Jump to content

E.T.

Medlemmer
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kan det være Labbetuss du minnes? Geir Børresen spilte Labbetuss, sammens med Vibeke Sæther og Halvdan Sivertsen som var programledere. "Smitt og Smule" var også med. 🙂
 2. Jeg bruker bestandig sennepen nærmest kjøttet. Uansett prosentinnhold av kjøtt. Ananas på pizza er godt, om det passer med det øvrige som er oppå. Jeg liker at toalettrullen hele tiden står samme vei, så en slipper å fomle "i søvne". :-)
 3. Den vet jeg ikke hvor er. 🙂 Jeg har drukket 3 Hansa, og har skrevet om på teksten til en så tidligere kjent norsk låt med Beranek. Jeg gikk en tur til doktor`n og fikk meg et stikk. Etter noen få uker fikk jeg enda et stikk. Da jeg så kom tilbake for å få nr.3, da fikk jeg av doktor`n klar beskjed. Tralla lall la la, tralla lall la la. ..... P. S. Litt "tulleball" må det være lov til, i disse alvorlige Korona tider.
 4. Falt Hannah Montana av? 😄
 5. I dag hadde de dåp om bord, ved passering av polarsirkelen. Her gikk det tydeligvis sømmelig for seg. Men her manglet det både draug-kostymer m.m.m. Fint intervju Pulk hadde, med denne øy-eneboer-damen. 🙂
 6. Beklager Ljot. Jeg er 120 år, og takler ikke å være for lenge ute i sol-varmen. Da var det nok et annet innlegg her, som fanget min interesse.
 7. Det nytter ikke alene med fordømmelser og medlidenhet, samt ord som:" Dette må og skal aldri skje igjen". Terrorisme, må samfunnet være forberedt på! Vi får så inderlig håpe, at politiet og myndighetene med, har tatt erfaringene fra 22.07.2011. på alvor.
 8. Dette kan ikke jeg erindre. Men jeg husker sssssssssssssssssssssssssss. 😄
 9. I morgen er det 22.juli. En dag, hvor ingen kommer utenom medias påminnelse, om hva som hendte for 10 år siden. En forferdelig og uventet hendelse! Trist er det, om påminnelsen av denne grusomheten, på noen som helst måte blir utnyttet politisk.
 10. Nye VGD utviklerne burde svelge "lyspærene" sine, og innse at "dette nye" var en tabbe. Det er noe som heter, at det er aldri for sent å vende tilbake til det som fungerte. Men vent ikke for lenge! VG er ikke statsfinansiert, og kan neppe sløse med pengene. Kan så dette hele, ha en bakgrunn i en agenda? Blir det takk og farvel for VGD?
 11. Å du verden. Ingen som har fått med seg, at klokken har passert midnatt? ☺️
 12. Jeg synes nye VGD hadde for store "mellomrom". De opp og ned pilene, tror jeg dessverre kan være med på å føre til en kollektiv mobbing.
 13. Jeg vet. Men mener at det bare er noe man sier. 🙃
 14. Så det er her dere bader? ☺️
×
×
 • Create New...