Jump to content

K1m3rn

Medlemmer
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

15 :)

About K1m3rn

 • Birthday June 15

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

259 profile views
 1. Er kun en midlertidig plassering 😅. Var litt større en jeg hadde tenkt, så passa ikke der den egentlig skulle stå 😅.
 2. Vil takke for god hjelp og god info til å få tak på ps5 😅. Tenker neppe man hadde klart det uten denne siden 😁.
 3. Foreløpig er levering for meg på mandag 10.5. Så får man se. Var en av de som bestilte med samme kode som en annen så blir vell fort kansellert 😅 men opprinnelig dato var i dag 7.5. Så pga forsinkelse så ble det mandag.
 4. Ikke noe kjøp på meg i dag heller via Elkjøp, så slenger meg med de andre over meg og hører om det er noen med ekstra kode her inne, så gjerne gi et bittelite vink 😅😓
 5. Men jøss hvorfor har jeg ikke funnet denne siden før 😅. Etter mange nedturer med både konkuranser og prøve bestille før scalpere har tatt alt, så begynte jeg søke litt på nettet og kom over denne gruppen😁. Er ikke den som er ivrigst å kommentere på nett, men måtte nesten gjøre unntak denne gangen for å følge denne tråden. Kanskje man har mulighet til å skaffe seg PS5 før sommeren er over å kulda setter inn på nytt 😅. Har forstått at folk her er skeptisk til nye kontoer, noe som er fullt forståelig. Men er her kun for å få en bitteliten sjanse til å til slutt ende opp med en ps5 med diskdrev. Er vell lov å håpe 😅😅.
×
×
 • Create New...