Jump to content

Arad

Medlemmer
 • Content Count

  32
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

32 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ps5 er en dyrere konsoll og burde kommet med 1tb som standard slik som XSX, da hadde man ikke hatt behov for å utvide lagringen så kort tid etter lansering. I tillegg så har Jason Ronald fra Xbox gått ut med at det skal komme flere valg for lagring, også fra tredjepart. Så prisene vil gå ned her også over tid.
 2. Det var Collectors Edition med statuen. Ser ut som du er sent ute ja, er du heldig så dukker den opp igjen hvis noen avbestiller eller at de får inn mer enn antatt. Hvis ikke må du prøve deg på finn 😪
 3. Jeg bestilte den hos Elkjøp i helgen, men ser den er utsolgt nå. Dette var da xbox versjonen.
 4. Jeg gikk fra playstation til xbox nå, og det jeg liker godt med xbox er tilgang til Game Pass som på en måte er Netflix for spill. Og har du barn så har xbox enkle familie innstillinger der du kan begrense bruk og hva de har tilgang til, er også en egen app du kan bruke til dette.
 5. https://www.forbes.com/sites/paultassi/2021/07/30/ps5-and-xbox-series-x-record-sales-show-how-easily-theyre-fending-off-competition/ Nei det stemmer ikke helt. Xbox ligger på rundt 7 mill solgte konsoller, mot PS5 sine 10 mill. Faktisk så har Xbox en mye større økning i salg sammenlignet med forrige generasjon. Så flere og flere velger da å gå for Xbox, som viser at Microsoft gjør mye rett nå. Man kan også sammenligne antall brukere på Game Pass og Ps Now. I april så lå antall brukere på Xbox Game Pass på over 23millioner, og det er forventet at de når 30 millioner til jul. Til sammenligning så hadde Ps Now 3.2millioner brukere i mai i år.
 6. Er du seriøs nå? Du hadde jo flere sider med innlegg om at det ikke var vits å kjøpe seg en Xbox da spillene ville ha cross-gen støtte de 2 første årene. Når Sony nå gjør det samme så er det helt ok. Det Sony driver med her er villedende markedsføring, enkelt og greit.
 7. https://blog.playstation.com/2021/09/04/pre-order-horizon-forbidden-west-now-collectors-and-digital-deluxe-editions-detailed/ Da er det vel bekreftet at ingen av de neste store titlene blir next-gen. Hva skjedde med "we believe in generations"?
 8. Sony har vel nylig uttalt seg om at de nå ikke lenger taper penger på hver konsoll de selger. Så dette er jo klart et grep de har tatt for å kutte kostnader i produksjonen. Ikke bare har de krympet størrelsen på kjøleren, de har også fjernet antenner knyttet til wifi/bt brikken. Dette er jo endringer som kun gagner Sony og ikke forbrukeren. Hvor mye det har å si i praksis vil nok andre tester vise, men ville nok vært mer skeptisk til å gjemme denne i en mediehylle nå.
 9. Demon Souls Gamespot review Demon Souls fikk 9/10 "Superb" på Gamespot, ett av mine favoritt spill på ps3. Håpet på en ps4 utgave da det er en god stund til jeg får meg en ps5, men er gjerne best å være tålmodig og vente 😄
 10. Digger designet på denne, liten og pen! Har klart meg lenge med 500gb PS4 Slim, så tror ikke lagringsplassen blir et problem for min del. Kan jo som nevnt over mellomlagre på en ekstern harddisk hvis en spiller veldig mye. I tillegg vil jo spill nå ta mindre lagringsplass. Ser den ligger på samme pris som en 500gb PS4 slim også, så fremstår som et veldig godt kjøp. Netonnet PS4 Slim
 11. Et lite utvalg her. Synes det forrige innlegget mitt oppsummerte diskusjonen din ganske greit.
 12. Artikkelen handler om Xbox sitt grensesnitt og nye funksjoner i OSet. Det du diskuterer og kommer med påstander om: Ikke kjøp Xbox nå på lanseringen, det finnes ingen spill. Ikke kjøp Xbox nå på lanseringen, den kommer snart på tilbud. Men du har altså bestilt Xbox selv til lanseringen? Rare greier.
 13. Det er en egen tråd her for xbox vs ps5, du kan jo lufte dine tanker der. Microsoft gjør mye rett med neste generasjon konsoller, og et sikkert tegn på dette er at alle artiklene her som omhandler xbox blir jo spammet ned av sony fanboys. Diskusjonen her har jo ingenting med hva artikkelen handler om så skjønner ikke helt greia.
×
×
 • Create New...