Gå til innhold

URGEMAN

Medlemmer
  • Innlegg

    20
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av URGEMAN

  1. Iki skrev (1 minutt siden):

    Er det pga design eller plass? Ser ikke helt hvorfor det skulle være skuffende da du alltids kan velge å ikke bruke plater.

     

    Allostasis skrev (2 minutter siden):

    Hvorfor det? Med digital får du jo bare tilgang til Sony sin butikk og må godta alt av priser du får der (som alltid vil være dyrere enn fysiske butikker ved lansering). Du kan heller ikke videreselge eller kjøpe brukte spill.

    Fullt klar over det, det gir vel ikke helt mening egentlig å tenke slik. Men jeg har ikke kjøpt PS4-spill på disk siden det første året. Bare foretrekker det slik, liker å ha mindre ting som tar opp fysisk plass. Pluss at den ser litt finere ut. Men det er ikke det mest økonomiske i lengden, det er jeg fullt klar over.

    Men klage skal jeg uansett ikke om jeg skulle få diskversjonen i en digital edition-pakning! Veldig happy uansett med at jeg var heldig med å få tak i en. :) 

    • Liker 2
  2. YNWACarragher skrev (1 minutt siden):

    Litt sen til festen her, men et spørsmål til dere som har fått bekreftet dere har PS på lanseringsdagen fra Elkjøp: jeg fikk min ordrebekreftelse 10:02 og betalte gjennom Vipps. Er det sannsynlig at jeg også får den på lanseringsdag? Eller går de ikke etter tidspunktet for bestilling? Jeg har bestilt digital btw og bor i Bergen. 

    Jeg ville jo trodd at de som bestilte først får først, men har jo skjønt at det er litt vanskelig å si (kanskje de ikke vet selv?). Men jeg også betalte i Vipps. Du kan jo høre med Elkjøp-chaten og se om din også er en del av de som blir pakket idag/imorgen :)

    • Liker 2
  3. Qurex skrev (2 minutter siden):

    Ser ut til at det er enighet på kundesentralen til Elkjøp i dag :D 

     

    Håper den blir sendt innen morgendagen er omme, ellers er sjansene små for å få den før helgen her i Bergen. Tar som regel 2 dager minst med vanlig postgang til butikk til Bergen.. Én dag transport, én dag på terminal..

    • Liker 2
×
×
  • Opprett ny...