Gå til innhold

UndrendeType

Medlemmer
  • Innlegg

    20
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

UndrendeType sine prestasjoner

2

Nettsamfunnsomdømme

  1. Hei! Sliter med å finne ut dette på nett, men hva er lønnen til en sykepleier med full ansiennitet? På forhånd takk!
  2. Hei! Er i en kinkig situasjon: Har fire barn med min samboer - Barna er alle under 18 år - både samboeren min og jeg har solide jobber (jeg er sykepleier og han er lærer) - jeg kan tjene pluss minus 40.000 i måneden om jeg jobber overtid og ekstra de dagene jeg ikke har ungene - har en bil som er nedbetalt Samboeren og jeg skal flytte fra hverandre av en grunn jeg vil holde for meg selv. Vi leier bare, og jeg har ikke egenkapital. Jeg får ikke lån hos noen av bankene i følge lånekalkulatorene. Noen som har vært i samme situasjon? Jeg kan leie en leilighet til 15.000 i måneden, men da kunne jeg jo like gjerne betalt til meg selv via et lån!
  3. Kan man bruke de ferdiglagede figurene i produkter man selger da, eller vil eieren av programvaren eksempelvis tjene prosentandeler av det? Kan jeg spørre om du har solgt spill, eller lager du bare for gøy?
  4. Har hørt om det der, men ikke sjekka det ut ordentlig! Skal sjekke det! Takk for tips:)
  5. Har faktisk lasta ned Python og kikka litt på pygame! Er vel det som blir anbefalt for nybegynnere! Lager du figurene og grafikken selv, eller er de ferdiglaga på en måte? Kult st du er hobbyutvikler! Kan du tjene noe på det?🤑
  6. Heisann! Har en idé til et slags retrospill, men kan hverken programmere eller grafikkdesign. Har derimot veldig lyst å lære dette, og ser på dette prosjektet som en skikkelig "gulrot" for å lære! Skjønner at jeg må begynne med "snake" osv. Men dette spillet er det langsiktige målet for å si det sånn. Dumt spørsmål kanskje, men hva skal til for å designe og programmere et spill med slikt utseende: Hvilke programvarer osv.
  7. Hei! Er i ferd med å bli en smule pengelens, og trenger litt råd: Er det gode muligheter som freelance programmerer? Og er det visse programspråk som er bedre å kunne enn andre? Er det gode muligheter for fast jobb som selvlært programmerer? På forhånd takk for svar!
  8. Det er 5 år ja:) tenkte å søke på UIT sånn nettbasert. Håper det er bra! Kjenner at jeg ikke vet helt hva jeg går til, selv om jeg har lest meg opp på informasjon om fag osv. Håper jeg kommer inn og forsåvidt, det er jo ikke gitt!
  9. Hei! Har søkt meg på realfagskurs for ingeniørutdanning, og lurer på om noen andre har tatt forkurset ved HVL nettbasert og vil dele erfaringer?:)
  10. Heisann! Lurte på om det var noen her som hadde gått Datateknikk Nettbasert ved UIT? Isåfall, kan dere evt. dele erfaringer om studiet? Eksempel, var det lett å få relevant og god jobb i etterkant? Hvordan var studiemengden, og var den krevende? På forhånd, takk:)
  11. Heisann! Er i ferd med å omskolere meg til å bli dataingeniør og lurer på følgende: På det studiet jeg planlegger å ta er ett av retningene KI/AI, og det interesserer meg. MEN! En sa til meg at det ikke var vits da jeg er 32 år, og jeg aldri ville kunne måle meg med folk som startet tidligere i bransjen. Er det håp for en 32 åring å begynne å studere dataingeniør innenfor AI?
×
×
  • Opprett ny...