Gå til innhold

denflådderev

Medlemmer
  • Innlegg

    50
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

denflådderev sine prestasjoner

110

Nettsamfunnsomdømme

  1. Det virkelig spesielle er at hvis en eksil-iraner bosatt i Norge først og fremst anser seg selv som iraner, og ikke norsk, ville du fortsatt ansett vedkommende som norsk. De aller fleste med utenlandsk opphav jeg har møtt, anser seg selv å tilhøre den opprinnelige gruppen de kommer fra. De færreste anser seg selv som norske. Nettopp fordi de ikke befinner seg i en psykotisk forvirring om deres egen identitet. Likevel insisteres det på at vedkommende først og fremst er nordmenn, fordi de bor i Norge, har norsk statsborgerskap og snakker norsk. At de anser seg selv som sin egen nasjonalitet først og fremst, er tydeligvis irrevelant for de "velmenende" nordmenn. Merkelig mentalitet.
  2. Språk man utelukkende lærer via et kurs vil være et dårlig språk. Språk man lærer seg med egen innsats fordi man forsøker å lese språkets bøker og aviser, se fjernsyn og film, gradvis praktisere språket med lokalbefolkningen, etc., vil være et mye bedre språk. Kanskje ikke en gang gebrokkent. Jeg har sett det skje flere ganger. Men oftere har jeg sett at innvandrere kun deltar i obligatoriske kurs, samtidig som de utelukkende konsumerer medier fra hjemlandet og holder seg til sine egne. Ikke at det er unaturlig på noen som helst måte, faktisk er det mye mer naturlig enn å gjøre en innsats for å integrere seg et sted. Problemet er bare at motivet for å flytte hit i første omgang ikke var å integrere seg i landet i det hele tatt. Motivet var utelukkende økonomiske, og når man da i tillegg med moderne teknologi har tilgang på medier fra hjemlandet i kombinasjon med en totalt feilslått innvandringspolitikk hvor man kan samle seg i områder hvor mennesker med samme opprinnelse har fått lov til å bosette seg - da kommer ikke integrering til å skje utover det obligatoriske. Det er der vi er nå, og verre kommer det til å bli fordi de fleste av våre politikere hverken har ryggrad eller engang interesse av å snu denne absurde retningen vi har kjørt oss fast i.
  3. Ja, er det ikke komisk? Når du sier "Forøvrig er det feil, og du vet godt at du proklamerer en høyreekstrem konspirasjonsteori." - som ikke er et motargument i det hele tatt, men bare en assosiering med høyreekstreme, så har du i praksis kalt den som fremsatte argumentet for høyreekstrem. Samme hvis jeg svarer deg om at ditt argument bare er en mentalt tilbakestående teori, så har jeg i praksis kalt deg for mentalt tilbakestående. Forstår du at du gjør akkurat det samme som du vil ha deg frabedt? Den ideologiske retningen som har skapt denne situasjonen har aldri behandlet motargumenter mot deres politikk, men snarere tydd til drittkasting og hersketeknikker. De som argumenterer mot deres politikk er rasister, nazister, fremmedfiendtlige, xenofobiske, brunskjorter, hatske, bakstreverske og naturligvis begrepet som du selv benyttet: høyreekstreme. Det er komisk at du ikke klarte å ta poenget mitt i det hele tatt. Forresten, det å støtte opp sine synspunkter med grunnlag i at "det samsvarer med synet til samtlige partier på det norske Stortinget" er så svakt at det rett og slett er helt latterlig. Det er nesten flaut. Det at det er konsensus om noe betyr ingen verdens ting. Før i tiden var det konsensus om at kjetteri skulle straffeforfølges med til tider drakoniske avstraffelser. "Alle" var enige om at det var riktig behandling av kjetteri. Hva syns du om grunnlaget for ditt synspunkt nå?
