Gå til innhold

Boing_80

Medlemmer
  • Innlegg

    764
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Boing_80

  1. Tussi skrev (Akkurat nå):

    Virkelig? De fleste pro-israelere her inne er sværy skeptiske til bibi. Nesten så jeg lurer på om vi leser samme tråd

    Jeg mente ikke Diskusjon.no da jeg skrev den setningen, men kommentarfeltene hos Nettavisen og VG. Ikke at de nødvendivis belyser hva majoriteten av folket mener, men likevel.

    • Liker 3
    • Innsiktsfullt 1
  2. Jeg er så glad for at jeg  følger denne debatten på flere medier enn kun norske. For mange av kommentarene i denne tråden er som hentet fra det som står skrevet i norske tabloider. Altså omtrent blottet for kritisk tenkning og kun støtte til Israel og Netanyahu.

    Europas historiske skyldfølelse overfor jødene er så tydelig.

    • Liker 4
    • Hjerte 1
  3. Hei!

    Utleieren min har bestemt seg for å selge boligen sin. Han bor i første etasje og jeg leier andre etasje. Oppsigelsestiden er 3 måneder. Greia er at han ikke sa meg opp, men hadde takstmannen på besøk. Jeg luktet jo fort lunta og undersøkte med han. Han bekreftet at boligen skal selges. Men han ville ikke si meg opp enda siden takstmannen hadde sagt at det er bra at det bor noen i huset slik at potensielle kjøpere kan få en idè om videre utleie. Utleieren min hadde sett for seg at jeg skulle avvente det hele og kanskje ville ny eier ha leietakere. Dette ble for usikkert for meg slik at jeg tok affære og fikk tak i egen bolig. Jeg kan flytte ut 30. august. 

    Spørsmålet mitt nå er om hvor mye kan kreve av meg i forhold til visning og slikt. Jeg har allerede fått beskjed om at det kommer en fotograf snart som skal ta bilder slik at leiligheten må se ren og pen ut. Visning er om to uker. Og alt skjer mens jeg allerede bor her. Kan han kreve at jeg gjør alt av husvask etc. nå som jeg egentlig skal gjøre når jeg flytter ut? Kan han kreve at jeg rydder bort ting slik at fotografen kan ta bilder?

    Jeg ønsker ikke å være kjip mot han, men jeg kom ut av en sykdom for litt siden og har hatt mer enn nok med å hente meg inn igjen. 

  4. TheDarkSycamore - SCM skrev (På 27.5.2024 den 8:56 PM):

    Er helt enig i det de sier i de videone der. Det er akkurat derfor jeg mener at pride burde ha aldersgrense. Drag Queen er mer seksuell (ikke nødvendigvis, som oftest) i forhold til crossdressing. Hvis det har sånn at barn også vil feire pride. Da burde de gjøre det hjemme eller i nabolaget. Igjen er det jo også foreldrene sitt ansvar for hva barna faktisk har på seg.

    Bare for å ha sagt det så har jeg ingenting mot crossdressere/drag queens. Men de bør oppholde seg i voksne miljøer og ikke lure seg inn på arenaer der barn holder til. Hadde det enda vært at de hadde på seg diskrè klær hadde saken vært en annen. Men de er jo så sexifiserte at jeg aldri hadde likt at ungen min ble eksponert for slikt. Videoene fra USA er rett og slett sjokkerende. De danser på en svært erotisk møte og foreldrene med barna sine rett ved siden av klapper begeistret. Mer enn noensinne må foreldre være årvåkne om hva barna deres blir eksponert for, og beskytte dem der det er nødvendig. Om det er å være konservativ eller bakstreversk kan jeg leve med. 

    • Liker 3
    • Innsiktsfullt 2
    • Hjerte 1
  5. Snikpellik skrev (10 timer siden):

    Vis gjerne til denne forskningen. At spedbarn tar inn enormt med inntrykk er jeg veldig klar over, som far til to barn. At 0-2 åringer tar noe som helst "skade" av overnevnte klipp, eller "traumatiseres" mer av dette enn alle andre inntrykk, det får du meg ikke til å tro på.

