Jump to content

Yamaha-R1

Medlemmer
 • Content Count

  34
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

12 :)

Recent Profile Visitors

3102 profile views
 1. Du må gå ned en god del på kravene. Om du firer på kravene om 4x4 ville jeg tiittet på den nye maxus suven.
 2. Jeg tok MC lappen på en liten kjøreskole på Tåsen. Kjørte aldring i gryta. Litt kjøring rundt Tåsen. Resten på ring 3 og utenfor Oslo. Må tenke annerledes når en kjører MC, så om du tenker å kjøre mye MC i Oslo vil jeg anbefale å ta en skole i Oslo. Passe mye trafikk som gjør at du lærer mye. Å rulle rundt på landsbygda lærer en lite av. Så alfa omega med masse situasjoner med en erfaren kjørelærer på øret.
 3. Yamaha-R1

  Tesla - kaféen

  Dere som er eksperter på Tesla, kan jeg forvarme bilen til hurtiglading mens den står parkert?
 4. Yamaha-R1

  Tesla - kaféen

  Er nok mange som henter ut "billige" modell 3 nå. Jeg hadde ombestemt meg, men selger la den på vent i stede for å kansellere. Når prisen har gått opp 60.000 siden bestillingen ble det vanskelig å si nei.
 5. Om budsjettet ca. 400-450k begrenser det det utvalget betraktelig. Driver å vurderer bytte selv. Hadde EV6 og Inoiq5 som favoritter, men kjøper ikke det før forvarming før hurtiglading er på plass. Det er usikkert om det blir mulig på første modellene ellom om det kun kommer på 2023 modeller. Q4, mach-e, eniaq og ID4 blir biler uten utstyr og også muligens mindre batteri for den prisen. Toyota og Subaru vet en lite om enda.
 6. Yamaha-R1

  Hit-and-run

  Gikk ikke alarmen når han dundret inn i bilen?
 7. Til den prisen ville jeg nok valgt Kia ev6. Da får du en topp utstyrt bil med lang rekkevidde, rask lading samt jeg tror du også får klemt inn 4x4.
 8. Tror det sitter langt inne å produsere stv i 2022.
 9. Ioniqen er betydelig bedre kvalitet. Muligens litt bedre plass i mg. Av de to hadde jeg tatt Ioniqen 10 av 10 ganger.
 10. Yamaha-R1

  Elbil-tråden

  Haha beste jeg har hørt på lenge.... for noe tull... Ja kvaliteten ble bedre, men å kalle den tipp topp er latterlig. Sammen med den likegyldige holdningen Tesla har ved å kalle klare feil med at det er innenfor spec er det uaktuelt med Tesla her i tunet.
 11. Da har jeg fått beskjed om at kfa2 3070 fra NetOnNet er pakket og klar til sending. Ble bestilt den 16.03.
 12. Jeg ikke fått noen ubekreftet leveringsdato mail. Fikk ordrebekreftelse med levering til meg mellom 30.3 og 6.4
 13. Nei dere får ikke noe ekstra
 14. Hjulene må sikkert bare balanseres
×
×
 • Create New...