Jump to content

hbrn

Medlemmer
 • Content Count

  225
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

57 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

3840 profile views
 1. Smak og behag, er det noe som heter.
 2. Fra hvor, og når bestilte du dette kortet?
 3. Du evner ikke å forstå at folk faktisk spiller noe annet enn competitive FPS/shooters?
 4. Nå som Cyberpunk 2077 er utsatt til 10. desember så er det ikke så ille å vente litt 😅
 5. Har du bestilt non-OC? Så vidt jeg vet, og har lest, så har ikke EVGA sendt ut et eneste non-OC kort hverken i USA eller Europa.De gjør nok mest kroner på FTW3 Ultra-kortene.
 6. Gratulerer med kort, i så fall. Har selv lagt inn en bestilling på Ultra i tillegg, selv om det var lovlig seint med tanke på lanseringsdatoen for 3080. Edit: Husker du når du byttet bestilling?
 7. Er det flere her som har mottatt EVGA RTX 3080 XC3 Ultra? Det ser ut til at det kun er Ultra-versjonen som har blitt sendt ut til nettbutikker i Europa, og ikke non-Ultra.
 8. Jeg har bestilt et EVGA RTX 3080 XC3 (non Ultra) som har steget med over 13% siden 17. september, dog da er det kun snakk om den éne nettbutikken - har ikke regnet ut medianen over hele fjøla.
 9. Til info: Dustin har ingen informasjon om når de får inn EVGA-kort. På Europa/EU-basis sier EVGA selv at det vil strømme på med kort ila første halvdel av oktober.
 10. Kan jo være at de har blitt lovet x antall av de forskjellige kortene, og at nå som det endelig har kommet inn på lager så har de ikke fått så mange som lovet.
 11. Er det noen som har hørt/lest noe mer om EVGA-kort ved lansering? Det ser nøget mørkt ut.
 12. Kjedelig å høre, siden det eneste kortet jeg vil ha er et EVGA RTX 3080 XC3 pga. størrelsen og tidligere erfaringer. Kan fort bli et FE på meg, siden jeg har NCase MV6.1.
 13. Det er ingen forhåndsbestillinger, kun rent kjøp.
 14. Skal godt gjøres å selge unna et 20-serie kort til en grei pris nå, blir vel papirvekt i en annen PC.
×
×
 • Create New...