Gå til innhold

WBG

Medlemmer
  • Innlegg

    14
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

WBG sine prestasjoner

1

Nettsamfunnsomdømme

  1. Skal kjøpe bilstol til 3 åring. Har dere tips til en bakovervendt bilstol, med eller uten isofix hvor barnet har benplass? Ønsker en stol hvor barnet ikke må sitte med føttene oppover seterygg.
  2. WBG

    Tips til familiebil

    Hvilke crossover er å anbefale, ut i fra driftsikkerhet og alt annet jeg ønsker? Jeg må fire på noen av kravene om jeg ønsker det meste på lista mi, samt elektrisk. Da ofrer jeg heller litt bagasjeromsplass for å få bakseteplass. Går jeg for fossil er utvalget mye større. Crossover har jeg sett mye Suzuki hvor jeg bor, ellers lite.
  3. WBG

    Tips til familiebil

    Er akkurat der jeg er litt usikker med en "klump" av en bil. Her vi bor har vi enormt mange bobilturister som jeg ønsker å kjøre forbi, mye svingete veier og ønsker å ha en bil med futt i som kan gjøre dette kjapt og trygt.
  4. WBG

    Tips til familiebil

    Det er akkurat det, både den og XC70 er rundt 2012-2015 modell med rundt 200.000 på telleren til 250k.
  5. WBG

    Tips til familiebil

    Takker for gode tips og råd. Jeg er veldig usikker men har litt mer retning nå i forhold til før. Har egentlig vært fastlåst på en XC70, men de er så innmari dyre med en høy kilometerstand. Det Peugeot 5008 og Skoda superb ser ut som flotte biler. De er med i vurderingen. Men jeg begynner å helle litt mot elektrisk for første gang, men må sikkert fire på noen av mine krav om jeg ønsker å holde meg til rundt 250k. MG er billig ser jeg. Nesten helt ny bil til mitt budsjett. TM3 er også en lekker bil som egentlig er alt annet enn en SUV. Barneseter er det viktigste å ha god plass til. Vi har 2 av dem og det er svært sjelden vi har bruke for sitteplass i midten bak.
  6. WBG

    Tips til familiebil

    Takker for masse tips! Vår forrige bil var en S-MAX og plass var det mer enn ok av. Nå har vi en V70, stor plass men merker det ikke er samme bakseteplass som i Forden. Jeg har vurdert litt XC70 da den er litt høyere og en oppgradering på alle måter i forhold til den vi har i dag. Men jeg er usikker. Jeg har tenkt litt på elektrisk også for første gang. Vi er en del ute og farter, særlig dagsturer. Bagasjerommet er ikke like viktig som bakseteplassen da jeg kan vurdere takboks også. Men bakseteplass vil jeg ha da to barneseter som man attpåtil kan rotere, tar noe plass. Mulig budsjettet mitt ikke er all verden men jeg tenker rundt 250k. Jeg ser en del halv-suv rundt her jeg bor. SUV frister litt pga høyden og samtidig er det veldig greit med firehjulstrekker på vinter, men det er mye annet på markedet som frister. Men uten kunnskap spør jeg heller her. Dere har sikkert prøvd bilmerker dere kan si mye om. V70 vi har i dag er en 2010 modell og det er den nyeste bilen jeg har hatt 😅
  7. WBG

    Tips til familiebil

    Spesielle modeller som har godt rykte? Har et ønske om flerbruksbil eller SUV. Ser Kona finnes mange av på Finn men mener de har lite plass.
  8. WBG

    Tips til familiebil

    Er ikke model 3 ganske små? De ser i alle fall små ut utvendig og ikke passende for to store barneseter…
  9. WBG

    Tips til familiebil

    Jeg er egentlig like åpen for begge deler så det er samme for meg. Har uttak på vegg om elektrisk og dieselbil har jeg i dag, jeg liker begge.
  10. Ønsker å kjøpe bruktbil. Pris opp til ca 250k. Elektrisk eller diesel. Automat. Ønsker en med futt i for kjappe og trygge forbikjøringer. Viktig er det at den har god plass, det skal stå to barneseter i den og vi ønsker god plass i bagasjerom. Helst en bil som er kjent for å være driftssikker. Gjerne filvarsler og annet nymotens utstyr. Lenge siden jeg var på utkikk og lurer derfor på om dere har noen tips til noe som passer beskrivelsen.
  11. Kan man kjøpe og laste ned Xbox spill fra andre steder enn Xbox store? Jeg leste et sted på nett at CDON selger digitale spill men samme hva jeg trykker på der finner jeg kun fysiske.
  12. Takker alle sammen! Her var det masse god info og lange gode svar. De jeg kjenner spiller mest ps men da på spill som er crossplay, som cod mp og warzone 2. Jeg må si at jeg etter flere år med ps er nå mer nysgjerrighet på Xbox denne gangen. Særlig gamepass virker veldig flott nå ut i fra det jeg har sett på YouTube. Xbox fikk vel en oppdatering denne uken også tror jeg hvor Google er inkludert. Jeg hadde Xbox den gang i tiden Halo 1 kom ut, eller Halo som det kun het den gangen. Siden har jeg kun hatt ps med ps plus, noe jeg ikke syntes var så mye å skryte over. Jeg har ikke PC å spille på og jeg er nok en såkalt sofa gamer som kunne tenke meg å slå på konsollen på kveldstid når unger har lagt seg. Om grafikk på begge konsollene er like god, må jeg si at Xbox er den konsollen som frister meg mest denne gangen, særlig pga gamepass ultimate. Grafikken er for meg en viktig ting. Jeg synes også kontrollen virker veldig spennende og den har fått mye skryt. Det er nok i så fall series X jeg vil gå for, ikke series S Den er sikkert mer enn bra nok, men hvorfor ikke gå for det aller beste.. Jeg vet ikke hva AA/AAA spill er..?
  13. Takker for svar! Jeg har ikke så stort bibliotek på min Ps4, og jeg tviler på at jeg noensinne vil spille om igjen det jeg har der. Jeg husker bare Gta og horizon fikk min ps4 til å bråke. De eksklusive titlene ser bra ut på PlayStation men jeg klarer meg uten dem. Jeg har hatt PS1, 2, 3 og 4 pro og det frister litt nå å prøve Xbox SX. Men dere som har begge, ser dere noen forskjell på grafikk? Som skarphet, draw distance (?) osv? Mener å huske jeg har lest at en av konsollene har litt mørkere bilder?
  14. Ja, dette er ikke ment å få fanboys til å klikke helt, men jeg er usikker på begge konsoller. Har lest tester av begge som virker å være gode valg uansett hvilken man går for. Jeg har fra før en Ps4, vært greit fornøyd med den men synes viften bråker når man spiller krevende spill. Xbox har jeg ikke hatt siden den første boksen som kom på markedet. Nå ønsker jeg en ny konsoll. Er ikke en hardcore gamer, og ser for meg å spille litt på kveldstid nå og da. Liker mange typer spill og har sansen for flott grafikk! Jo mere detaljert jo bedre. Slik jeg har sett reviews på YouTube er de veldig like, men kanskje at en av dem har litt lysere bilder (?). Er det noen her som har prøvd begge og kan si noe om forskjellene, om det da er noen? Tenker da mest på det visuelle, men gjerne også andre forskjeller?
×
×
  • Opprett ny...