Gå til innhold

LarsLarsensen

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

288 profilvisninger

LarsLarsensen sine prestasjoner

4

Nettsamfunnsomdømme

  1. Noen her inne som har blitt spurt om «minstelønn» på intervju? Altså, de spør om laveste lønn for at du i det hele tatt skal vurdere et tilbud. Jeg ble det og svarte da med et konkret tall.
  2. Personlig synes jeg det er helt greit å hate religion. Religion er i beste fall ubrukelig. «Du skal ikke drepe. Du skal ikke stjele. Hjelp naboen din i nød.» Åpenbare, DUMME ting som man ikke trenger noen religion for å forstå er riktig. I værste fall, og i veldig mange tilfeller, blir religion brukt som en krykke eller unnskyldning for å drepe andre mennesker. For å holde på og dele utdaterte holdninger mot kvinner og minoriteter. Vi burde brenne enda flere bibler og koraner her i Norge. Helst rett foran deres «hellige» bygninger. 🙂
  3. Ganske fersk utvikler med noen lønnsspørsmål som jeg håper noen kan svare på. Jeg begynte jobb som utvikler hos et konsulentselskap i Oslo i fjor 2022 med lønn på 550 000. Rett fra skolebenken med en bachelorgrad. Har nå fått en lønnsøkning og ligger på 615 000. Noen som vet om dette er en god lønnsøkning? Hvilke lønnsøkninger bør jeg forvente framover om jeg blir hos min nåværende arbeidsgiver sammenliknet med om jeg bytter til ny jobb? Burde jeg i det hele tatt bytte jobb så tidlig i karrieren? Takk.
×
×
  • Opprett ny...