Gå til innhold

KusaRS

Medlemmer
  • Innlegg

    144
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av KusaRS

  1. Gothic 2, da, eller eventuelt Morrowind hvis du ikke har spilt det. En god del dårligere grafikk på begge to, men ganske bra spill.

     

    Ellers får du bare vente på Gothic 3.

    6926872[/snapback]

    Gothic 2 virket interessant... Når det gjelder morrowind, så synes jeg det så rett og slett forferdelig ut grafikkmessig. Begynte å le når jeg fikk øye på en mudcrab. De bildene jeg har sett av Gothic 2 gir meg et inntrykk av at det er mye penere, og hvis det er innholdsmessig bra også så er jo saken biff.

     

    Takk folkens. Foreslå gjerne flere spill, sikkert mange som setter pris på det.

  2. Hei!

     

    Da var Oblivion runna... for endte gang... og jeg trenger noe annet for å underholde meg... har vanligvis holdt meg unna denne sjangeren, men ble ganske positivt overrasket av Oblivion.

     

    Så det jeg lurer på, har dere noen anbefalinger av spill som er i samme gata som Oblivion? Grafikk er viktig, men det er det som er på innsiden som teller.. :p

  3. Hei!

     

    Mine siste DVD'er har ikke fungert bra for meg. Uansett hvor jeg spiller de av, er slutten av filmen, noen ganger mer, ødelagt. De begynner som små feil med fargene, og ender opp i et kaos av hakkete bilder og lyd til spilleren ikke klarer mer. Dette skjer forøvrig uansett hvor jeg prøver å spille av DVD'ene. Jeg brenner ved å velge "Brenn DVD-video" på Nero startsmart.

     

    Bruker Nero 6, brenneren er en Sony DRX-700UL, og DVD'ene er Verbatim DVD+R (max. 8x). Så det skulle vel egentlig ikke stå på kompitabilitet.

     

    Noen forslag?

     

    På forhånd takk.

  4. Helga er jo den beste tida i hele uka! Da glemmer man alt stresset fra uka og drikker seg ordentlig full. På vorset sitter du og drikker med kameratene, korseligste som er! Etterpå drar alle, som da er rimelig livlige, på by'n evnt. fest. Der møter du ei dame, seinere drar du på nach med a, og du p**** a. Dagen etter husker du ingenting, er veldig tørr i halsen og har veldig vondt i huet. Da ringer du en kamerat for å høre om alt som skjedde dagen før. Det er ingenting som er bedre! :thumbup:

     

    Men å bli dritings og spy og sånt, lite ønskelig... :thumbdown:

  5. Denne driveren har ingen forbedringer i BF2 om man skal legge relase note fra ATI til grunn i allefall, så jeg venter jeg. Hadde svært dårlige erfaringer med 5.8 tror jeg det var i BF. Kjører faktisk 5.7 nå, er veldig fornøyd.

     

    "Dont fix what`s not broken"!

    5006531[/snapback]

     

    Da går du glipp av adaptive-antialiasing da... :tease:

  6. Huff nei, har blitt mange avsporinger her ser jeg... Kan vi ikke bare si at man blir sannsynligvis fornøyd med begge. Hvis ikke man har über-1337-gamer-øyer som kan se forskjellen på 88 FPS og 89 FPS. :p

     

    Noen tester viser at x1800xl er best, andre viser at 7800GT er best. Sannsynligvis er de like bra med noen svakheter her og noen sterkheter der.

  7. Ser at også xl kortet gjør det bra sett opp mot 7800GTX i en test på tomshardware... Har egentlig mest lyst på x1800xl, men får se på prisen når det kommer. Når kommer det egentlig?

    5009975[/snapback]

    Dette er andre gangen på denne tråden at noen forveksler XL med XT. x1800XL konkurrerer mot 7800GT, x1800XT konkurrerer mot 7800GTX.

    Det er med andre ord selvsagt at et 7800GTX-kort gruser et x1800XL-kort.

     

    EDIT: du mente sikkert XT, og det skulle vel komme en måned etter lanseringen av de andre x1xxx-kortene, hvis jeg ikke tar så feil?

  8. 7800GT er litt bedre enn x1800xl, gå for 7800GT.

    5009803[/snapback]

     

    Ikke sant.

    Alle tester viser at X1800XT yter MYE mere enn 7800GT!

    7800GT scorer 6128, og X1800XT ccorer 8528 det er jo 28% bedre enn 7800GT.

    X1800XT yter 20-30% mere i alle spill(også DOOM3)

    Jeg glemer aldrig at nVidia jukset i DOOM3 ved å senke bilde kvaliteten og øke FPS(Frames per Second)

     

    X1800XT yter 30% bedre enn 7800GT!

