Gå til innhold

Wishb0ne

Medlemmer
  • Innlegg

    556
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Wishb0ne

  1. Du sparer deg mye problemer ved å gå for nVidia da Intel er for ferske i gamet til å ha god kompatibilitet, men det blir 2K dyrere. Bonusen er bedre ytelse

     

    https://www.dustinhome.no/product/5011060286/vivobook-f542un

     

    Maskinen har både Intel og nVidia, så du får det beste fra begge verdener. Lavt strømbruk på intel og grei gamingytelse via nVidia når du trenger det. Litt tilvenning å måtte velge nVidia hver gang du trenger det, ellers bruker maskinen som oftest Intel.

     

    Du får også 8 GB RAM, noe som kommer godt med til ytelse og futureproofing.

    Fant ikke noe skjermkort på utenom det integrerte på den du linka til.

     

     

    Tenker jeg går for den til 4444kr om det ikke er noen som kommer med noen bedre å gå for. Tenker å kjøpe mer eventuellt bytte RAM om det blir for lite.

     

    Det er ikke RAM som er problemet. Men å gå for en PC uten grafikkort. Mer RAM vil neppe hjelpe i det hele tatt. Og selv om det gjorde det, så ville jo det gjort PC'en dyrere og nærmere en ordentlig PC igjen.

     

    Etter en rask titt på prisjakt, er dette det jeg vil kalle minstekrav for å spille med fornuftige settings. Som han ene testeren i videoene du linket til innrømmet selv: Med slik laptop, så blir du "disadvantaged" mot andre spiller. De kan se deg tidligere enn du kan se dem, og de har bedre bildeflyt på maskinene sine.

     

    Om dette blir for dyrt, ville jeg heller kikket på finn.no. Om du trenger en "gaming" laptop, så er det det du bør kjøpe.. ;)

     

    Jepp om jeg var en ivrig fortnite spiller ville det nok vært helt avgjørende å ha noe slikt eller enda bedre for at de ikke skal få noen fordel mot meg, men strengt tatt så tenker jeg bare å prøve spillet litt og da kan jeg leve med at hardwaren setter meg litt tilbake.

    I de andre spillene ville det kun vært for at det skal se bedre ut. Hadde dette vært en permanent løsning hadde jeg lagt litt penger i grafikkort,eller om jeg var en litt mer moderne gamer.

     

    Og den pcn du linka til ble jeg nesten frista til, men den mangla SSD og virker som 8.gen CPU kan være smart, hadde en fått det til 6500 så hadde jeg nok blitt frista.

  2. Du burde ha stor og tung fordi den 14 tommeren kommer til å slite når du starter opp 3d spill. Den må enten blåse minivifta hardere eller throttle cpu/igpu pga dårlig airflow. Klarer du forøvrig å spille overwatch på 20-30 fps og fortnite på 20 fps hvis du tar intel 620? Oo

    En får litt bedre fps enn det i begge spillene, men fortnite vil nok bli vanskelig, men funker til å teste det litt. Det blir uansett en helt annen prisklasse om en skal kjøre slike spill på gode settings.

     

    https://www.youtube.com/watch?v=Km3ERfrnZDs

     

    https://www.youtube.com/watch?v=SL2xceoiOLk

     

     

    Men er det automatisk bedre airflow på en tung maskin, jeg skjønner ikke den? Eller er det større cpu vifter på større laptops som er greia?

  3. Halloen

     

    Ikke plass til stasjonær pc i leiligheten lengre, så frem til jeg får meg en større plass å bo så skal den stasjonær pakkes ned. Trenger da en bærbar pc til å få game litt på kveldene i sofaen foran tvn. Har sett litt på forskjellige tester av integrerte grafikkløsninger og er ganske sikker på at det holder for min del da jeg spiller lite krevende spill og gjerne kan spille på low settings

     

    Spill jeg kommer til å spille er av den gamle sorten. Wow vanilla og sjakk for øyeblikket men aktuelle titler kan være hearthstone, dota 2, starcraft 2, cs:go, overwatch og fortnite kunne vært gøy å prøve.

    Det å kunne kjøre de mest krevende av disse spillene er ikke viktig og ikke noe jeg legger tusenlapper på bordet for. Kunne tenkt meg ryzen eller iris men vanskelig å finne dette.

     

    Når det gjelder skjermstørrelse er jeg i tvil. I sofaen er jo 14/15 fint. Men om jeg skal sette meg opp på kjøkkenbordet i ny og ne så er 17" fint, men koster mer(Dog kanskje like greit å sette seg opp med skikkelig tastatur og skjerm når en først skal det.) Tror kanskje 15" er det beste for meg usikker..

     

    Hadde satt pris på om laptopen er støysvak og har lite varmeutvikling.

     

    Vil også ha SSD og har ikke nevneverdig bruk for stor lagringskapasitet så to harddisker er litt penger ut av vinduet.