    Alle fargene, lydene og støyen generelt er nok til å skremme et lite barn. Emnet er stort og det er masse litteratur der ute. Legger ut denne linken så lenge: https://www.zerotothree.org/resource/babies-and-stress-the-facts/

    Alt må ikke ha vitenskapelig basis. Foreldrene må tenke litt selv også og tørre å si nei når de mener det er rett i forhold til deres barn.

    • Liker 4
    • Innsiktsfullt 1
  6. Snikpellik skrev (18 minutter siden):

    Matt Walsh er først og fremst et dårlig menneske som gjør butikk på å spre hat og desinformasjon om skeive. Ikke minst er hans forsvar for voldtekt og tenåringsgraviditeter ekstremt creepy.

    https://rationalwiki.org/wiki/Matt_Walsh

    Han tar feil også her, hvor han på merkelig vis tillegger små spedbarn oppfatninger om seksualitet de ennå ikke har utviklet. Ingen små babyer under to år kommer noensinne til å ta skade av å se en dansende person i baris som henger i noen tau, hverken i den videoen, på et sirkus, på NRK eller i en musikkvideo.

    Her tar du feil. Forskning viser at spedbarn kan bli traumatiserte og tar inn mer enn vi tror. Du kan debunke Matt Walsh, men her treffer han spikeren på hodet. Hva blir det neste? Opprop for legalisering av torture porn?

    • Liker 2
  7. skaftetryne32 skrev (3 timer siden):

    Hva er det du sier, i nesten alle trådene ? Jeg sier fra når noen bruker hersketeknikker, som du gjorde når du ber noen lese seg opp, men hva vet du om hva jeg vet ? Vi har ikke engang diskutert psykologi, eller barnepsykologi for den saks skyld, så hvorfor skal jeg plutselig lese meg opp på det ? Hvor kommer det plutselig fra ? Det er bare en grunn til at du sier noe sånt noe, det er for antyde at jeg på et eller annet vis ikke når opp til ditt nivå av kunnskap, med andre ord en hersketeknikk , men du har til nå vist lite til ingen kunnskap på feltet selv, du kommer med løse merkelig påstander om hundrevis av kjønn og at pride parader ødelegger barn, men hvor er faktaene bak disse påstandene ? Har du mer å komme med enn yt videoer lagd av en velkjent lgbt hater ? Jeg skal være enig i at det er noen syke tilfeller fra USA, det er mye som er gått gærent der, men jeg tror ikke det er relevant for Norge helt ennå, de har helt andre problemer enn oss her i Norge.    

     

    Jeg trenger ikke være psykisk skjør, jeg bare sier hva du gjør, og hvorfor høflige debatanter ikke bruker hersketeknikker, det er uredelig, og en får ikke en god debatt ved bruk av slik uredelig debatt. Hva om du informerer meg om hvordan pride paraden ødelegger barn, og  psykologien bak den,  i stedet for å helt tilfeldig be meg lese meg opp på det ? Eller påstå at jeg må være psykisk skjør, du går ikke akkurat etter ball der heller, forstår du det ?  

    Bare les det du skriver. Det er en forsvarstale som overgår Sokrates sin.

    Men jeg er ikke her for å krangle med noen. Jeg har min mening om saken, har ytret meg, lest motargumentene, men fremdeles ikke endret standpunkt. Så da får vi være enige om å være uenige.

    Her er forresten linken:

    Oddvar+Haugen.bin?chk=FB84EC

    https://www.oblad.no/oddvar-fra-as-reagerer-pa-nrk-sak-om-pride-helt-tullete/s/5-68-1174564

    Oddvar+Haugen+og+Pride.bin?chk=88789C

    Dette er barne-tv. Bytt ut Pippi Langstrømpe med dett rælet her. For barn tåler jo det meste.

    • Liker 8
  8. skaftetryne32 skrev (37 minutter siden):

    Jeg sier at du har funnet en høyreekstremist som er enig med deg, men det trenger ikke bety at du har rett, eller at høyreekstremisten du har funnet frem til er til å stole på noe vis, faktisk tvert i mot. 

     

    Nok en hersketeknikk, les selv du, det er lett å late som man er verdensmester i alt på internetten, men det er lite som tyder på at du er det når du stadig vekk må ty til den slags uredelige debatteknikker.

