Jump to content

eezo

Medlemmer
 • Content Count

  33
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

11 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Dette er vel ikke noe nytt. Det har blitt meldt lignende ting om GPU markedet også. TSMC klarer ikke produsere chips fort nok, enkelt og greit. Når det er sagt, klarte jeg heldigvis å lande 2stk 3080 når de kom i fjor, men PS5 har vært helt umulig å få tak i så langt. You win some, you lose some, sa folk.
 2. Altså.. jeg sier jo ikke at jeg ikke forstår hvordan penger fungerer. Jeg sier, det er rart å gjøre når man er en stor bedrift. Jeg mener, du får jo en PS5 på Finn til samme pris liksom, de har bokstaveligtalt blitt scalpers selv haha. Helt enig. Utrolig rart at nettopp de gjør det
 3. Mulig det har blitt nevnt tidligere men, er det ikke litt rart for dere at COOP tar mer enn 1000 kr over msrp på konsollene? Personlig synes det er ganske ræva av COOP. 6k for den digitale versjonen som egentlig ligger på 4700 normalt sett.
 4. Brukt headsettet i snart 2 år selv, med en DAC. Uten DAC er lyden utrolig lav (spør du meg) så vil si det er 100% nødvendig å ha. Generelt er jeg super fornøyd, eneste nedsiden er at de absolutt skulle ha volum hjul på kabelen... denne som alle andre volumhjul i manns minne, suger og går i stykker over tid. Er nå i situasjonen der det å være borti ved et uhell gjør at øreklokkene ikke spiller likt volum, så må jeg justere litt på den til den er ok igjen. Ikke nok med det, men å kjøpe samme kabel seperat ligger på 500 kr, som er helt sykt for en kabel, som i seg selv ikke yter over tid av min erfaring. Når det gjelder mic så forstår jeg ikke helt hvordan dere ga det negativ omtale. Er den beste mic'en jeg noensinne har brukt. Helt krystall klar lyd, isolerer alt av støy hos meg i alle fall, brukt mx blå switches og ingen har hørt det. Tar heller ikke opp den klassiske nese pustinga rett inn i miccen heller.
 5. Fikk Gigabyte kortet i dag, har testet litt. Så langt ser forskjellen ut til å være A) kortet ligger på 50-100mhz høyere clock enn Ventus kortet, som er forventet. Men utrolig nok er kortet enda kjørligere også.. Ventus kortet med min fancurve lå på maks 62c. Gigabyte kortet mens jeg spilte lå på 58-59c. Aner ikke hvordan det er mulig engang...
 6. Men igjen, "ser ut til å være en vinner"... det sier jo 0 om hva det betyr i realiteten som jeg prøvde å påpeke over. Greit nok at det er "bedre" men om "bedre" betyr 1-2 fps mer eller ja, minimal endring så er man jo like langt, var poenget mitt. Når det er sagt, jeg får et Gigabyte Gaming OC i dag uansett, så kommer bare til å bruke det, så får en kompis Ventus kortet hehe. Husk at benchmarks og faktisk in-game ikke er det samme, på langt nær. Jeg har fått myyyye bedre ytelse ut av kortet i benchmarks, både Horizon, 3Dmark, Heaven, Superposition etc. enn når jeg faktisk spiller spill. Det er naturligvis å forvente mtp at en benchmark er forutsigbar, et spill er ikke det.
 7. Jeg er personlig EKSTREMT fornøyd med Ventus kortet. I morgen får jeg et Gigabyte Gaming OC levert, som teknisk sett er bedre, men aner ikke hvilket jeg skal beholde. Synes Ventus kortet ser sykt mye penere ut hehe. Og vel, jeg vet ikke helt om 60-75mhz ekstra på core faktisk betyr noe som helst i "virkeligheten".
 8. Der hvor shitposting og circlejerking er standard, Reddit og YouTube. Spørsmålet er vel mer hvorfor jeg gidder å lese sånt, min egen feil.
 9. Det er jo lov det! Jeg klarte ikke helt å forsvare prisen for 10-15% mer ytelse dessverre, men kan absolutt forstå at man går for det!
 10. Veldig innafor score det der. Men når det er sagt, jeg opplevde selv at jeg kunne pushe kortet myyye mer i syntetiske oppgaver , kontra faktisk spill. Eksempelvis +165 core (eller ja 1740 + 165 = 1905mhz) var stabilt i 3dmark, mens det crasha i spill. Måtte ned til ~+130 for å ha stabile spill. Får se hva Gigabyte Gaming OC bringer. Det kommer jo med 1800Mhz klokk ut av eska, får håpe på at +100 er stabilt på det mtp Powerlimit på 370w kontra 320w som Ventus har.
×
×
 • Create New...