     

    Ser at Power har noen fine pcr på tilbud nå:

    https://www.power.no/data-og-tilbehoer/baerbar-pc/asus-vivobook-s14-s406ua-bm001t-14-laptop/p-606867/

    kr 3999, i3-7100u, 4GB ram, 128GB, 1,1kg, 14", ser bra ut.

    Litt svak CPU og litt lite ram, 128GB går men er i minste laget. Men billig, lett og fin.

     

    https://www.power.no/data-og-tilbehoer/baerbar-pc/asus-r542ua-dm489t-156-laptop/p-638523/

    kr 4444, i5-8250u, 4GB ram, 256GB, 2,3kg, 15,6", litt kjedlig.

    Fin CPU, litt lite ram, perfekt størrelse på SSD, litt tung. Virker veldig billig for hva man får.

  4. 22" syncmastern på 3-4 år har begynt å flimre ved oppstart så er vel på tide med en ny skjerm vil ha en billig skjerm <1300kr som har greit bilde(meget fornøyd med bildet på den jeg har)

     

    Men skjermer er jo et kaos utenlike med 80 forskjellige nummer og bokstaver så sliter litt med å sammenligne priser og specs.

     

    Pcn blir brukt til gaming/surfing. Har funnet noen frem til noen aktuelle skjermer så gi deres dom evt kom med andre forslag

     

    http://cdon.no/elekt...23%2c6-17762941

     

    http://cdon.no/elekt...s_-_dv-18944577

     

    http://www.komplett....aspx?sku=477710

  5. Hvorfor gjør vi ikke noe med minefeltet slik at menneskene kan gjøre som de vil, uten tanke på bekledning?

     

    Mer politi i gatene.

     

    eller kanskje vernepliktige kan verne folk?

     

    Byråkrati.. Mye ord lite handling fra politikere.. Politiet lite ressurser.. Sikkert mange grunner.

     

    Men akkurat idet man går i minefeltet bør man i mine øyne heller fokusere på å ikke tråkke på miner istedet for å tenke på hvorfor minefeltet er der. Det kan man gjøre når man har kommet trygt igjennom og sitter hjemme.

    • Liker 1
  6. Når man verdsetter rettighetene sine over den situasjonen rundt om i Norge er man dum. Sikkert fint med et samfunn der man kan gå rundt utfordrende som jente/kvinne uten en økt risiko for voldtekt. Slik er det desverre ikke, og da får man bestemme seg for om man skal stå for rettighetene og doble sjansen(nei jeg vet ikke den eksakte økningen) for å bli voldtatt eller om man skal være litt mer forsiktig og ikke ødelegge den psykiske helsen sin.

     

    Dette er ren Bullshit!

    Å legge skylden igjen over på voldtektsofferet pga bekledningen er noe av det dummeste jeg hører, en voldtektsmann som er ute etter å voldta en kvinne velger et mål , ofte så går han etter det enkleste offeret eller i den situasjonen hvor han føler at det går greit å tvinge henne til sex med ham.

     

    Legg merke til at "enkleste" ikke nødvendigvis betyr full, men kan bety "spinkel , spe , tynn etc" og ikke minst avhengig av situasjon og hvor offeret er (i en bakgate , smug , stengt toalett med like folk ).

     

    Vi må slutte å legge så mye av skylden over på ofrene og heller fokusere på at en voldtekt er en voldtekt uavhengig av grunn, situasjon og ikke minst alder / kjønn. Om noe må vi slå ned enda hardere på voldtekt og sørge for at når menn / kvinner begår slike handlinger at det får en alvorlig konsekvens for dem resten av livet.

     

    Jeg er også helt for hardere straffer og andre tiltak som kan forbedre situasjonen. Men poenget er at om jeg hadde vært en dame på byen så ville jeg gjort det jeg kunne for å ikke være i gruppen "det enkleste offeret". Å si at politikerene må gjøre ditt og datt hjelper ikke meg som person slik situasjonen er idag, derfor går jeg ikke alene hjem/derfor drikker jeg meg ikke så full at jeg kan komme på ideen om å gå alene hjem. På ingen måte fortjener noen å bli voldtatt, og nei det er ikke deres feil. Men ja det er mer effektivt å innse at man selv kan gjøre noe for å minimere sjansen for at det skal skje seg selv. Når jeg er i Barcelona har jeg ikke lommeboka stikkende halveis ut av baklomma ;) Skulle gjerne ha sluppet og tenke på hvor jeg har mine egne penger, men jeg gjør det beste ut av situasjonen slik den er.

  7. Når man verdsetter rettighetene sine over den situasjonen rundt om i Norge er man dum. Sikkert fint med et samfunn der man kan gå rundt utfordrende som jente/kvinne uten en økt risiko for voldtekt. Slik er det desverre ikke, og da får man bestemme seg for om man skal stå for rettighetene og doble sjansen(nei jeg vet ikke den eksakte økningen) for å bli voldtatt eller om man skal være litt mer forsiktig og ikke ødelegge den psykiske helsen sin.

×
×
  • Opprett ny...