  4. Benytter gjerne anledningen til å påpeke hvor "venstreekstremistisk" (kaster du skitt må du forvente skitt tilbake) det er å hevde at hva som er menneskeskapt og står skrevet på et stykke papir, skal være overordnet naturen og tusenvis på tusenvis av år med historie. Nordmenn er den befolkningsgruppen som har sin evolusjonsbiologiske historie i dette geografiske området. Vi bærer mange likheter med våre nærmeste naboer, men jo lenger unna man kommer dette geografiske området, jo større blir forskjellene mellom befolkningsgruppene. Nordmenn har opp gjennom historien reprodusert seg med andre befolkningsgrupper - men forekomsten av dette er såpass sjelden sammenlignet med reproduksjon innad i befolkningsgruppen, at det bare blir latterlig å fremheve dette som noe normalt. Nordmenn er en distinkt befolkningsgruppe, og har like mye rett på å bli respektert som noe eget, som alle andre befolkningsgrupper. Det dere "gode" og velmenende venstreekstremister forsøker å gjøre ved å oppløse nordmenn som en distinkt gruppe slik at alle og enhver "kan bli en nordmann", er så pill råttent at dere ikke engang forstår det selv. Mennesker kan virkelig hjernevaskes og indoktrineres til de mest avsindige vrangforestillinger...
  5. Ansatte ved ambassadene. Når islamister gjør dette til stadighet i muslimske land bør man gjøre noe med det. Det hjelper lite med fordømmelser i ettertid. Hvis landet forsømmer sitt ansvar gang på gang på gang, bør man sørge for sikkerheten internt. Hvis det skulle være en krigserklæring å forsvare seg selv når man blir angrepet, og de som i utgangspunktet har ansvaret for sikkerheten ikke gjør noen verdens ting, så ville jeg tolket fraværet av handling like mye som en krigserklæring fra landet selv.
  6. Jeg forstår ikke hvordan det er mulig. Islamister stormer ambassader stup i ett ved den minste "krenkelse". Hvorfor har ikke ambassadene sikkerhetspersonell bevæpnet til tenna, klare til å skyte hver eneste én av de rabiate idiotene som finner på sånt? Kanskje disse idiotene hadde tenkt seg om to ganger hvis risikoen ved å storme ambassader var å bli meiet ned av mitraljøser?
  7. Jaja, du får tenke ditt og jeg får tenke mitt. Heldigvis, enn så lenge.
  8. Du er du som navngir en spesifikk "The Great Replacement Theory" - jeg sier ganske enkelt bare det at nordmenn blir en minoritet med nåværende innvandringsnivå, og hvis dette fortsetter (eller eskalerer slik det har gjort frem til nå) vil nordmenn bli en minoritet i Norge innen relativt kort tid. Det er absurd at det fremsettes som en konspirasjonsteori når det er et åpenbart matematisk faktum. Din venninne var en idiot, ref. mitt eksempel med fysikeren som forsøker å forklare relativitetsteorien til betongarbeidere. Hvis majoriteten av befolkningen er komplette idioter og ønsker sin egen undergang, betyr ikke at det er et intelligent valg selv om det er majoritetens vilje. Kanskje det ikke er så veldig intelligent å styre et land og samfunn etter hva som er komplette idioters ønsker? Nordmenn utrydder ikke seg selv med lav fødselsrate - de blir bare færre nordmenn i egen befolkning. Tilfører man masseinnvandring vil man derimot sørge for at nordmenn ikke bare blir færre, men samtidig en minoritet blant Norges befolkning hvis det pågår i en skala slik det gjør nå. Det er to samtidige faktorer. Er det så vanskelig å forstå? At denne utviklingen er villet blant den politiske eliten er åpenbart all den tid de har så mange ressurser tilgjengelig. Jeg er bare èn enkelt person som observerer hva som foregår - den politiske eliten er mange titalls, hundretalls personer som kan analysere og bearbeide betydelig mye mer informasjon enn hva jeg kan. Hva forteller det om den politiske elitens motiver? Du kan for all del synes at mine argumenter er svake, men det er totalt betydningsløst for de som klarer å observere virkeligheten. Nordmenn vil bli en minoritet, og hvis dette er ønskelig for majoriteten av den ekte norske befolkning, så greit - hva kan jeg gjøre annet enn å uttrykke min misnøye med at undergangen er ønskelig av majoritetsbefolkningen? Lav intelligens er kanskje den største utfordringen menneskeheten har - men du mener at lav intelligens bør respekteres så lenge mange nok er uintelligente? Absurd.
