Gå til innhold

rabler

Medlemmer
  • Innlegg

    121
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av rabler

  1. 2 hours ago, Brother Ursus said:

    Forbrukerboikott begynte heller ikke av noen som helst størrelse på spillfronten før veldig nylig, når folk fikk øynene opp for hva selskap som Sweet Baby Inc driver med, og det er fremdeles et åpent spørsmål hvorvidt andelen som bryr seg er betydelig - men det har vært nok til å få Sweet Baby Inc og andre aktivister i spillindustrien til å true boikotteres familier med lynsjing.

    Å kjære vene. Sweet Baby Inc driver faktisk ikke med det du tror de driver med… 🙄

    Så om jeg har forstått deg riktig så er "Get woke, go broke" når høyreekstremister lar seg lure av 4chan-idioter til å boikotte selskap fordi høyreekstremistene er ekstremt opptatt av identitetspolitikk. Eksempelet Bud er veldig talende i så måte.

    • Liker 3
  2. 1 hour ago, Brother Ursus said:


    En god tommelfingeregel dersom du skal avfeie andres argumenter er å komme med konkrete innsigelser.

    Faktum er at produktet de ga ut var så dårlig og lite appellerende til kundene at spillet gikk opptil 200 millioner dollar i underskudd og tok livet av utvikleren, Luminous Productions. Selv Square Enix forstod at det ikke gikk an å redde utvikleren fra seg selv og la like godt ned hele studioet. Og det er noe vi kommer til å se mer av.

    Selskap ønsker selvsagt å fremstå best mulig - spesielt overfor investorer. Og akkurat derfor det er ingen som er dumme nok til å servere investorene direkte løgner. Så når Square Enix i møte med investorene forteller at de har et stort underskudd som følge av at de har stoppet utviklingen av mange spill i forbindelse med restrukturering av selskapet så er det en overveiende sannsynlighet for at det er den faktiske årsaken til underskuddet og ikke feberfantasier som "Get woke, go broke".

    • Liker 2
    • Hjerte 1
  3. 9 minutes ago, Brother Ursus said:



    Faktum er at den overveldende majoriteten av kundebasen er møkklei identetspolitikk og i økende grad ungår det fordi det er slitsomt og nesten alltid ser ut til å gå utover kvaliteten på produktene. Det hjelper heller ikke at utviklere og produsenter går til frontalangrep på egne prospektive kunder og fan-baser.

    Dette er nok feil. Faktum er at de eneste som er opptatt av identitetspolitikk er snøflak litt for langt ute på høyresiden. Vi andre lever godt med både mangfold, nyanser og forskjellige meninger.

    • Liker 5
    • Hjerte 1
  4. 1 hour ago, Brother Ursus said:

    Dere glemte å nevne Square Enix sin enorme flopp, Forspoken, som kostet selskapet cirka 2 milliarder kroner. Square Enix var kanskje den eneste asiatiske utvikleren (eller i det minste én av få) som bestemte seg for å følge vestlig kurs og bli woke. Mens resten av det asiatiske spillmarkedet er immunt mot "nedgangen", så er altså Square Enix i ferd med å gå konk.

    Get woke, go broke er etter alt å dømme et ekte fenomen fordi man opplever to store problemer - kvalitetstap og kundeflukt.

    Vås.

    Forspoken har ikke solgt så bra som de håpet og har nok ikke tjent inn igjen alle utgiftene, men disse påstandene har ikke noe med virkeligheten å gjøre.

    • Liker 5
    • Hjerte 1
  5. 2 minutes ago, Kron said:

    Ikke kall meg for dum da 😂, tror faktisk det store flertallet gjør dette, og er nettopp derfor trefaktor-autorisering er så alfa omega, dette er noe jeg har påskrudd på alle tjenester jeg bruker, og gjør at jeg ikke er så bekymret for om passordet kommer på avveie.

    Du har selvfølgelig rett i at det ikke er helt optimalt sikkerhetsmessig. Jeg bruker stort sett samme passord overalt. Jeg orker ikke å forholde meg til flere passord, så det er for å gjøre det enklere for meg selv, med ett passord jeg kan huske. Den ekstra «sikkerheten» jeg oppnår ved å bruke 50 forskjellige passord er rett og slett ikke verdt det etter min mening.

    Haha, sorry, not sorry 😄

    Jeg har vært der selv.

    En ting er sikkerheten, men det var jo også i realiteten en frivillig lock-in mot nettleverandøren min siden jeg brukte epost-adressen derfra som login. Det gjorde det smertefullt å bytte Internettleverandør for å si det sånn. Så når jeg til sist bestemte meg for å bytte skulle jeg hvertfall ikke havne der igjen.

    Nå har jeg eget domene og oppretter en mailalias hver gang jeg skal registrere meg en plass og også forskjellig passord alle plasser. Alt dette lagres selvsagt i en passordmanager så jeg slipper å gå rundt å huske alt (selv om jeg har noen huskeregler for hvordan jeg lager passord så jeg klarer ofte å gjette meg til hva passordet skal være).

    Dette er ikke bare for sikkerhetsgrunner, det handler også om spambeskyttelse. Det er ofte enklere å slette mailaliaset enn å forsøke å melde seg av diverese epostlister man plutselig befinner seg på.

  6. 3 hours ago, Jokkefanten said:
    4 hours ago, Kron said:

    Hvorfor ikke bare rulle ut PSN til alle land Steam opererer i? Hva er problemet egentlig? Det er bare ett tastetrykk om å gjøre. Gjør for eksempel «international» eller «rest of the world» som ett valgbart alternativ i opprettelsen av PSN konto.

    Jeg forstår godt at Sony ønsker linking til PSN. Akkurat som alle andre store aktører som selger på Steam.