    Du ser at du gjør akkurat det du beskylder meg for?

    Jeg tror at du bør lese litt mer om hersketeknikker fordi du bruker det begrepet i nesten alle trådene på Diskusjon.no der du kommenterer. Og en god del av disse fremstår ikke som hersketeknikker. Om noen er uenige med deg og ber deg bli opplyst så er det ikke nødvendigvis en hersketeknikk. Du må i så fall være ganske psykisk skjør om du føler deg hersket over av en bruker på et nettforum som du aldri har sett, og som heller ikke kjenner deg. Noe sier meg at det egentlig er du som driver med hersketeknikker siden du identifiserer slike i 99% av tilfellene.

    Men kjør på. Ødelegg ungene deres og følg et amerikansk samfunn som er forvirret og vet verken opp eller ned på ting lenger.

    • Liker 6
  9. RRhoads skrev (3 minutter siden):

    På hvilken måte blir barns sinn ødelagt av Pride?

    Og vet du forskjellen på barnepride og vanlig pride? Lurt å sette seg inn i hva de to er før man stormer på nett og beviser hvor uinformert man er. 

    Og hva skjønte du av det jeg har skrevet hittil? 

    • Liker 3
    • Hjerte 1
  10. skaftetryne32 skrev (47 minutter siden):

    Ja jeg er enig, på tide å vise aksept for lgbt i skolen så vi ikke ødelegger enda flere barn med dette hatet, mobbing og ikke minst til tider grusom vold som lgbt barn har blitt og fremdeles blir utsatt for. Jeg synes ikke det er så mye å spørre om, hva dette diffuse "dette" som du mener ødelegger barn er kanskje noe annet, men jeg ser ingen bevis for at aksept for lgbt har ødelagt noen som helst. 

    Les litt utviklingspsykologi du og diskuter med meg da. Spedbarn er ikke lenger forstått som passive mottakere av det som skjer rundt de. Nyere forskning viser at de fanger opp ganske mye mer. 

    Hva sier du til dette? Ja, jeg vet hvem Matt Walsh er. Men her har han helt rett.
     

     

    • Liker 8
  11. skaftetryne32 skrev (7 minutter siden):

    Kan du vise til at det er noen som mener det finnes hundrevis av kjønn, ja da mener jeg utenfor din egen menighet, for jeg tror ikke den store majoritet av de som faktisk kommer til å gå en pride parade mener at det finnes hundrevis av kjønn, med andre ord ren stråmannsargumentasjon. 

     

    De som ikke er enige med min mening er dumme, ja det er god gammeldags hersketeknikk, det er liten tvil om at det er onde krefter i sving, men kan du være helt sikker på at du ikke tilhører ondskapen selv ? Har du selv brukt kildekritikk når du utbasunerer ting som hundrevis av kjøønn, som om det er noe alle i pride paraden tror eksisterer, jeg har mine tvil. 

     

    Under de rette omstendigheter så er det ikke en garanti for at kompasset viser deg riktig retning, vet du hva massesuggesjon er ? Kan du være sikker på at kompasset ditt ikke viser feil vei, det er mange opp gjennom historien som har tenkt som deg, og angret senere når de så resultatet.

     

    Hva får du ut av og ta en person, ett eksempel, og bruke det som et eksempel mot absolutt alle andre som faktisk ikke brukte lær eller krabbet rundt som en hund ? Finnes det noe mer uredelig enn å vise til en person og si alle andre er som den, hvorfor, fordi de gikk i samme parade så må de være helt like på alle vis ? 

     

    Hør neste gang du er å ser på en pride parade, og av en eller annen grunn ser på disse menneskene hvor 99% er kledd på overdrevent seksualisert vis, hva om du ringer politiet, hva om du anmelder disse 99% til politiet, om det er noe ulovlig så er det faktisk god grunn til å gripe inn, om det du sier er sant. 

    Hersketeknikk? Ikke faen om jeg vil la små barns sinn bli ødelagt av dette.

    • Liker 3
    • Hjerte 1
  12. AtterEnBruker skrev (22 minutter siden):

    https://en.wikipedia.org/wiki/Christian_persecution_complex#:~:text=Christian persecution complex is the,Bible-based groups in Europe.