    Bare vent til når kommer X1800XT PE!

     

    Se her: http://www.bjorn3d.com/Material/ReviewImag.../3dmark_b3d.jpg

    5009938[/snapback]

     

    Det gjelder å lese hva som blir skrevet da... XL og XT er to ganske forskjellige utgaver...

  9. Jeg kommer inn på google, men ikke sol.no (somer norsk? kommer dere inn der?) og andre utenlandske sider.. har tele_hor adsl og bor i ås i akershus

    Har Telenor ( :p ) selv og kommer heller ikke inn på Sol.no. Vi må bare vente til dette talentløse selskapet klarer å fikse problemene sine, selv om de fleste her akkurat nå har lyst til å ta thomson modemet å kjøre det et visst sted på de som jobber innenfor teknisk i telenor.

  10. Hva mener du lagget i spill? Selvsagt vil det kortet der gjøre det på enkelte innstillinger, det er jo ikke akkurat verdens råeste, for å si det sånn.

     

    Hvis du trodde at kortet ville ta alle verdens spill på max bare fordi det er nytt, så tok du feil. Hvis det er noe annet, så prøv å forklar det bedre - her kan vi data, ikke tankelesing.

  11. Beklager men hva? hehe Datt ut litt her.. Hva mente du nå? :dontgetit:

    Hvis du tukler med AA og/eller AF i catalyst control panel, så får du ikke velge noe i BF2. Du må sette innstillingene til "application managed".

     

    Du gjør følgende:

    1. Høyreklikker på ATi ikonet nederst til høyre

    2. Velger "1. on RADEON x850 el 800 series"

    3. Velger "3D settings"

    4. Velger "Anti-aliasing"

    5. Huker av "application managed".

     

    For AF, gjør trinn 1 til og med 3, så velger du Anisotropic filtering og huker av "application managed".

     

    Det var vel så "inn med teskje" jeg kunne få det til å bli.

  12. - Var ASUS N6600GT et bra/klokt skjermkort-kjøp basert på åssen PC jeg har og til mitt bruk? :roll:

    Du sa aldri hva du bruker PC'en til. Men hvis du spiller:

    BF2 blir nok en skuffelse for å si det sånn. Prossesoren er OK til dette spillet, men rammen er altfor liten. Pga den lave AGP hastigheten (4x) får du enda en faktor som sakker deg ned. Så da får nok ikke se hva som bor i dette skjermkortet her.

     

    Andre spill:

    Eldre spill går nok kjempefint, men nyere spill blir altfor tungt.

     

    Helt ærlig talt var det ikke så veldig smart å kjøpe det skjermkortet. Selv om det er et bra kort, så vil du aldri få se alt av hva det kan gjøre. Når du oppgraderer PC'en neste gang er det sannsynlig at det ikke engang passer i den nye maskinen pga AGP/PCI-e. Optimalt sett, skulle du ha fått tak i en XP 3200+, minst 512MB mer ram, og et HK som støtter 400 FSB og AGP 8x. Da hadde du fått utnytta skjermkortet enda bedre.

  13. Neivel, men er vel ikke nødvendig å svare da heller hehe :p

     

    Nytt skjermkort er bestilt. :D

     

    Mannen i databutikken jeg snakket med sa at hovedkortet mitt var mildt sagt dårlig fordi han likte ikke MSI og socket A er utgått og hvis jeg skulle bytte hovedkort så må jeg sannsynligvis bytte hele pcen fordi socket A er utgått.. Med unntak av å beholde 6800 skjermkortet da. Han sa Rammen min var treg selv om jeg hadde 512 MB fordi jeg har PC2700 og ikke PC3200 som er raskest.

     

    Jeg sa jeg ville satse på en ny rambrikke av samme type som jeg hadde. Men jeg bestilte ikke det ennå.. Men jeg skal det tenker jeg så jeg får 1024 MB (1 GB) Ram. Og nytt skjermkort.

     

    Nytt skjermkort er tatt med i bestilling allerede.

     

    Skjermkortet heter: ASUS N6600GT.

     

    Over en måling i 3DMark 05 så er N6600GT på 3231 mens motstanderen FX5950 havner på 1237 og dette betyr at ASUS N6600GT er over 250 % Raskere!! :cool:

    Det betyr ikke særlig mye når resten av systemet ikke henger med... Det blir som å sette en 402 CI V8 big block på en lada 1300 - det fungerer dårlig med andre ord.

     

    Du trenger både ny CPU og mer ram og et nytt HK. 512 holder ikke til minesveiper engang spør du meg...

×
×
  • Opprett ny...