  9. Jeg gir opp, jeg tror ikke jeg kommer til å nå frem til deg uansett hvilke argumenterer som benyttes. God kveld!
  10. Tenker du det er tilfeldig med det massive apparatet politikere har rundt seg til å diskutere og analysere? Det blir som å si at målet om økonomisk kollaps er et latterlig mål hvis politikere sørget for struping av produksjon med samtidig ubegrenset lån til alle som vil ha det. Spiller ingen rolle. Hvis det hadde blitt oppfunnet en reisemetode som hadde gjort reise to ganger raskere enn det å fly et 737, men samtidig medført klimautslipp som er 1000x så høyt som det å fly et 737, burde man påpeke galskapen og sørge for at det ikke skjer. Jeg har ingen interesse av å argumentere for å øke fødselsraten - igjen, slutt å legge ord i munnen på meg. Konspirasjonsteorier navngitt "The Great Replacement" er fremsatt av de samme som ønsker at alt dette skal skje. At opprinnelige europeiske befolkninger utgjør en stadig mindre andel av totalbefolkningen i vestlige land er et ubenektelige faktum. Det er ingen konspirasjonsteori. Så kan man mene at dette er kjempefint, og at det er bra at europeiske befolkninger blir redusert til en minoritet med all den risiko dette innebærer. Jeg mener det er ekstremt negativt at opprinnelige europeiske befolkninger blir redusert til en minoritet. Hvis du tenker dette er greit får du ta det på din kappe. Det er greit å vite hvor du står.
  11. Hvis din husholdning består av 3 familiemedlemmer, og en "husholdningsliberal" politiker ønsket at din husholdning skal økes med 5 personer, så har den "husholdningsliberale" politikeren i praksis sørget for at din familie er blitt en minoritet i din husholdning. Det er ikke nødvendigvis slik at den "husholdningsliberale" har hatt et uttalt ønske om at din familie skal bli en minoritet i eget hjem - men det er det som ville ha skjedd. For å sette det ytterligere på spissen: hvis de 5 eksterne personene i din nye husholdning fant det for godt at de ønsket huset for seg selv, og drepte deg og dine 2 andre familiemedlemmer ville dere opphørt å eksistere. Du og dine familiemedlemmer ville blitt drept og for all tid hvisket ut av husholdningen - selv om det ikke nødvendigvis er det som de "husholdningsliberale" hadde i sine tanker når de mente på at din husholdning burde ta inn 5 eksterne personer i husholdningen. Trenger du flere teskjeer, eller? Ville du benyttet din energi på å forstå den "husholdningsliberale" politikerens motiver, eller vil du brukt energien din på å forhindre det som skjer?
  12. Du snakket om utrydding av egen befolkning, og det var det jeg forholdte meg til i vår diskusjon. Hvis vi skal snakke om det å redusere en befolkning til en minoritet, så er vi inne på en annen sak. Innvandringsliberale har en ideologisk overbevisning om at verden vil bli et bedre sted hvis det ikke eksisterer distinkte raser, men at vi heller alle sammen skal være sammensauset til èn etnisk udefinerbar gruppe. Hvis alle grupper reproduserer seg sammen med alle andre grupper, vil alle mennesker i fremtiden være utilhørlige og det vil ikke eksistere noen spesifikk etnisk gruppe. Det er den våte drømmen til ideologiske idealister ifht. denne tematikken. Ingen hvite mennesker, ingen svarte mennesker, ingen gule mennesker, ingen brune mennesker - alle sammen er bare mennesker uten noen identifiserbar tilhørighet. Derav mindre risiko for rasekrig og etnisk utryddelse - men deres våte drøm er ikke noe annet enn nettopp det. Faktisk er det i beste fall en psykotisk vrangforestilling om hvordan verden henger sammen. Poenget mitt med eksempelet jeg trakk frem, er at det finnes mennesker som ikke har kapasitet eller evne til forstå visse ting. Da er det ikke nødvendigvis så veldig interessant at de forstår det i utgangspunktet. Bare sånn i tilfelle du fortsatt skulle være i tvil - jeg støtter ikke demokrati nettopp fordi at majoriteten av befolkningen har et intelligensnivå som begrenser