Jump to content

Anthrophaxiom

Medlemmer
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

7 :)

About Anthrophaxiom

 • Birthday 05/12/1998

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

542 profile views
 1. Da er det vel akkurat samme for meg. For jeg har heller ikke hørt eller sett noe i form av melding eller e-post om noe som helst..
 2. Oppgraderer fra en Avensis 2004 mod til v70 2013. Har tidligere kjørt v70 2011 og var fornøyd med både kjøreopplevelse og komfort. Spørsmålet mitt er bare; Hva trenger en ta i betraktning etter å ha anskaffet seg en v70 2013 mod? Greit å nevne at diesel og automat er de foretrukne preferansene. Noen som har hatt disse bilene som kan dele erfaringer?
 3. Spiser havregrøt til frokost hver dag, og hos meg gasser det heldigvis ikke.
 4. Jobber i ett lite åpent kontorlandskap (vi er ca 9-10 stk), og har en kollega i slutten av 30 årene som fiser nesten daglig. Sitter nærmest der å driter på seg, mens man veldig godt hører det smeller i rævhølet hans. I prinsipp ikke det som er det mest irriterende, men han sitter der å later som ingenting. Vi pleier alle å snu oss og se på hverandre, mens han bare sitter der og fortsetter med sitt. Vi er 2 stk som setter på to forskjellige vifter inne på avdelingen for å gjøre noe med den grusomme lukta, men han tar ikke hintene i det hele tatt. Greit nok at det er humant å slippe en fis i ny og ne. Men kan du ikke bare gå på dass da? Faen ass. Avdelingsleder kom til og med innom en gang og sa det lukta dritt. Og fulgte opp kommentaren med "Vi har egne avlukkere (dasser) for sånt". Uten en eneste reaksjon fra han. Du hører de er bløte og jævlige i tillegg. Du merker da vel at det smeller i ræva da? 🤦‍♂️
 5. Høres ut som arbeidsmoralen er på stell her!
 6. Driver å kurser meg mot offshore jobb for øyeblikket. Har nylig gjort meg ferdig med Geologi. Boreteknologi er nåværende fag. Er sykt stressa over hvordan det blir når jeg er ferdig. Har jeg kastet penger ut av vinduet? Vil det kunne være jobb å få? Jeg har fagbrev fra før, men ikke i mekanisk relatert fag. Så kjenner jeg er ekstremt skeptisk.
 7. Jeg holder på med nettbasert VG2 Brønnteknikk kurs akkurat nå. Er utfordrende å holde på kombinert med jobb, enda det er lagt opp så det skal gå. Henger allerede betydelig etter i første faget (Geologi) og har til førstkommende søndag 02.02 å bli ferdig. Så blir ikke mye søvn i helgen for å si det mildt. Jeg stresser også litt ang det med jobbmuligheter. - Er jo tross alt en grunn til at en er villig til å investere i kurs som dette. Jeg har fagbrev og arbeidserfaring fra før, men dette er fra IT. Så det har lite relevans å stille med i jobbsøkingen (vil jeg tro), da det ikke akkurat er et yrke du blir så møkkete på hendene av :P Men kjør på. Ta kurset og klin på. For å komme ut dit, må en først starte en plass.
 8. Preach - Er helt enig. Folk er forskjellige. Noen vil stifte store familier da de ser verdien i det. Andre vil være "lone wolfs" som kan ha ett fleksibelt liv i forhold til arbeid. Som du sier, det å komme hjem uten mer stress enn en allerede har vært igjennom, er en gave i seg selv.
 9. Beklager sent svar. Bor per i dag i "egen" bolig (leietaker). Tror det hovedsakelig er noe som har utviklet seg etter 3 år med ett nihilistisk og mørkt syn på menneskeheten og livet generelt. Ønsker ikke barn eller partner da jeg vil ha ett fleksibelt arbeidsliv hvor jeg kan jobbe så mye jeg vil, langt hjemmefra, uten at det skal være til bryderi for ansvar her hjemme.
 10. Vi kan gjerne bytte! Jeg tror det er mye i spill som har påvirket meg om offshore yrket. Riktignok også det at det å jobbe offshore til slutt blir en livsstil. En jeg lengter etter sterkt. Etter å ha innsett at jeg ikke går glipp av noe her hjemme, har det blitt enda mer attraktivt å kunne være ute på plattform å jobbe flere uker av gangen. Jeg er en rastløs person som generelt lite liker fri. Så de ukene jeg evt ville hatt fri fra plattform, ville jeg jobbet på siden med de to andre deltidsjobbene jeg har. Jeg vil kunne skryte på meg at jeg er "god" i IT, men det er ikke sånn at jeg er noe spesialist på noe vis. Brukerstøtte og vedlikehold er vel det jeg jobber mest med. Dessverre innså jeg bare at jeg ville jobbe med noe annet litt for "sent" i forhold til utdanningsmuligheter. Jeg ser den at jeg typisk sett ikke vil kvalifisere for noe roughneck / drilling opplegg på vegne av min bakgrunn som IT fyr. Men er riktignok også derfor jeg har planer om å ta alle de nødvendige og påkrevde kursene jeg trenger. (Brønnteknikk VG2 kurs, GSK Sikkerhetskurs, SRC/VHF-sertifikat, G4 traverskran/G20 Fastmontert hydraulisk kran). Kan du fortelle mer om hvilke rigg du er på og hva dine oppgaver er? Evt send meg melding hvis du ønsker.
 11. Hei Prøver meg på dette forumet, da jeg går ut ifra at det er en del medlemmer her som har erfaring med arbeid offshore. Kort fortalt er jeg en med IT utdanning som nylig har flydd på veggen og innsett at han vil foreta ett karriereskifte. Kjempegøy, jeg vet. Situasjonen er slik at jeg ikke har rett til mer videregående opplæring (altså gå VG2 på nytt). - I det tilfellet ville jeg gått brønnteknikk. Dermed kan jeg ikke gå den veien ut i offshore jobb. Jeg må derfor ta alt av kurs privat, for å så teste lykken. Jeg tror en stor del av meg ønsker jobb på plattform da jeg har lett for å isolere meg uten noe problem. Jeg har ingen ansvar, familie (kone, barn) som venter meg hjemme hver dag. Og har derfor heller ingen problemer med å være lenge borte. Jeg er godt vandt til lange arbeidsdager, og foretrekker heller det fremfor 7-4 arbeid. Jeg har vært i kontakt med ett selskap allerede, og er gjort oppmerksom på at det ikke er så lett å komme ut i arbeid. Det jeg rett og slett lurer på er derfor, hvor garantert er man egentlig jobb på oljeplattform som hjelpearbeider/dekksarbeider etter man har tatt de nødvendige kursene? Hilsen en forvirret 21-år gammel gutt som føler han er i midtlivskrisa, som ikke har peiling på hvor eller hva han skal gjøre for å komme ut i yrket han vil jobbe i
×
×
 • Create New...