Jump to content

Memento scientiam

Medlemmer
 • Content Count

  673
 • Joined

Community Reputation

690 :)

Recent Profile Visitors

2186 profile views
 1. Jeg gratulerer dem med arbeidet, og ønsker de en fin framtid nedover i samme retning. Fortsett utviklingen i denne retningen, så blir det bra.
 2. @DukeNukem3d @Serpentbane Vel, vel, jeg har nå vært innom her en stund, og vet hva dere sikter til, men jeg klarte ikke akkurat å plassere @Aiven blant dem, selv om jeg hadde mine mistanker. Men min tilbakemelding står seg; motsvaret til Aiven var ikke bra, og det bygde heller oppunder hans poeng, enn å bryte det ned. Da løper man motsatt sides ærend.
 3. Du gjør dessverre ikke noe bra eksempel av deg, her. Nå husker ikke jeg hvilke innlegg Aiven har skrevet tidligere, men det er ikke noe problem med det innlegget du ikke gadd å lese. Det du skrev at du gjorde, er forøvrig et prakteksempel på hva dumme folk gjør; unngår å vurdere motstridende perspektiver. Litt morsomt, med tanke på at han refererte til Dunning-Kruger-effekten.
 4. Altså burde den norske staten sanksjonere den russiske staten. Russland har valgt å gå til angrep på det norske sivilsamfunnet, og det får per dags dato ingen konsekvenser for dem. Det er en hevnaksjon for at vi reagerer negativt på deres invasjon av Ukraina, og vår våpenhjelp, og foreløpige sanksjoner mot Russland. Som et svar på dette angrepet på vårt sivilsamfunn, skulle Russland ha vært sanksjonert på områder de ikke er sanksjonert på, så langt. Disse sanksjonene kunne for eksempel ha gjeldt Svalbard. Da har også Russland en reell grunn til å avslutte angrepene sine mot det norske sivilsamfunnet. De har nå ingen grunn til å slutte. Her viser norske myndigheter en tullete elendig svakhet.
 5. Nå svarer jeg ikke på spørsmålet ditt, og uten å vite bakgrunnen din: jeg syns du skal betale det gebyret. Enten har du latt andre betale for transportmiddelet ditt ved å ikke kjøpe billett, eller så har du satt andres liv i fare ved å ikke bruke belte. Ta konsekvensene av valgene dine.
 6. @Pallehysa Hehe. Du begynte å skrive før du leste ferdig? Du er ikke eneste som gjør det. 😛
 7. Nei, ingen ironi. Jeg mener at dem som bevisst utsetter seg for helseskadelig aktivitet som ikke har noen nytte, bør nedprioriteres til fordel for andre, eventuelt skaffe seg forsikring for det de driver med (som for eksempel ekstremsportutøvere gjør). Jeg vil også at alle former for rusmidler som røykes, ulovliggjøres av hensyn til alt og alle. Det fører ingenting med seg, og gjør skade på både brukeren og omgivelsene sine. Jeg ønsker også å ulovliggjøre alkohol til rusbruk (drikke, særs alkoholholdig mat), men det ser jeg på som urealistisk at skjer nå. Jeg skulle dog gjerne ønske at folk ble mer opplyste på hvilken mat som inneholder alkohol, og at merking var påkrevd. Jeg er blant annet lei av kelnere og kokker på restauranter som påstår at alkoholen de bruker i maten deres fordamper, når det er bevist at den ikke gjør det (4% i enkelte sauser, blant annet). Uansett, så er dette på siden av diskusjonen, og jeg er ikke så interessert i å diskutere dette på nåværende tidspunkt, så vi kan gjerne fortsette om abort istedenfor.
 8. Fin båt, da. Det er vel det eneste fine vi har fått på besøk.
 9. Ja, han tror det. Du er velkommen til å sjekke alle de tidligere innleggene hans.
 10. Denne typen utsagn får meg til å lure på om noen har en innbitt misnøye mot handlingen samleie. For å gjøre en sammenligning, så mener jeg at samfunnet en gang i framtiden bør se på å kutte helsehjelp til de som skader seg av bruk av rusmidler som sigaretter, ved å redusere den innsatsen og de ressursene som brukes på disse personene, på samme måte som at dem som bruker ulovlige rusmidler eller ruser seg til ødeleggelse på alkohol, ikke blir prioritert i helsevesenet. Men skal samleie ha samme status som bruk av rusmidler? Jeg syns ikke det. Jeg vil at samleie skal være en frihet for alle i samfunnet, og at samfunnet dermed tar konsekvensen av dette, og tilbyr helsehjelp til dem som av ulike grunner skulle bli gravide mot sitt ønske.
×
×
 • Create New...