Jump to content

Wer2w

Medlemmer
 • Content Count

  115
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

29 :)

Recent Profile Visitors

126 profile views
 1. Sverige har Tegnell og Norge har Magnus Carlsen 😅 tenker jeg De er ju verdensmestere i Corona nå. Ja, svenske aviser går ikke og lese lenger. De er bare lommelykt-poesi. Norske holder fortsatt litt høyere kringkasting. Ikke mye da
 2. Som sagt, historien har og fortelle at vaksiner er risky business. Vaksiner har hjelp oss mye ja. Men og ikke ta vaksiner/medisiner har hjelp oss og. Denne vaksinen er fremstilt i expressfart. Extra risky. Nei, det kommer ikke skje at alle skal ta vaksinen. Motstanden hade endevelt regjeringer. I steden kommer det komme alternativ medisin til de som ikke kan ta vaksine, som muliggjør at overleve covid19 eller bli smitta. https://www.google.com/amp/s/en.as.com/en/2020/04/30/other_sports/1588233783_222756.amp.html
 3. https://www.google.com/amp/s/en.as.com/en/2020/04/30/other_sports/1588233783_222756.amp.html
 4. Sier at så få som mulig skal ta denne vaksinen. Den er fremstilt i rekordfart. Skal vi utsette hele menneskeheten for den risikoen? Hva skal jeg si til det? At jeg fortsatt tror at det kommer alternativa behandlinger. Ser allerede nyheter om nesespray, og alt mulig mot Corona smitten. Mener at det kommer alternativ som muliggjør og overleve covid19 for mange i risikogruppa, ved siden av vaksinen.
 5. Er ikke emot vaksiner. Sier bare at ser ikke att alle må ta den. Den må tas av de som er i risikogruppa. Det er veldig enkelt og nå se på hvilke som BLEIV veldig syke, og utarbeide en risikogrupp som anbefales og ta den. Ser det like viktig at de tar den, som at de utanfor risikogruppa, ikke tar den.
 6. Som jeg ser det, har han dårlig attityd til og begynne med. Hvorfor ikke ta frem ID og så er saken klar? Men skjønner han, hvis dette skjer ofte, at politi konfronterer han, med at de tror han har warrants på seg, og ikke har. Men, videoen er litt som mediabevokningen av Trump, i kontekst 🤣 Eller en vinklet VG artikkel, fordel Biden i sann Lommelykts-poesi.
 7. Før vaksine er ferdig, er pandemien borte fra europa. Hvis så skjer, skal vi alle da ta vaksine? Jeg synes at vaksine bør tas av de eldre. Jeg synes folk flest har klart det fint med eget immunforsvar. Og tror det er for godo for nye generasjoner at man ikke tar vaksine. De kan umulig kreves noen vaksinering av ALLE. Hvis de gjør det, eller prøver, er det hvert fall noe lurt 😀
 8. Som jeg sa, delte opplevelser, som jeg ser som naturlige at vi alle får oppleve. Før eller seinere. Er virkelig ikke ute etter og overbevise noen om noenting. Delte mine opplevelser og tanke her bare. Ser det at vi føds igjen og igjen, tils vi er klare og da føds vi til slutt til en verden, der vi alle er ",like" Når ens sinne ikke aksepterer naturlig at alle er jemlike, åpnes ikke porta. Man fødes tils da, til en verden, der du formes videre, tils dette er naturlig. Sånn ser jeg det. Ikke noe og diskutere, du må gjerne se det forskjellig. Vi skulle dele våre tanker kring døden her.