de i å forstå hva som er intelligente avgjørelser og hva som ikke er det. Hvis man klarer å overbevise en befolkning om å ta kollektivt selvmord, enten det er av ideologiske, følelsmessige eller religiøse årsaker (eller hva enn årsaken skulle være), så betyr det ikke nødvendigvis at det var en intelligent avgjørelse i seg selv om du fikk med deg hele befolkningen på galskapen eller ikke. Ref. Saipan under andre verdenskrig og Jonestown. Det betinger av at noen skulle hatt interesse av å føre slike argumenter. Jeg har interesse av at nordmenn ikke blir redusert til en minoritet med påfølgende risiko for å bli utryddet - hva med deg?
  13. Vi har tross alt med en ideologi å gjøre som mener at menn som ønsker å være kvinner, kan være kvinner - og kvinner som ønsker å være menn, kan være menn. Det er ikke verre enn å logge inn på Altinn og gjøre endringen. Alle kan være hva de vil være. Hvis en mann kan være en kvinne, er det enda kortere vei til at en somalier kan være en nordmann. Vår ideologi har sterk grobunn i å oppheve alle naturlige grenser. Jeg husker indoktrineringen jeg ble utsatt for som barn, og jeg er en voksen mann. Hva barn i barnehagealder blir utsatt for av indoktrinering i dag er nok uten sidestykke av hva jeg ble utsatt for.
  14. Jeg har aldri sagt at Stortingspartiene eller den norske befolkningen som sådan har stemt for liberal innvandringspolitikk (for det har de ikke) med hensikt å utrydde den norske befolkningen. Jeg har ganske enkelt sagt at det er en risiko for at det skjer hvis nordmenn blir en minoritet i Norge. Forstå hva jeg sier og ikke legg ord i munnen på meg. Hvis en fysiker forsøker å forklare relativitetsteorien til en gruppe med betongarbeidere og de ikke forstår et kvekk av hva fysikeren sier - bør fysikeren henge seg opp i dette og gjøre sitt ytterste for å forklare teorien med teskjeer eller bør fysikeren gi opp prosjektet? Da er vi jo nogenlunde på bølgelengde. Javel? Så du sier at det å forstå nazistenes motiv for å utrydde jøder var avgjørende for at prosjektet ikke ble ferdigstilt? Nazistene utryddet jøder i mange år før de allierte nådde tysk jord - var forståelsen for hvorfor nazistene forsøkte å utrydde jøder avgjørende for at jøder ikke ble utryddet? Hvis Nazi-Tyskland ikke hadde invadert halve Europa, ville alle jøder i Nazi-Tyskland enten blitt deportert, utryddet eller dratt på flukt. Hva motivet til nazistene var for å utrydde jøder, var i det store og det hele totalt irrelevant for om Nazi-Tyskland ble beseiret eller ikke. At prosjektet ikke ble ferdigstilt slik at jøder ikke ble totalt utryddet fra Tyskland, er derimot veldig relevant.
  15. Det er flere uintelligente mennesker enn det er intelligente mennesker på denne planeten. De aller fleste forstår ikke konsekvensene av politikken de henger seg på. Som regel henger folk seg på hva enn det er å henge seg på, bare fordi det er det som er i den sosiale "vinden". Du kan gjerne kalle det vås, men besvar gjerne spørsmålet mitt (jeg gjentar det mot slutten av dette innlegget). De som lukker sine sinn gjør det de alltid har gjort - de som derimot reflekterer og oppsøker kunnskap for å sjekke om det jeg sier stemmer eller ikke, er de som er av betydning. Til syvende og sist er jeg bare her for å ytre meg. Jeg bryr meg egentlig ikke om andre mener det jeg sier er fornuftig eller ikke. For meg er virkeligheten nettopp virkeligheten, og det betyr ingen verdens ting om folk er enige med meg eller ikke. Det endrer ikke mitt synspunkt. Jeg har like mye rett til å ytre meg, som en person som bare er opptatt av om brødskiver må ha smør eller ikke. Tilbake til poenget mitt - forstår du at nordmenn blir en minoritet med nåværende innvandringspolitikk, eller gjør du ikke det? Hvis du forstår at nordmenn blir en minoritet, spiller egentlig motivet for hva som ligger bak noen rolle? Er ikke det sentrale hvorvidt det skjer eller ikke?
×
×
  • Opprett ny...