Gå til innhold

Ljot

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Ljot

  1. 1 minute ago, Stormoen33 said:

    Kanskje Ljot var, men jeg fikk et selvstendig innlegg slettet der jeg skrev at jeg ikke skjønte hvorfor man tviholder på brukere som spør om en vei til det andre forumet, ikke noe mer enn det.

    Jeg hadde nok tatt litt for mye tran sett fra den mørke sidens perspektiv. Men da får de heller slette meg og eventuelt blokke meg. Tapet er i tilfelle ikke størst i grevlinghiet. Der nede har vi uansett æren i behold.

  2. 5 minutes ago, Stormoen33 said:

    Jeg forventer en notis her inne med hvilke retningslinjer som ble brutt i mine og Ljot sine innlegg.

    Det kunne absolutt være interessant med en slik avklaring. Men noe sier meg at det er en dialog som ikke er ønsket av den andre siden. 

  3. 1 minute ago, Titaanzink said:

    Den kanaljen nederst i høyre hjørne; er den inngiftet eller er det snakk om albinogrevling?

    Mener å huske at det var en litt bekymret katt som har blitt fotfulgt av vonde drømmer hver natt etter denne uhellige sammenkomsten

    • Innsiktsfullt 1
  4. 8 hours ago, Frank.N.Steen said:

    Nei, vil nok følge med utover, og heller se an og teste litt ut her og der, men inntil man er skikkelig overbevist, så er nok Diskusjon mer enn greit nok for meg.

    Det tredje alternativet hvis navn etter sigende ikke kan nevnes ser riktig så bra ut. Som VGD med old school layout og friordveksling. Jeg kommer til å være der.

  5. @TitanSable det er ikke annet å si enn at du setter gaffelen nådeløst presist i det verkende såret. Nye VGD har så langt vært som å se en litt sliten gnu vakle seg over en elv full av krokodiller. Man vet det vil ende ille men følger med, drevet av morbid fascinasjon.

    • Liker 1
  6. On 6/16/2020 at 8:31 PM, GrinderX9 said:

    skulle bare likt å vist hva som er en ok pris

    Det høres ut som et skogsfuglterreng, ikke rypeterreng. Det betyr nok en del. Ellers er det et par nøkkelspørsmål for å kunne si noe om prissetting. Er det snakk om eksklusiv leie av terreng hele året? Hvordan er terrenget? Lett tilgjengelig eller gaupete, bratt og fælt? Hvilke biotoper er det der? Hvor mye fugl felles i løpet av en sesong og hvilke arter? Finnes det hare? Når det gjelder disse rådyrene, er det fellingsløyver på eiendommen eller er eiendommen med i et vald som er stort nok til at det er mulig med kvotefri jakt der? Og til slutt, hva har du blitt tilbudt og hva får du betalt i dag? Snakker vi om småpenger eller femsifrede beløp? 

  7. 17 minutes ago, Corp Por said:

    Sikkert masse kinks som måtte balanseres, men jeg tror det ville vært et godt lokkemiddel - og det er jo fritt frem å ikke delta og heller betale de tusenlappene for årskort om man vil - eller ikke.

    Hovedinnvendingen må være at et slikt belønningssystem som det du skisserer vil være statlig administrert. Du er inne på det selv, nasjonalt register og unike brukere som en logger seg på med. Og da vil de fleste av oss etter å ha tenkt seg litt om heldigvis være svært skeptisk til en slik ide. Det kan virke uskyldig og jeg ser at forslaget ditt er godt ment.  Men det å la staten samle inn, lagre og ikke minst prosessere slike mengder data om en selv er ikke en god ide. Det er, som påpekt av andre, første skritt på veien mot Kinas 'social credit'-system. Og dit vil vi vel ikke?

    • Liker 2
  8. 2 hours ago, G said:

    Gidder en mod. fra VGD å gå ned i "stillingstype" da for å bli godkjent? Jaja, det der er litt interne greier dere har på dere da. Så er det også synset litt om ;)

    Viktig å pleie pessimismen ordentlig i våre dager..

    Det er ingenting som tyder på at 'VGD-moderator' er en stillingstype eller så mye som en bifunksjon i andre stillinger innenfor VG-huset. Knapt nok utenfor. De av dere som ikke har vært der før bør ta seg en tur til VGD og sjekke ut noen av politikkforumene for eksempel. Dere vil bli skremt. Det er ingen kontroll overhodet, ingenting som tyder på eksistensen av en fungerende moderering. 

    Synergier i slike prosesser er spennende ting. Best case scenariet er at modereringen av VGD tar opp i seg det dere gjør her på forumet. Blir det tilfellet så kan det muligens hende at VGD gjenoppstår som noe annet enn et møtested for troll og gjørmebrytere i tiden som kommer. Det omvendte alternativet, at diskusjon.no vil bli behandlet slik VGD har blitt behandlet frem til nå - det bør dere helst ikke tenke på hvis middagen skal holde seg rolig på plass...  

  9. Altså... det er jo litt utgjort. Når jeg etter tolv år fikk nok og logga meg av VGD for godt så kommer de pinadø luskende etter meg uken etterpå og kjøper dette forumet. Knapt nok fått tid til å begynne å grave meg et hull her, så kjenner jeg lukta av Schibsteds hihunder med sine korte og utilstrekkelige bein. Det er ikke rart en stakkars grevling føler seg littegranne sommerdeprimert.
    Running Away Honey Badger GIF
    Men hvorfor er vi gamle VGD-brukere så skeptisk til dette da? Det er, som andre har vært inne på, det at VGD har svært lite å skryte av de siste årene. Forumet VGD, slik det fremstår i dag, er en automoderert trolle og stalkefest. En gjørmepøl der eierene har absolutt ingen kontroll. Overhodet. Og dette er en utvikling de har blitt tydelig advart mot over en periode på mange år. I hundrevis av innlegg blant annet i tråder der de selv ber brukerene om råd og tips til forbedringer. Likevel gjøres det ingenting. Egentlig mindre enn ingenting, hvis vi skal se på den siste tidens meningsløse automoderering.

    VG har rett og slett et stort troverdighetsproblem som forvalter av diskusjonsforum. De nye eierene deres har svært mye å bevise og en lang vei å gå før de kan gjøre seg fortjent til deres, brukerenes, tillit.

    • Liker 6
×
×
  • Opprett ny...