    Dans som dette har barn både sett og lært uavhengig av om det er av folk i drag, eller i en mer heteronormativ setting. Blant annet hetes det rytmisk gymnastikk og er veldig utbredt blant barn og ungdom. Hvis en person, la oss kalle den personen "Frank", føler at drag-faktoren gjør det mer "seksualiserende", så er det ene og alene Franks problem. Frank trenger ikke å projisere hans eget inntrykk og problemer over på barna.

    Nå kan jeg ikke så mye om progrannet til årets Pride, men for to år siden var det en barne-pride som ble avholdt i et annet, mer rolig område, unna selve toget og paraden. Var ikke en eneste gimp i sikte. Tipper gimpene holder til på et annet sted i "kartet", i mangel av bedre ord, så da kan bekymrede foreldre vite hvor de ikke trenger å ta med barna sine.

    Og når det gjelder denne setningen her...

    "Støtter skive 100% altså. Det ER ikke selve pride som er problemet. Problemet er at de pusher det på barn, og forvirrer dem."

    For det første, den setningen har nå basically blitt Pride-versjonen av "jeg er ikke rasist, men..."

    For det andre, uansett hvor mye man gjentar den setningen i det uendelige i beste Goebbels-stil, så blir den ikke mer sann av den grunn.

    Den vil kanskje skape et falskt kollektiv bevissthet av sannhet (well, duh.... thats the point) , men det blir ikke mer faktisk sant av det.

    Men la oss si for argumentasjonens skyld, at et barn er så uheldig og får øye på en hunde-gimp.

    Det vil nok fremdeles være kun en milliondel traumatiserende og skadelig for barnet, i forhold til å ha en eller to foreldre som:

    - gasser seg gjennom videoer av Steven Crowder, Daily Wire, Prager U, Tim Pool, Fox News, Tulsi Gabbard, Freedom Toons og div. alternative "medier" med overbruk av ordet "freedom".

    - rabulerer om "mainstream media", forkorta til MSM, uten å nevne spesifikt hva som menes med det, og hvorfor de tar feil. Og selvfølgelig ikke inkluderer Fox News som "mainstream media".

    - siterer (fabrikkerte sitater av) Voltaire kun når det gjelder nazister som ikke får talerstol, og absolutt ikke når det gjelder f.eks klimaaktivister og Palestina-demonstranter

    ser det som en selvfølge at politistyrker bruker fysisk makt, til og med brutal og voldelig, mot egalitære demonstranter, men skriker av full hals mot ytringsfrihet hver gang en "mediepersonlighet" planter et falsk narrativ om at man f.eks ikke har lov til å kritisere transbevegelsen

    - sammenslår den palestinske befolkningen og Hamas som "samma ulla".

    - gråter stakkars krokodilletårer for kvinner som ikke kan føle seg trygge i offentlige toaletter og kvinnesport uten å bli invadert av transer, men er fullstendig taus når (og i blant til og med støttende til at) forcedbirthers ønsker politisk gjennomslag i å redusere kvinner til rugemaskiner for staten og Gud. Hvis barna deres er døtre... er dette fremtiden dere ønsker for barna deres? For det øker ikke akkurat vinnersjansene deres for "årets forelder"-pokalen. Snarere tvert imot.

    - rabulerer om kommunister, sosialister og globalister som vil ta over verden og sette folk i Gulager o.l.

    - sluker rått og sprer all slags pisspreik og løgn om at konservative og hvite, er forfulgte og at egalitære bevegelser er de virkelige undertrykkerne.

    - er fullstendig taus når, og iblant til og med støttende til f.eks konservative statsmakter bannlyser bøker i USA på basis av oppkonstruerte myter om at barn blir inndoktrinert, men hyler og skriker om at vi lever i diktatur når et bokforlag (altså ikke staten) endrer noen ord i barnebøker.

    - Hyler og skriker i raseri om at det ikke finnes noe som menneskeskapte klimaendringer, det er kun noe globalistene har funnet på.

