Gå til innhold

teapot

Medlemmer
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

teapot sine prestasjoner

14

Nettsamfunnsomdømme

  1. Jeg er kanskje litt grådig, men synes du kunne forsøke å skvise litt mer ut av det tilbudet du har fått. Har tidligere fått høre her om at jeg ikke bør håpe på så høyt som 800k med 3 års efraring i Oslo og uten BSc - det gikk helt fint og kostet meg nøyaktig en mail å få 65k mer og ende i 815k. Med 7 års erfaring synes jeg 1M kan være realistisk om du tør å forhandle litt og spiller kortene riktig
  2. Ikke at jeg har så mye erfaring, men nettopp signert >800k med bare 2,5 år erfaring. For meg så prøvde jeg å ta ansvar helt fra starten og vise frem at jeg kan det jeg driver med - har kodet sideprosjekter i minst 2-3 timer etter jobb ca 4-5 ganger i uka. Det lønnet seg, jeg har fått mer ansvar og fått økt lønna med 200k etter ca ett år i bransjen. Har fått en god rykte og enda mer ansvar senere, men neste lønnsøkning ble såpass dårlig at jeg tok det personlig (lavere enn inflasjonen). Arbeidsgiver var ikke villig til å gi meg noe høyere så da byttet jeg jobb og har fått en økning på 100k, måtte forhandle meg litt der også.
  3. Har egentlig et lignende problem, har tidligere gått 2 årig frontend utvikling på Noroff fagskole og fått meg jobb siden, men jeg blir ofte spurt på intervju om jeg har en bachelor og jeg føler at dette kan bremse utviklingen av karrieren min etterhvert. Er det noen som har bygd på en fagskole grad for å få en bachelorgrad? Prøver å finne hvordan jeg kan gjøre det enklest mulig men det er begrenset med info på nettet. Spesielt om mann ikke har lyst å si opp fulltidsjobben. Eneste alternativet jeg finner er IU university og håpe å få godkjent noen emner fra fagskolen, men det blir litt dyrt.
  4. Netto Inntekt for husholdning pr.mnd (lønn, barnetrygd, pensjon, sekundær inntekt, etc): ca 42.000 Medlemmer i husholdning: 1 Barn under 18år: 0 Barn over 18år: 0 Bil: 0 Lån(avdrag+rente): 6.600 boliglån, studielånet utsetter jeg SPARING: 15.000 i "investering" (fond, aksjer, IPS), 3.000 i kortsiktig sparing (penger jeg vil bruke il.a ett år dvs. gaver, klær og ferie) har 2-3 tusen i måneden som ligger igjen på kontoen som jeg enten sparer eller bruker på impulskjøp (ganske skjeldent)
  5. Takket ja til et tilbud: Stillingstittel: Full-stack Developer (In-house) Sektor: Privat Alder: 30 Erfaring: 3 år Sertifisering: Ingen Arbeidsoppgaver: Utvikling med .NET og React Utdanning: Fagskole (2-årig Frontend) Årsinntekt: 815 000 + mobil Sted: Oslo Forlater desverre hjemmekontoret, men er veldig fornøyd med lønnshoppet, og nye utfordringer (mer backend)
  6. Stillingstittel: Frontend Developer (In-house) Sektor: Privat Alder: 30 Erfaring: 3 år Sertifisering: Ingen Arbeidsoppgaver: Utvikling (TypeScript, React, Vue) Utdanning: Fagskole (2år Frontend) Årsinntekt: 715 000 + betalt bredbånd, mobil, flexitid, hjemmekontor Sted: Oslo Fått beskjed nylig om at lønnen blir økt til 715 000. Synes det er ganske dårlig mtp at jeg har fått mer ansvar på prosjektet i år, og hvor mye tid jeg bruker utenom jobb på side prosjekter og kurs. Det føles som jeg har gått ned i lønn siden siste lønnsøkning.
  7. Forventer en lønnssamtale i løpet av høsten, har siden siste lønnsøkning stått på og fått (teknisk) ansvar for et prosjekt og gått opp til en senior stilling (ikke økt lønn). Hva tenker dere jeg bør forvente av årslønn? +-800k?
×
×
  • Opprett ny...