Jump to content

olav74

Medlemmer
 • Content Count

  97
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. Har kjøpt et nytt Canon 550D-kit, men esken er ikke forseglet. Skal den være det?
 2. Håper Seagate 1,5TB legges ut igjen. Satt i møte når denne var på salg.
 3. Er det noen som har forsøkt Smart2Go med Nokia 5500? Fungerer denne med gps? Det er ikke mulig å velge 5500 ved nedlasting, men har lest at det skal fungere med versjonen til N93. Men finner ingen informasjon om det fungerer med gps.
 4. Kanskje klassen SendKeys kan hjelpe deg? Det finnes også andre måter å gjøre dette på. Messenger har et eget API.
 5. Du kan fange opp alle key-eventene i Windows ved å opprette en global systemhook. Det er ikke mulig å gjøre dette direkte i .NET rammeverket, men du kan importere funksjoner fra user32.dll. Se på funksjonene SetWindowsHookEx, UnhookWindowsHookEx og CallNextHookEx.
 6. Du kan ikke benytte en vanlig ekstern harddisk, med mindre den brukes sammen med en USB-host. Jeg har en Apacer Share Steno 211 med en 80 GB harddisk. Med denne kan jeg kopiere til/fra minnekortet på PSP. Litt tungvint, men mulig. Denne fungerer som en USB-host på samme måte som en vanlig datamaskin. Den har såkalt USB On-The-Go. Kjøpte denne opprinnelig for å overføre bilder fra mitt digitalkamera når jeg er på ferie. At den fungerer sammen med min PSP er jo bare en liten bonus.
 7. Hvordan er 940B til billedbehandling? Tenker da på at den "bare" har 16.2 millioner farger. Vurderer å kjøpe denne selv men en nettbutikk anbefalte ikke denne til billedbehandling og videoredigering. Da burde jeg gå for f.eks. Eizo. Driver bare med billedbehandling og videoredigering på hobbybasis.
 8. Ok. Trodde at GS også var kommet i V5. Vil dette si at alle GS som selges nå kjører Linux?
 9. Prisguiden sier vel lite om hvilken firmwareversjon produktene har. Ønsker å høre om noen nylig har kjøpt V1-v4 fra en eller annen butikk.
 10. Noen som har oversikt over hvilke butikker som fortsatt selger firmwareversjon v1-v4 av Linksys WRT54G/WRT54GS? Har forstått det slik at disse støtter tredjepartsfirmware. Er klar over at WRT54GL er på vei, men den er ikke på lager noen steder. Er WRT54G bedre enn WRT54GS?
 11. Har nå fått HC90 og det har den samme lyden som mitt HC42. Muligens enda litt værre. Har ikke fått sammenlignet skikkelig enda. Syntes det er utrolig at et kamera til veil. pris kr. 11000 skal ha denne lyden. Ikke har det mikrofoninngang heller.
 12. Det er super hvis den har fået en manuell hvitbalanse men jeg kan ikke finde beskrivelsen på sony's hjemmeside. http://www.sonystyle.com/is-bin/INTERSHOP....0&TabName=specs De snakker kun om de faste 5 • White Balance: Auto, Daylight, Cloudy, Fluorescent, Incandescent, Flash Ikke om (One Push). Er det noget man kan indstille i menuen ? Ja, det er One Push. Testet det nettopp innendørs, og da fyrte kameraet av blitzen når jeg valgte dette i menyen. Det er faktiskt to menypunkter til, One Push og One Push SET.
 13. Du kan importere for inntil 6000 kr. http://www.toll.no/index_emne2.htm
 14. Ja, du kan stille fra 1/1000 - 30 sekunder. Men du kan bare velge mellom to f-stop, maximum og minimum for den enkelte brennvidde.
×
×
 • Create New...