    - sluker og viderefører løgner om at skeive er groomers og/eller presser seksualitet og seksualisering på barn, og samtidig støtter å lovliggjøre konverteringsterapi (som både er faktisk grooming, og attpåtil barnemishandling), og begrunner dette med å "motte & baily" hele greia med å redusere til til en ufarlig eufemisme som "bare to mennesker som prater sammen".

    - klager over "woke"  popkultur, og både sluker og sprer enhver amerikanskimportert talking point rått, og er delaktig i alle "slagmarker", alt fra Ghostbusters 2016, Star Wars: The last Jedi, Brie Larsons famøse tale og Captain Marvel, The Last Of Us part 2, hun dama fra Indiana Jones 5, osv...(seriøst, har du ikke en unge å passe på?)

    - poster tegneserie memes av b.l.a. Stonetoss, Ben Garrison, det verdensberømte bildet av Jessica Starr og div. aktivister med blått hår.

    - lyver om at kritikk mot den israelske stat er antisemmitisme. Og evt. sprer konspirasjonsteorier om George Soros.

    - rævsleiker Musk og div. milliardærer og sprer narrativ om at de både er selfmade og separat fra staten (noe som ikke stemmer), samt at vi burde være fullstendig takknemlige for at de finnes, ellers hadde vi ikke hatt arbeidsplasser. For det er bare ultrarike milliardærer som kan skape arbeidsplasser, ikke sant?

    - utøver selektiv engasjement for arbeideres rettigheter, dvs, er kun opptatt av arbeideres rettigheter, hvis de visstnok risikerer tyn for å skittsnakke transpersoner offentlig. Men er ellers taus og til og med iblant støttende til eventuelle uforholdsmessig maktdynamikk mellom arbeidsgiver og arbeidstaker

    - utøver selektiv feminisme, dvs. er kun "feminister" i tilfeller der urett mot kvinner blir begått av menn med bakgrunn fra afrikanske og arabiske land. For så å bli reinspikka antifeminister i tilfeller der urett mot kvinner blir begått av etnisk norske menn.

    - sprer antifeministisk desinformasjon om at årsaken til at en del menn sliter både økonomisk og sosialt skyldes at kvinner (og evt. minoriteter( har fått for mye rettigheter, og at samfunnet har blitt for gynosentrisk

    - sprer mannosfærepropaganda om at samfunnet går under fordi menn har gått for langt bort fra den tradisjonelle og heteronormative maskuliniteten, og at løsningen er å "skru klokka tilbake".

    - Smadrer keybordet i enhver nettdiskusjon om trakkasering av jenter på nett, fordi "det er noe de bare får tåle om de er på internett", og samtidig griner krokodilletårer for Thon Hotels, fordi de "ble tvunget" til å heise pride-flagg.

    - utfører enkeltsaks-politikk, som å f.eks støtte de verst tenkelige mennesker som finnes på kloden, bare fordi de sier at de skal få ned bensinprisene.

    DET... kommer til å FUCKE OPP BARNA i mye større grad enn å se en lærhomse i hundemaske.

    Du lager stråmenn og du skjønte heller ikke ironien bak hundrevis av kjønn. LGBTQIA2S+ -dekod den du.

    • Liker 2
    • Hjerte 1
  13. skaftetryne32 skrev (1 time siden):

    Ja det er din mening om kirker, personlig vil jeg påstå at du tar veldig feil, men jeg har altså ikke et problem med at folk tror, eller at de bygger kirker med bråkete klokker som minner meg om nærværet deres med jevne mellomrom, ja jeg vil påstå at pride er bedre, jeg ser ikke pride preker hat som religion og prestene deres så ofte gjør, men jeg lever altså helt greit med disse kirkene og denne religionen i mitt nærvær, jeg trenger altså ikke gå inn i kirken, jeg trenger ikke gå i parade, noen ganger hører jeg bråket til kirkene, en sjelden gang ser jeg et pride flagg, det er til å leve med er poenget mitt. Religion har ofte føltes påtvunget mitt liv også, sånn er det, det var en helt unaturlig ting å ha i skole f.eks.  Relgion bør være frivillig, legninger er ikke noe en kan velge. Relgion er ikke et problem for deg sier du, men du velger å gjøre pride til et problem for deg, jeg kunne valgt å gjort religion til et langt større problem enn det det er, men det gjør jeg altså ikke, jeg gidder ikke bry meg så altfor mye, akkurat som med disse kirkene. 

