Gå til innhold

Maik1

Medlemmer
  • Innlegg

    14
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Maik1

  1. Okei, takk for svar! Om jeg skulle valgt mellom eksempel denne: https://www.elkjop.no/product/hjem-rengjoring-og-kjokkenutstyr/kjokkenapparater/kjokkenmaskiner-og-matlaging/kjokkenmaskin/kitchenaid-classic-kjokkenmaskin-5k45ssefw-hvit/175879?gclid=CjwKCAiA0cyfBhBREiwAAtStHDWxIxGBq-w8AzE-ge-1u2SyNBrcVLPUGTRA1_4K8virA9cr-Fz-8hoCNNgQAvD_BwE#features eller: https://bakerenogkokken.no/kjokkenmaskiner/kenwood-kmx750aw-kmix-kjokkenmaskin/?shopping_id_click=1067-21916-41705&gclid=CjwKCAiA0cyfBhBREiwAAtStHGbM5CJYRSzOmi9ZSWXfLoHXKFjfEheW5RpdpRN8Vo1mW-HhDIGuUhoCusIQAvD_BwE&fbclid=IwAR3mxJcMSuFPc26u37WygVXZmgdQNGazttjvjbes4H96GlPEPfKhKWGbmd4#reviews Tenker jo at 1000 W høres bedre ut enn 275 W, men det er vel mer komplisert enn som så?😅
  2. Hei! Jeg er på leting etter en kjøkkenmaskin til en fornuftig pris (helst ikke mer enn rundt 5000). Jeg baker og lager litt mat, men har ikke behov for det mest avanserte. Jeg er ganske opptatt av utseende på den, da jeg tenker den kan pynte opp i kjøkkenet. Har for eksempel sett på maskiner som SMEG og kitchenAid, men har inntrykk av at man betaler en del for utseende, og at det kanskje ikke er de kraftigste maskinene? Kan noen hjelpe en som har svømt seg litt vill i havet av kjøkkenmaskiner. Har som sagt lyst på noe som ser bra ut samtidig som det fungerer bra til baking og matlaging.
  3. Hei igjen, og tusen takk for videre svar! Dette er sikkert et veldig dumt spørsmål, men jeg virkelig ingenting om disse tingene. Hvor i huset plasseres feieluke? Firmaer vi er i kontakt med angående å mure igjen spør etter informasjon om pipa som skal stå i feieluka, og jeg vet ikke hvor den er plassert🙄
  4. Hei igjen, og takk for alle svar! Peisen var av type Curve 100s om det er av betydning, og veggen er av gips. Vi har vært inne på tanken med blenderlokk, men hullene er så utrolig klønete plassert i stua vår at vi ikke tenker at vi kommer til å ville ha en peis der i fremtiden heller. Og at vi derfor nå vurderer å bare mure igjen og få jobben gjort ordentlig. Legger ved bildene av hullene med målestokk foran.
  5. Hei snille folk der ute som hjelper! Er det noen som har erfaring/peiling på å mure igjen hull i vegg etter man har fjernet peis? Verken jeg eller samboer er veldig praktisk anlagt, men er dette noe som lett kan gjøres selv, eller burde man få fagpersoner til å gjøre det (hva kan i såfall det koste ca.?). Legger ved bilde av hullene, som nå er tildekt med pose og teip (men størrelser vises likevel). På forhånd tusen takk for svar!!
  6. Hei! Dette er kanskje litt rart å spørre om her inne, men om noen har noe som helst å komme med, så kan det være til stor hjelp! Jeg har en person i nær slekt som har Bipolar lidelse og nylig vært i psykose. Vedkommende har tidligere tatt elektrosjokkbehandling etter psykose. Dette var det som gjorde at personen da ble frisk. Nå midt i ny sykdom, forbinder personen selv denne behandlingen med bare negative ting og er livredd for å ta den. Det fremstår helt uaktuelt for personen å ta slike behandlinger igjen. Er det noen her som har lignende erfaring og/eller noen tips til hvordan man kan påvirke personen i rett retning?
  7. Tuuuusen takk for hjelpsomme svar begge to!!😊 settes veldig pris på! Er kanskje bare å prøve det, både medlever og jobb i det private, å se om man trives på plassen man kommer. Hvordan er det med ferier på slike steder?
  8. Hei! Lurer på om noen her inne jobber som assistent på skole og har høyere utdanning? Har fått et tilbud med høyere lønn pga. min bakgrunn. Men rollen min er fortsatt assistent, og jeg er litt redd for å ikke få bruk for min kompetanse så mye i en slik stilling, men heller få mer rolle som lærer/spesialpedagog, som jeg jo ikke er. På forhånd takk for svar!
  9. Hei! Er i en jobbsøkingsprosess og syntes mange jobber med medleverturnus virker spennende. Men er også litt skeptisk til det å bo sammenhengende på jobb lengre perioder. Er det noen som har erfaring mer slikt arbeid, og har lyst til å komme med sin erfaring? De fleste jobber av dette slaget som jeg har sett, er i privat sektor. Jeg har av bekjente hørt negative ting om det private, som at ting ikke er like profesjonelt der, dårligere lønn innen helse- og sosialjobber og dårligere pensjonsordning. Har noen her noe peiling på dette? På forhånd tusen takk for hjelp!
×
×
  • Opprett ny...