med og kan tilfredstille henne, en , en fyr som har en kjempehestkuk som han bare drar ut og inn uten noe mulighet for variasjon eller annen stimulering.

    • Liker 2
  13. Du skal følge det som står i biletten din. Når du har AC som carrier/codeshare er det dems regler du skal følge.

     

    Jeg vil anta at det står enten 1PC eller 2PC på biletten din og da står dette for antall colli, du kan sjekke AC sine bagregler på websiden dems.

     

    En grunnregel med flere selskaper involvert i biletten så er det den mest liberale reglen som gjelder.

  14. *finn en søt dame med influensa og råklin med'a.. garantert å bli syk

     

    *finn en politimann, gå bort til'n og klink til'n. Garantert å bli spærra inne og masse tid til å jobbe på oppgaven din (ulempe med rulleblad og sånt.., det er mulig ,men ikke å anbefale)

     

    masse andre gode forslag også, men bit i det sure eplet, si til lærern at du ikke har blitt ferdig.. så har du kanskje lært at det hvor dumt det er å sluntre unna..

  15. 1. Hvor mye veier du på morgenen? = 235 kg

    2. Er du fornøyd med vekten din? = Skulle jeg være det ?

    3. Hvor mye skulle du likt å veie? = 90-110 kg

    4. Hvor høy er du? = 1,93

    5. Er du gutt eller jente? = Gutt

    6. Trener du jevnlig? = nei pga ødelagt ankel, venter på oprasjon

    7. Alder? = 35

  16. Låner denne litt.

     

    har også denne spilleren ,men får ikke til å få den på nettverket. Nå skal det inrømes at jeg er ikke verdens beste på nettverks oppsett akkurat. Iallefall så når jeg velger t den skal på infrastructure, eller PtP så får jeg "no ssid found". jeg får ingen av de opsjonene for å velge å sette opp ip adresse eller gjøre andre ting her. dongle er plugget i rett "høl" og såvitt jeg vet er nettverket åpent.

×
×
  • Opprett ny...