     

     

    Det er en dag med parade, har du et problem med kostymer, da bruker du vel bare 100% praktiske plagg, hva synes du om kostymene de bruker i religion ?  At du mener 99% er sexfikserte sier antageligvis mer om deg, og hvorfor går du i denne paraden om du misliker det så sterkt ? Eller går du ikke i det ? I så fall er det mulig at media bare viser de mest oppsiktsvekkende antrekkene, og ikke alle de i helt normale klær ? Det blir litt  påfallende når det skal overdrives så vanvittig om hvor påtrengende pride er og hva de gjør. Jeg har dog ei kjerke i nærheten som skriker etter oppmerksomhet med jevne mellomrom, men jeg respekter deres rett til å eksistere, selv om de bråker å ruver i terrenget med sine sexualiserte penistårn med klokker betalt av tvangsdøpte skatteytere. 

     

    Moralisme vil andre kalle det, og det er mulig ungdom sliter mer enn før, det er også mulig at ungdom som sliter er mer synlig enn før, f.eks fordi de tør å snakke om volden og mobbingen de har opplevd pga deres legning, det blir ikke registrert i statistikken før de snakker om problemene. 

    Til alt det du skriver vil jeg bare si: mer enn noensinne er det behov for å bruke den sunne fornuften og ikke la oss bli forledet av all galskap som skjer i denne verden. Hundrevis av kjønn? Hva faen feiler menneskeheten?

    Pride/FRI startet bra, men har blitt et sirkusshow uten like. Det handler om våre barn som blir ofre for onde krefter som vil skape forfall og kontrollere usikre mennesker. Den som ikke ser det er enten stokk dum eller for lite kritisk. Hvordan kan mødre sitte sammen med sine barn mens disse misfostrene fremfører erotiske bevegelser? Er de stokk dumme?

    Jeg er glad for at jeg har mitt moralske kompass og vet at jeg ikke kan og vil heller ikke påtvinge det på andre. Men det er visse samfunnsendringer vi bare må stå opp mot for de er ikke bra. Hva får du ut av å se en lærkledd mann krabbe bortover som en hund i et Pride tog? Hva skal de fortelle oss? Hva av Pride/FRI ideologi er det som blir synliggjort?

    Merk deg at selv om jeg kommenterer i en tråd som har tittelen Nei til Pride 2024! så betyr det ikke at jeg er mot Pride. Men jeg savner edruelighet fordi vi kan ikke akseptere alle mulige former for ekshibisjonisme. 

    • Innsiktsfullt 1
  14. skaftetryne32 skrev (2 timer siden):

    Ja det flagges sikkert her og der, men hva så ? Er det virkelig noe man ikke kan tåle ? Jeg ser kirker spredd rundt om kring i det ganske land, skal jeg drive å syte over at det er bjeller hver søndag skal jeg være så krenket over at noen tror at jeg gjør det til et personlig korstog mot troende og enhver kirke, bare fordi jeg selv ikke tror ? Skal jeg frike totalt ut hver gang jeg ser et kirketårn som en 17 åring som ikke har fått pupp ? Det gir ikke så mye mening for meg å bli så krenka over noe man strengt tatt ikke trenger å delta i. Og er det et sted hvor man faktisk bør flagge så er det skoler, lgbt barn er blitt så nådeløst mobbet i lang tid at det er utrolig for meg at noen blir så fornærmet over dette. 

     

    Sammenlikner du Pride med kirker? Kirker er en del av vår kulturhistorie og dessuten Guds hus. Noe av det reneste stedet du kan finne, og det viktigste stedet for den som ønsker/trenger/har behov for Guds nærvær. Jeg har høy respekt for kirker og det gjør meg ingenting at kirkeklokkene ringer. For den troende er det Gud som påkaller en. Akkurat som moskeen er for en muslim. No problem! 

