Gå til innhold

Millennium-Blå

Medlemmer
  • Innlegg

    571
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    1

Innlegg skrevet av Millennium-Blå

  1. Tenk på navnet "nasjonal samling". Dette er et autoritært parti som vil isolere Frankrike fra resten av verden samt melde Frankrike ut av NATO (som er dårlig nytt for oss i Norge). Vi trenger ikke at høyreekstremister får makt og det er bra at Macron vinner. Vi må ha stabilitet i Europa.

    • Liker 3
  2. DNA er kun molekyler. De har ingen "avansert informasjon". Proteinene blir bestemt av kjemiske prosesser, ingen magi her.

    Det er kun kompliserte kjemiske reaksjoner. Ingen intelligent designer her. Det er også mye DNA som ikke koder for noe. Det blir bare overført.

    Grunnen til at det kalles kode, er at DNA-segmentene koder for spesielle proteiner. Men det er ikke snakk om noe programmering.

    DNA tåler ikke så mye. Derfor muterer det. Noen mutasjoner er nyttig for organismen. De fleste er nøytrale. Vi har også skadelige mutasjoner.

    Gradvis akkumulerer mutasjonene, og de driver evolusjon. Det er en automatisk prosess.

    Evolusjon kan observeres på laboratorium. Men du ser ikke at en bakterie blir til menneske, dette er tidkrevende prosesser. Men du kan se at bakterier utvikler evnen til å spise plast.

    Kreasjonister er redd for å være i slekt med apene, virker det som. Aper er faktisk veldig intelligente, sosiale dyr som klarer å lære og bruke redskaper. En annen grunn til at kreasjonister frykter evolusjon, er at de er redde for at de "hellige" skriftene deres tar feil. Vel, det er jo åpenbart, trenger ikke oppdage evolusjon for å skjønne det. Det er primitiv frykt, det fører ikke til noe fremskritt.

    • Liker 3
  3. Jeg synes ikke dere burde være så redd for Rødt. De viser manglende evne for noen revolusjon i Norge. De har bare en fantasi om et klasseløst samfunn som mål. Disse folkene vil neppe innføre noe diktatur.

     

    Jeg er mer bekymret for FrPs ideologi. De er langt til høyre på den politiske aksen. De viser klart rasistiske holdninger, uten at media stiller spørsmål ved dem. Media er så vant til FrP at de ikke gidder å stille spørsmål ved uttalelsene deres. De vil ta inn flyktninger fra Ukraina, men ikke fra Midtøsten og Afrika. Partiet er også korrupt, de gir statsstøtte til "HRS", en tulleorganisasjon som driver med alt-right propaganda. Denne organisasjonen brukes for ideologisk propaganda for FrP. FrP synes ikke det er greit å bruke skattepenger på innvandring, men å bruke skattepenger på en organisasjon som ikke har gjort noe samfunnsnyttig, det er helt innenfor.

     

    Som sagt, media fokuserer for mye på Rødt og kommunisme. De har glemt hvordan FrP opererer. Nå må folk våkne opp og forstå at det er noe alvorlig galt med FrP.

    • Liker 4
  4. Fustasjeopphengsforkobling skrev (59 minutter siden):

    Har ikke fått sett videoen du har postet. Får se om jeg får sjans ved senere anledning. Har ingen tro på at Putin har tenkt å kjøre en "Hitler", og gå på hele europa, men jeg trodde ikke han skulle forsøke å okkupere Ukraina heller forsåvidt. At han ville ta de 2 provinsene lå mer i kortene. Har han planer utover Ukraina så er det nok de baltiske landene tipper jeg. 

    Ellers lite som blir skrevet om dette og det er et interessant tema. Alltid viktig å forstå sin motpart. Synes denne er noe av det mer balanserte jeg har lest. EU og Nato, men spesielt USA, har provosert i opptrappingen. Ved å bygge opp militær kapasitet i nærområder til Russland og ikke lyttet nok til Russiske bekymringer. Jeg skjønner at Russland føler seg truet. Litt på samme måte som USA og Cubakrisen under den kalde krigen. Ellers har Russerne vært igjennom et helvete på 1900-tallet, begynnende med bolsjevikene og Lenin, til gulags og Stalin, og kommunismens skrekk. Idag er Aleksandr Solzhenitsyn en nasjonalhelt for å ha avdekket og kritisert denne epoken. Putin sier selv dette

    I perioden mellom første og andre verdenskrig drev den marxistiske Frankfurterskolen med kritisk teori i Tyskland. Disse splittende og destruktive tankebanene ble noe Hitler rensket bort i 1933. Idag har vestlige land (med USA i spissen) ufattelig nok blåst liv i tankebanene via kritisk raseteori, queer/skeiv teori o.l, som har sitt utspring fra nettopp kritisk teori, og er idag iblandet postmodernisme blandt annet. Jeg skjønner veldig godt at Russland ikke ønsker slikt velkommen tilbake. 

