Gå til innhold

shad0th

Medlemmer
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av shad0th

  1. Er vel samme engine de bruker på begge spillene, men ac har justert grafikken for å få litt bedre ytelse. Tror ikke det er engine det skorter på. Mer at det virker som veldig generiskt visuellt inntrykk. Det er ikke noe "mystikk". I ett sci-fi univers som funker for meg er det litt mer å feste øynene på. Tenker på settinger fra blade runner, alien, cyberpunk osv. Dette ser ut som man nærmest hopper fra metallbjelke til metallbjelke og det ikke er noen omgivelser å huske etterpå.
  2. Jeg er usikker på hvor bra forbud fungerer. Har mer tro på holdningsendringer og opplysning over tid. Om du skulle forby alkohol er det svært inngripende i vår kultur og du ville fått en uungåelig oppsving i lovbrytere. Kriminelle miljøer ville også få en ny inntjeningspost når kundene som kjøper alkohol ikke bare gjør det fordi det er billigere, men fordi det er eneste måten å få tak i det på uten å ha flere liter "bevismateriale" i heimen. Forgiftninger kommer til å øke da det ikke er kvalitetskontroll av ulovlig fremstilling. Inntekten til staten på lovlig salg hadde også falt bort som er mindre penger i statskassa til velferden. Mange ville nok tydd til andre "narkotika" også uten at jeg skal legge meg borti om dette er bedre eller dårligere fordi "det er jo ulovlig uansett". Kan være på tide å få ett søkelys på hvor farlig alkohol faktisk er uten å hamre det ned med forbud, folk vil jo stort sett trosse seg gjennom ting de ikke har lov til.
  3. Hmm, jeg er relativt ny på diskusjon.no og ivrig på å diskutere litt, men her kan jeg bare si at du har gjort godt arbeid sør, "mic dropped" og hatten av for deg. Kunne ikke vært mer enig i hele innlegget.
  4. Det går vel ikke an å lage en lov som skille mellom å brenne en bibel og en koran? Det hører jo ikke inn i debatten heller. Og ok fint, trenger ikke si hat - kan si "tar avstand til" hvis det gjør saken bedre. Skal vi gjøre det ulovlig å provosere? Hvor provosert er det lov å bli av kritikk av religion? Det er vel her man må tegne opp noen linjer i sanden som man har gjort ved å ulovliggjøre hærverk og kropsskade. Religion er på mange måte en mening og livsstil, her til lands kan du være uenig uten å få bot og det liker jeg.
  5. fremstillingen av alkohol er så enkel at ett forbud bare hadde gått ut over kvaliteten på alkoholen i distribusjon. Den elgen som raver rundt i hagen din etter en tur under epletreet er ett fint eksempel.
  6. Det er fortsatt en ytring, eller ett retorisk virkemiddel. Litt karbonutslipp. Det er ikke noe forskjell på å brenne enn Koran kontra at en muslim sier han hater den kristne trosretningen. Begge like unødvendige, men syns ikke muslimen skal få en bot eller havne i fengsel for det. Dersom muslimen mister besinnelsen og kjører en buss gjennom en folk eller noe anna galskap er det fint med lover som beskytter.
  7. Er det å brenne en koran positivt? Nei, men skal vi ved lov gjøre det kriminelt å ikke ytre seg positivt? Skummelt. For min del er det din koran eller du har fått lov å tenne på den, kjør på. Gjør det så det er forsvarlig og ikke farlig. Nice. Du har en stykk koran mindre og masse sinte folk. Flott. Du er en løk, alle ser du er en løk. Vi går videre. Lag nå lover som trengs, ikke kriminaliser meninger. Kriminaliserer vold, kriminalitet og diskrimering takk, men la folk ha retten til å være en lauk.
  8. Jeg synes ikke det er noe galt i å fremme gode verdier som fri kjærlighet, likestilling og antagonisering av kapitalisme er alltid gøy. Men det er blitt for påtredd nå, det er jo ALT hollywood kan å skrive. Det definerer alt som kommer ut til at man føler det er samme historien som kommer ut hver gang. Om det er ett snev av ett fint moment kan du banne på at ett homofilt par skal brette seg ut over skjermen og råkline, og alle som før har vært hvit må ha litt svarte osv. selv om det storytelling-wise er helt på trynet. Det blir for billig. Svarte alver er dritkult det(!!), men gi dem nå en historie da, hørt om dark elves? Råkule. Se på the Witcher f.eks. Det skal handle om den sterke hekseren sine eventyr, hvordan han sliter med å holde seg nøytral og og hans character developement fra en relativ egoistisk selvdreven mann til en som må finne sin plass i verden. Netflix sin variant handler ikke om det. Du kunne gjerne kalt den "Strong women and the bitcher is there too.."
  9. Sliter litt med at grafikken ser litt datert ut og at settingen ikke virker spesielt engasjerende. Er alt for bortksjemt av Elden Ring, men tenkte å gi Bloodborne en sjangse, skjønner ikke hva jeg sier for jeg elsker jo Mechwarrior-aktige spill, klarer ikke helt å si hvorfor dette virker litt plain.
  10. Og du har vel strengt tatt hele konseptet om du kjøper noen spaker til mobilen din? Kanskje ta ut en gammel pensjonert mobil og sette spaker på den så har Playstation Portal med bonsufeatures som 4G/LTE og alle mobilspillene som tilhører platformen din + steam link. Særlig om den gamle mobilen har en OLED skjerm eller lignende.
×
×
  • Opprett ny...