    Men Pride flagg føles påtvungent og dessverre vil deres feil markedsføring av ideene slå negativt tilbake. Det er snakk om holdningsendringer som må starte på grasrotnivå. Det starter ved middagsbordet. Vi trenger ikke en måned med Pride for det. Og hva viser disse togene verden? Alle mulige kostymer blir frembrakt og 99% av disse er så sexifiserte. Moralsk forfall kaller jeg det og det er ikke det minste rart at ungdommer sliter med psykiske problemer mer enn noensinne.

    For de som husker filmen American History X er det en scene nettopp ved middagsbordet der faren sier sin mening om afrikanere, og du ser hvordan sønnene blir påvirket av det som blir sagt. Eldste sønnen er i utgangspunktet positiv til professor Sweeney, men faren har sine sterke meninger om det.

    Det er der Pride/FRI må sette sine ressurser inn mot, nemlig middagsbordet. Men det er blitt for mye show og deres ideologi kommer ikke frem for det er så mye annet støy som tar fokuset vekk fra ideologien. 

     

    • Liker 1
    • Hjerte 1
  15. Trippelure skrev (2 timer siden):

    Jo det er jeg enig i, og har skrevet noen poster om det tidligere i tråden. Jeg syns barn skal skjermes fra sex og seksualitet så lenge de er i barnehage og småskolealder. Ikke for det, mange barn vet hva sex er allerede i barnehagen, da flere har eldre søsken som forteller osv. Men det behøver ikke å presses på de fra voksne av den grunn. Om barn spør kan man gi de saklige og nøkterne svar og fortelle at det er ting som hører voksenlivet til. De aksepterer det helt greit. Barn blir fortere voksne nå enn før og jeg syns de skal få beholde sin naive uskyld lengst mulig. Samfunnet er altfor seksualisert fra før.

    Vi er ikke uenige i det hele tatt. Det er klart at barn vet et og annet om sex og i en viss alder starter de å undre seg over hvordan de ble skapt (den berømte bien og blomsten er jo populær vits om barn som stiller spørsmål voksne kan få vansker med å svare på). Men alt dette er en del den naturlige utviklingen. Jeg mener at halvnakne menn i lær som krabber som hunder i Pride-tog og som unger bevitner, ikke er en naturlig utvikling. Fetisjer, BDSM, SM osv. er barn både for små og lite utviklede til å forstå noe særlig av. Mange fetisjer er ikke en del av den normale psykologien.

    Her føler jeg heller ikke behov for å "renvaske" meg ved å si at jeg i utgangspunktet aksepterer homofile. Det kan ikke FRI tvinge meg til. Jeg er imidlertid ikke mot Pride og alt det der, men føler at det er kun seksualitet som fremmes.

    Folk er allerede forvirrede omkring hundrevis av kjønn og jeg lurer iblant på om det er den narsissistiske kulturen som er roten til alt ondr. Alle skal jo være spesielle. Hvor ble det av å bare være seg selv?

    Så i dette temaet støtter jeg Jenny Klinge som sa det ganske tydelig.

    Jeg synes for så vidt at denne debatten blir den samme om temaet rasisme. Om folk ikke er enige så er de rasister. Så en blir egentlig tvunget til å ta et ønsket standpunkt. Men man kan fint trives med innvandrere, men likevel mene at de som er her må først integreres uten å bli kalt det ene og det andre. Der skyter FRI seg selv i foten.

    Den undertrykte blir selv en dag undertrykkeren...

    • Liker 2
    • Hjerte 1
  16. Trippelure skrev (13 minutter siden):

    Jeg syns ikke det er greit at små barn skal se sånne ting. Nå er jo flere av de så små at de muligens ikke husker det, men hvem vet hva det gjør med de? Og hvem får egentlig hva ut av sånne forestillinger med småbarn og babyer som publikum? Det er en ting jeg helt seriøst lurer på.

    Volumet er også altfor høyt og det er virkelig ikke greit da det kan gi hørselskader hos små barn. 

    Forskning viser jo klart at barn tar til seg inntrykk som svamper når de er små. Så jeg er ikke for slikt. Menn som har på seg skinnklær og krabber som hunder i Pride-tog. Det blir for mye og bør vi ikke skjerme barn så lenge som mulig for slikt?

    Alt i videoen er jo erotisifisert. 

    • Liker 4
    • Hjerte 2
×
×
  • Opprett ny...