Jump to content

9colay

Medlemmer
 • Content Count

  49
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

47 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Dem tråden her har sporet helt av.. lite interresant lesestoff for oss som ennå ikke har fått tak i PS5
 2. Prisen trenger ikke være konkurransedyktig. Den kan styres av tilbud/etterspørsel. Sony har ikke satt noe restriksjoner for hva den skal videreselges for av butikkene. De mindre bedriftene ser nå en mulighet for å øke fortjenesten på sine produkter, så på en måte skjønner jeg dem. selvfølgelig til forargelse av oss forbrukere.
 3. Til info: en kompis av meg fikk ps5 digital edition fra komplett denne uken. De har mest sannsynlig fått inn noe på lager til dem som har forhåndsbestilt. Sikkert mange av dem som nå ser muligheten til å tjene penger på videresalg via finn.no. Med andre ord er ikke alle der scalpere. Just so you know. nei - kompisen min selger ikke sin.
 4. Blir bursdag, 17.mai og julaften på en og samme dag om Netonnet, Power og Elkjøp slipper i morgen🤣
 5. Det var oppgitt mellom 60.000-80.000 som prøvde seg når det slapp det på hjemmesiden, men det var ikke antallet som var påmeldt loddtrekningen.
 6. Har det kommet ut tall på hvor mange som var med på loddtrekningen hos Elkjøp forrige uke? Siden den er stengt for nye påmeldinger vil jeg tro vinnersjansene er «større» denne uken!
 7. Så alle dere som klager på Power nå, kommer altså ikke til å trykke f5 inne på sidene deres noe mer?
×
×
 • Create New...