    Jeg personlig har ikke hatt så mye negativt å si ovenfor dette, men inntrykket jeg får via venner er at det henger fortsatt igjen diverse sikkerhetslekkasjer fra Sony sin side. Dette gjør at folk er veldig skeptisk til PSN og dermed ikke vil ha sine opplysninger på lager.

    Hvilke opplysninger skulle det være? Så lenge kontoen bare skal brukes til å linke til spill trenger man ikke legge inn noe informasjon som er farlig at lekkes.

    Alle bruker vel allerede forskjellig login og passord alle plasser der de registrere seg regner jeg med? Ingen er vel så dum at de gjenbruker login og passord på Internett?

    • Innsiktsfullt 1
  7. 15 hours ago, Chaos_Niddhogg said:

    Hele dramaet rundt spillet er bare patetisk. Voksne folk som oppfører seg som om de var i barnehagen kan ta seg en sekk med boller. Det er et spill, det er kunst, det er fantasi ikke den ekte verden. Bare å kose seg!

    Det er rimelig patetisk med pubertale edgelords som får totalt meltdown fordi noen stiller helt rimelige spørsmål rundt de kreative valgene Shift Up har tatt, ja.

    • Liker 3
    • Innsiktsfullt 1
  8. 11 hours ago, Kenny Bones said:

    Hvorfor skal et spillmagasin oppfordre til debatt i heletatt? 

    Husker under hele lekkasjen rundt Last of us 2, det var kun snakk om trans her og trans der. Eller FF7 Remake hvor de prøvde dra rasisme-kortet på Barret. Jesus christ kan de ikke bare flytte til Twitter med de greiene der. 

    Synes det er helt unødvendig. Skriv om spill, utvikling, story og ting som betyr noe. 

    FF7 hadde i originalspillet mye trans og queer temaer og gjorde overhodet ingenting ekstra utav det. Det er bare sånn den verden er. Og det er helt vakkert. 

    Ja, nei, hva skal man si? Gud forby at noen skulle bli inspirert til å tenke en original tanke… Eller kanskje til og med lære noe. 🙄

    Jeg forventer faktisk mer av journalister (som de har i Kotaku) enn det. Og når vi først er inne på det så er det akkurat de temaene Kotaku tar opp som er "ting som betyr noe".

    • Liker 1
  9. 47 minutes ago, Brother Ursus said:

     

    Nei, men det er helt åpenbart at dere ikke følger med av det dere skriver, og nærmest kategoriserer det jeg sier som en konspirasjonsteori.

    Jeg kan ramse opp med ting utviklere har sagt og produkter de har ødelagt, men det vil være off-topic.

    Rams i vei. Jeg kan garantere at eksemplene du vil komme med har en annen forklaring enn det du legger til grunn. Det er heller ingen produkter som er ødelagt.

    • Liker 2
    • Innsiktsfullt 1
  10. On 13.4.2024 at 7:46 PM, Brother Ursus said:

    Men hvorfor må vi akseptere at politiske aktivister går inn i bransjer og aktivt forsøker å ødelegge tingene vi elsker?

    Fordi dette selvsagt ikke skjer i virkeligheten.

    On 13.4.2024 at 7:46 PM, Brother Ursus said:

    Hvis du hadde fulgt med ville du sett at personene som står bak dette selv har innrømmet at de har en politisk agenda.

    Dette er selvsagt også bare vås.

    On 13.4.2024 at 7:46 PM, Brother Ursus said:

    At du og mange andre ikke følger med på hva som skjer og tror at alt dette er tilfeldig, er deres problem.

    Så når noen ikke er enig med det er det fordi de "ikke følger med"?

    Jeg har fulgt med på spill siden Elite på BBC Acorn Microcomputer og er her for å fortelle det at du rett og slett tar feil.

    • Liker 6
  11. 34 minutes ago, Guybrush 3pwood said:

    Akkurat det vet jeg lite om, har aldri brukt diskusjon.no i noen sammenhenger utenom gamer.no. Men om du vil ha giftig kommentarfelt så er det bare å sjekke ITavisen. 😬

    Ikke beveg deg inn på sidene som diskuterer samfunnstemaer for å si det sånn…

    Itavisen ja. Den hadde jeg faktisk glemt. Det var fascinerende å følge Trond Bies radikaliseringsreise en stund, men det ble slitsomt i lengden.

    • Liker 2
  12. 11 hours ago, Guybrush 3pwood said:

    Helt enig, og dette er diskusjon.no så det må være lov til å mene og skrive hva man vil. Fullstendig lavmål av redaksjonssjefen. 🤡 fra meg også

    diskusjon.no er jo beryktet for å være et giftig sted der alle rasistene kommer for å få utslipp for gørret sitt så det er jo forsåvidt on point, ja. Litt rart at Gamer gidder å bruke dette som diskusjonkanal, men det har er jo lang historikk så jeg ser det kan være vanskelig å flytte.

    • Liker 1
  13. 17 hours ago, Chaos_Niddhogg said:

    Kom ikke som en overraskelse du skulle synke til trolling, men det for nå være.

    Men les heller denne:

    https://www.boredpanda.com/japanese-tea-party-tumblr-answer-ginzers/

     

    Må være en av de bedre eksemplene på hvordan folk kan ta litt for feil mens de prøver å få oppmerksomhet på nettet. Japaneren forklarer det selvfølgelig mye bedre enn meg, så les og lær litt selv, kanskje? 😃

    Forskjellen du ikke ser er at Kotaku ikke beskylder noen for å være rasister, men oppfordrer til en debatt. Eksempelet fra boredpanda er dermed ikke relevant eller interessant i denne sammenhengen.

    • Liker 2
×
×
  • Opprett ny...