Jump to content

Maik1

Medlemmer
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 :)

1 Follower

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hei igjen, og takk for alle svar! Peisen var av type Curve 100s om det er av betydning, og veggen er av gips. Vi har vært inne på tanken med blenderlokk, men hullene er så utrolig klønete plassert i stua vår at vi ikke tenker at vi kommer til å ville ha en peis der i fremtiden heller. Og at vi derfor nå vurderer å bare mure igjen og få jobben gjort ordentlig. Legger ved bildene av hullene med målestokk foran.
 2. Hei snille folk der ute som hjelper! Er det noen som har erfaring/peiling på å mure igjen hull i vegg etter man har fjernet peis? Verken jeg eller samboer er veldig praktisk anlagt, men er dette noe som lett kan gjøres selv, eller burde man få fagpersoner til å gjøre det (hva kan i såfall det koste ca.?). Legger ved bilde av hullene, som nå er tildekt med pose og teip (men størrelser vises likevel). På forhånd tusen takk for svar!!
 3. Hei! Dette er kanskje litt rart å spørre om her inne, men om noen har noe som helst å komme med, så kan det være til stor hjelp! Jeg har en person i nær slekt som har Bipolar lidelse og nylig vært i psykose. Vedkommende har tidligere tatt elektrosjokkbehandling etter psykose. Dette var det som gjorde at personen da ble frisk. Nå midt i ny sykdom, forbinder personen selv denne behandlingen med bare negative ting og er livredd for å ta den. Det fremstår helt uaktuelt for personen å ta slike behandlinger igjen. Er det noen her som har lignende erfaring og/eller noen tips til hvordan man kan påvirke personen i rett retning?
 4. Tuuuusen takk for hjelpsomme svar begge to!!😊 settes veldig pris på! Er kanskje bare å prøve det, både medlever og jobb i det private, å se om man trives på plassen man kommer. Hvordan er det med ferier på slike steder?
 5. Hei! Lurer på om noen her inne jobber som assistent på skole og har høyere utdanning? Har fått et tilbud med høyere lønn pga. min bakgrunn. Men rollen min er fortsatt assistent, og jeg er litt redd for å ikke få bruk for min kompetanse så mye i en slik stilling, men heller få mer rolle som lærer/spesialpedagog, som jeg jo ikke er. På forhånd takk for svar!
 6. Takk for svar!😊 Dette høres ikke så bra ut nei. Og du tenker det er representativt for hvordan ting er i det private?
 7. Hei! Er i en jobbsøkingsprosess og syntes mange jobber med medleverturnus virker spennende. Men er også litt skeptisk til det å bo sammenhengende på jobb lengre perioder. Er det noen som har erfaring mer slikt arbeid, og har lyst til å komme med sin erfaring? De fleste jobber av dette slaget som jeg har sett, er i privat sektor. Jeg har av bekjente hørt negative ting om det private, som at ting ikke er like profesjonelt der, dårligere lønn innen helse- og sosialjobber og dårligere pensjonsordning. Har noen her noe peiling på dette? På forhånd tusen takk for hjelp!
 8. Tuuusen takk for alle svarene!! Veldig hyggelig at folk tar seg tid til å hjelpe. Jeg gikk for ipad (2021) og er strålende fornøyd så langt!
 9. Tusen takk for svar! Jeg skal i hovedsak kjøpe for å tegne på. Å lese nyheter, spille litt osv. kommer godt med, men er det å tegne med som er det aller viktigste. Tegning er kun en hobby, så jeg er ikke ute etter det mest avanserte og proffe. Men heller ikke noe for dårlig. Jeg ønsker noe som er lettvint og behagelig å arbeide med.
 10. Hvilket nettbrett eller hvilken ipad burde jeg kjøpe om det i hovedsak er til å tegne med? Helst prisklasse rundt 4000,- På forhånd tusen takk for svar!
 11. Hei! Ønsker et godt og praktisk verktøy for å tegne på (Og ikke noe for dyrt). Har forstått at Wacom one ikke har den beste lysstyrke og at den må være koblet på en data mens man bruker den. Dette gjør at iPad kanskje ikke virker så dumt. Men er det noen som har erfaring med å tegne på iPad til rundt 4000,-? Vet noen hvordan dette er i forhold til å tegne på Wacom one? På forhånd takk for svar!
×
×
 • Create New...