Gå til innhold

Inkog

Medlemmer
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Inkog sine prestasjoner

7

Nettsamfunnsomdømme

  1. Og hva er så "korrekte tiltak" dersom det ikke finnes et overstyrende regelverk? Det en kjent sak at de fleste verksteder ikke ønsker kunden som observatør, sannsynligvis mest av kommersielle årsaker. Dersom verkstedet står helt fritt til å etablere sitt eget "internkontrollsystem", underforstått også sitt eget regelverk på HMS-/sikkerhetsområdet, kan de jo bare kreve at kunden f.eks. må iføre seg romdrakt for å få adgang til verkstedet. Da er resultatet gitt... Det må da finnes et offisielt styringsverktøy som regulerer dette?
  2. Kan noen svare på om det finnes et offisielt regelverk med krav ang. sikkerhets-/verneutstyr for en verkstedkunde som vil være til stede under en relativt kortvarig understellsundersøkelse? I så fall: Hvilke utstyrselementer må benyttes?
  3. I Norge har vi dessverre en lei tendens til å skjære av oss hodet når vi strengt tatt bare trenger å barbere oss. Dette går igjen i mange sammenhenger. Resultatet er et fryktsomt folk som knapt er i stand til å tenke selv, men stoler blindt på autoriteter og mediaoppnevnte "eksperter".
×
×
  • Opprett ny...