    Ukrainerne har lov til å vende seg mot vesten hvis de vil. Det ukrainske folket støtter ikke russisk imperialisme. I Russland er det også motstand mot krigføringen.

    • Liker 9
  5. Maoismen var forsøkt i Kina, men den ble avbrutt av høyreavvikeren Deng xiaoping. Mao skjønte at Deng var høyreavviker, men yankee-imperialismen må ha blandet seg inn i Kina.

     

    Det er viktig med et sterkt parti. Vi må lære av Maos feil og ta hånd om høyreavvikere mer effektivt.

  6. Norge burde være en marxistisk-leninistisk-maoistisk republikk. Vi burde ha folkedemokrati, ikke borgerlig demokrati. Vi burde ha ettpartisystem der kommunistpartiet representerer den øverste viljen til arbeiderklassens og bøndenes behov. Vi må ha velferdsstat. 

    • Liker 1
  7. Reg2000 skrev (1 time siden):

    Kapitalismen blir neppe historie med det første, men vi må slutte å tro på at kapitalismen kan styre verden alene. Vi trenger mekanismer som legger bånd på kapitalismen slik at vi får noe mer positivt ut av det. Den store diskusjonen ligger vel heller i hvor sterke disse båndene bør være og hvilken form de skal ha. 

    Løsningen finner vi i marxismen-leninismen-maoismen. Vi må ledes av et kommunistisk parti som skal bygge sosialismen. Når sosialismen er bygget, kan vi gå inn i kommunismen, et klasseløst samfunn der alle yter etter evne og får etter behov. Revolusjonen må være demokratisk og styrt av folket.

    • Liker 2
  8. Cervinus skrev (6 minutter siden):

    Tja, historien taler vel sitt tydelige språk. Du kan jo starte med å lese link i åpningsinnlegg  https://economics21.org/how-socialism-destroyed-venezuela eller denne: https://www.capitalism.com/advantages-of-capitalism/

    Større forskjeller er ikke nødvendigvis negativt så lenge alle får det bedre. I så fall bør man kanskje ikke skylde på kapitalismen for økte forskjeller. Det kan også være flere årsaker her: https://www.nettavisen.no/nyheter/liberal-innvandringspolitikk-gir-okte-forskjeller/s/12-95-3423934809

    Selvfølgelig vil ikke de borgerlige mediene inrømme kapitalismens svakheter. Det er propaganda og løgn å fremstille kapitalisme som noe bra. De borgerlige kapitalistene vil ikke ha noe kritikk av systemet, derfor driver de propaganda og løgner.

    • Liker 1
  9. Rasisme må knuses overalt hvor den oppstår. Det er jo bekymringsfullt at du ikke liker at homofile og melaninrike er med i en julekalender.

     

    Det er meningsløst og historieløst å være rasist. Det er veldig skadelig for folket. Vi må derfor arbeide aktivt for å eliminere rasisme. Det er en nødvendig prosess.

     

    Høyresiden prøver alltid å gi antirasister kallenavn. Det er skjult rasistisk propaganda.

    • Liker 1
  10. ikkesidet skrev (5 timer siden):

    Jesus sa til Simon: Slutt med å være redd. Fra nå av skal du fange mennesker levende. ( Luk 5:10) Jehovas vitner tjener som menneskefiskere.

    I tusener av år har mennesker fisket i havet, sjøer og elver for å skaffe seg føde. I det gamle Egypt var fisk fra Nilen en viktig del av kostholdet. Da vannet i Nilen ble til blod på Moses tid, led ikke egypterne bare på grunn av vannmangel, men også fordi fisken døde, noe som rammet matforsyningen. Senere, ved Sinai, da Jehova gav Israel loven, sa han til dem at de kunne spise visse fiskearter, men at andre var urene og ikke skulle spises. Det viste at israelittene kom til å spise fisk da de kom inn i det lovte land, så noen av dem kom til å være fiskere.

    Men for nesten 2000 år siden ble menneskeheten gjort kjent med et annet slags fiske. Det var et åndelig fiske som ikke bare ville være til gagn for fiskerne men også for fisken. Dette fisket pågår fremdeles og er til stort gagn for millioner av mennesker verden over. Før Jesus for opp til sin Fars trone i himmelen sa han til disiplene: Dere skal få kraft når den hellige ånd komme over dere og dere skal være vitner om meg både i Jerusalem og i hele judea og Samaria og til den fjerneste del av jorden. ( Apg 1:8)

    Det er ingen vits å tro på det som står i bibelen. Det er bare indoktrinering av massene. Massene kan velge å frigjøre seg fra religion. Religion er overklassens ideologi. Det tjener kun borgerskapet.

    • Liker 2
×
×
  • Opprett ny...