 9. Har drømt tilrekkelig for og skjønne at drømmer ikke bare er produkter av 1 sinn. Har drømt sanndrømmer og opplevd det neste dag. Den absolutt klaraste sanndrømmen jeg hatt, og opplevd skje, rakk jeg fortelle en venn av meg, og han var med meg seinere på kvelden, og var med og opplevde den. I drømmen var jeg på et spesielt sted og møtte en jente jeg ikke hatt noen kontakt med eller treffet på over 4 år. Så min venn foreslog at vi skulle gå dit den kvelden. Og presis som i drømmen, kom hun inn gjennom døren og kom frem til meg. Min venn gikk i bakken omtrent. Jeg vær i total sjokk. Og vi prøvde og forklare dette for henne 🤣 Ser ikke nåe budskap som du sier, i drømmer, mer enn at man nådd et vist punkt i utviklingen. Det utspiller/manifesterer seg da i ulike opplevelser. Vi kommer alle til disse punktene, før eller seinere. Og en personlighet er jordisk. Vi er alle "like" men individuelle, som jeg ser det, etter døden.
 10. Tror det finnes mange forskjellige døder. Og at det finnes en død, som er mer bevisst enn de andre. Før eller seinere når vi alle den siste døden og går over bevist til noe annet. Tenker at vi dør mange ganger, og føds på nytt. Vår bevissthet, energi, utvikles over og forbi død/fødsel. Tils vi er klare og når den siste døden og ikke återføds til jorda utan lever fullt på den andre siden (Drømmesiden) som vi ser/opplever glimter av i drømmer. Kan fortelle om en drøm jeg hatt rett så nylig. Den var strange, da jeg opplevde meg selv fra 3 person. Føltes som jeg holdt på og dø i noen sorts "virkelighet" og skakade voldsomt og hatt dødsangst. Samtidlig "drømte" jeg at jeg kom til en stor port og det var en mann på andre siden som ventet på meg. Føltes som jeg drømte i 2 forskjellige dimensjoner/layers, da jeg drømte at jeg holdt på og dø, og at jeg da blev borte/død/besvimt?? og da opplevde en drømdrøm?? og kom til en port. I drømmen, såg jeg på mannen og stengte porten og sa "ikke enn", varpå han smilte, og jeg våkna..
 11. Dette er noe av det verste jeg sett. Floyd, kolleger og til slutt vitner til mordet, ber politimannen slippe Floyd. Han ser kamera riktet mot seg. Og i over 9 minutter har han kne over Floyd. Dette er drap. Og det skjedde på grunn av en mistenkt falsk 20 dollar seddel. Spiller ingen rolle hvis den viser seg og være det, eller ikke. Denne politimannen rykket ut og arresterte Floyd på grunn av misstenkt falsk 20 dollars seddel. I tillegg var de kolleger som bouncers på latinoklubben. Helt utrolig, da de ikke kjente hverandre for de jobbet ikke samme dager. Floyd hade forendret sitt liv og flyttet til byn for og starte på nytt. Hade 2 jobber, alle likte han. The "gentle giant". Han slet da han hade førlort sine jobb på grunn av Corona. Dette er samtidlig sorgelig for de aller fleste av politi, som utfør sitt arbeid rett. Skjønner alles sinne over dette. Hvis jeg hade vært i USA hade jeg stått i protestene til politimannen vært i fengsel. Livstid for et mord på grunn av en mistenkt falsk 20 dollars seddel, synes jeg er fair 9 minutter Kansje byrde tatt en narkotikaprøve på politimannen..
 12. Vel ja, i korrektiv absolutism, må hende. I virkeligheten er ord som disse, "brobyggere" mellom mennesker og land. Skaper fred, vennskap og en bedre verden. motsatsord (på svensk) relativt, ganska; eventuellt, kanske, möjligtvis -Deres politikk bygger på en stillbilde av virkeligheten. Derfor er deres politikk en stillbilde, absolutt. Veldig vakker, men akkurat som når du våkner ur en drøm, på morningen, er virkeligheten altid i rørelse. Ydmykhet er ikke å fornekte dine styrker.Ydmykhet er å være ærlig om dine svakheter.Ydmykhet (av norrønt auðmjúkr i betydningen jeg/noen «som lett blir myk») betegner en persons egenskap, ved at han personlig viser beskjedenhet, saktmodighet og underdanighet i forholdet til omverdenen.
×
×
 • Create New...