Jump to content

Bengt Birgersen

Medlemmer
 • Content Count

  164
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

15 :)

Recent Profile Visitors

650 profile views
 1. Ser du fortsatt ikke ønsker å kommentere oppvarmingseffekten som ICNIRP baserer sine tilbakestående og helseskadelige grenseverdier på. Å bare forholde seg til oppvarmingseffekten på kort sikt (seks minutter) og bruke det som grunnlag for at stråling er ufarlig er hva jeg mener man må være reversert i skolten for å sluke.
 2. Les boken til Dr. Martin Blank. Da vil du forstå mer av hvordan forskningen foregår på området. At det blir tilnærmet umulig å få forskningsmidler fra industrien hvis du kommer opp med resultater som indikerer at det er skadelig. Kan du vise meg strålingsstudier utført på mennesker eller dyr som indikerer at stråling er ufarlig? Har du tro på at sålenge man ikke blir oppvarmet på kort sikt, så er alt bra, slik ICNIRP gjør?
 3. Hva er kontroversielt med han? At han har kommet til standpunkter som ikke teleindustrien støtter seg på? Jeg anbefaler å lese Overpowered av Dr. Martin Blank og Den Usynlige Regnbuen av Arthur Firstenberg. De referer til masse forskning som viser biologiske skadelige effekter.
 4. Mitt forsøk er å opplyse folk. Vi kan kun ta gode valg basert på god kunnskap. Takket være strålevernet sin kommunikasjon, så er det mange folk som faktisk tror at mobilstråling er ufarlig. Jeg har ikke behov for en verdiløs diagnose. Jeg ønsker å leve et tilnærmet normalt liv i et sunt nærmiljø.
 5. Det er noe du tror ja. Forskningen er delt. Viser vel dette bildet for tredje gang nå:
 6. Har hatt dårlig tilgang på internett en stund nå. Dessuten virker det som de fleste her ikke er mottagelig for informasjon som gjør at de må velge mellom komfort og helse. Da blir det meningsløst å bruke altfor mye tid her inne rotta. Tipper de fleste her inne må bli el-overfølsomme før de våkner opp.
 7. Prøver du å være konstruktiv og skape en opplyst debatt eller er du her kun for å trolle? Etter jeg ble el-overfølsom, så ble jeg også allergisk mot enkelte vaskemidler blant annet. Derfor kjøper jeg nå flere produkter på helsekostbutikker enn jeg gjorde før. Er alle som handler på helsekost også psykisk syke, fordi de forsøker å unngå menneskeproduserte kjemikalier? Det er jo tross alt bare "kjemikalier".
 8. Fra wikipedia: "possibly carcinogenic to humans" Det byr på norsk at det er mulig kreftfremkallende. Aldri hevdet det er garantert kreftfremkallende. Hadde det vært garantert, så hadde vi ikke hatt denne diskusjonen. Alt jeg forsøker å forklare idag er at forskningsmiljøene er delt angående mobilstråling.
 9. Spørsmålet ditt inneholder feil. Jeg forklarer deg hvorfor det er feil. Tror du det er enighet mellom alle forskerne som WHO støtter seg på, når de har klassifisert mobilstråling i kategori 2B som mulig kreftfremkallende? Jeg har gitt opp å prøve å overbevise dere om at strålevernet støtter seg på elendig forskning. Mitt siste eksperiment med dere er å se om dere kan innrømme at forskningen er delt. Det ser ikke engang ut til at dere kan det. Samtidig liker mange av dere å fremstille dere som vitenskapelige og opptatt av sannheten. Interessant.
 10. Det er 29 fagfolk bak Bioinitiative Report 2012: Jeg ser du forsøker etter beste evne å tolke alt jeg skriver så dårlig som mulig. Mange flere forskere jeg støtter meg på. Har tidligere anbefalt boken Overpowered av Dr. Martin Blank blant annet. I denne runden så brukte jeg Dr. Henry Lai sine grafer for å vise at det ikke er konsensus i bransjen. WHO har forøvrig klassifisert mobilstråling i gruppe 2B, som er mulig kreftfremkallende. Nok et eksempel på at forskningen ikke er entydig.
 11. Dette dokumentet fra Dr. Henry Lai på 1020 sider oppsummerer det meste relatert til hans arbeide. Du kan se mer her: https://bioinitiative.org/research-summaries/
 12. Det er Dr. Henry Lai som har oppsummert ja. Men mange forskjellige forskere bak de forskjellige studiene. Hvis det gjør det lykkelig å tro at alle forskerne på området støtter ICNIRP, så gjerne det for meg. Da har vi ikke mer å prate om.
 13. Avslutter kommunikasjonen med deg Kali-Ma med denne oversikten fra Dr. Henry Lai: Mer informasjon rundt grafen og skadevirkninger fra 5G finnes i denne PDFen.
 14. Ja, men slik jeg forstår det, så er frekvenser rundt millimeterspektret en vesentlig del av 5G. Her man får den virkelig store nedlastinghastigheten de skryter av. Fra verizon som tilbyr 5G med millimeterfrekvenser allerede idag: Man planlegger fremtiden og ikke fortiden, så det er absolutt nåværende planer om 5G på 26 GHz båndet.
 15. Det er ikke enighet på området. Forskerne er delt. Mange her mener at alle forskere som finner negative biologiske effekter ved eksponering mot EMF er dårlige forskere og alt arbeidet deres er søppel. Mens jeg og mange el-overfølsomme, samt forskerne vi støtter oss på mener det motsatte. Hvis man er intellektuelt ærlig, så må man kunne akseptere at det er to sider her. Det finnes ingen enighet. Akkurat som i klimasaken.
×
×
 • Create New...